• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Kızlar benim bu meme hassasiyetim neden azaldı ya hamile değilim bence de normalde adet gününe kadar devam etmezmi hassasiyet adet sökülünce yavaş yavaş geçmez mi niye geçti şimdi anlamadım
Benim bazı aylar oluyor hassasiyet ama çoğunlukla olmuyor. Şu anda da hiçbir şey yok, hassasiyet özellikle hormon değişiminden kaynaklı oluyor bence.

Benim bazı aylar oluyor hassasiyet ama çoğunlukla olmuyor. Şu anda da hiçbir şey yok, hassasiyet özellikle hormon değişiminden kaynaklı oluyor bence.
Benim yumurtlamadan sonra 7. Gün felan baya bi vardı şimdi noldu da geçti anlamadım adete kadar devam ederdi normalde ama etmiyor hiç olmadığı da oldu ama bu sefer oldu ve geçti durduk yere 😂

Benim yumurtlamadan sonra 7. Gün felan baya bi vardı şimdi noldu da geçti anlamadım adete kadar devam ederdi normalde ama etmiyor hiç olmadığı da oldu ama bu sefer oldu ve geçti durduk yere 😂
Benimde adet öncesi taş gibi olurdu dokunamazdım hamile olduğum ay adet olacağım hafta sönmüştü ne alaka lan olmuştum. Meğer hamileymişim ben bat gününden 4 5 gün önce test yapmıştım ikinci çizgi hem geç hemde aşırı silik çıkmıştı. Yanlış diye umursamamıştım birde 🤣

Kuzum zaten kafandan tamamen atman gerekmez sadece stress durumunu kontrol altına al. O bizi yönetmesin biz onu yönetelim.
Birde başka insanları düşün. Bizim yerimizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki gebeliği imkansız olan, yazmak istemiyorum sen anlarsın o olumsuz şeyleri 😥

Halimize şükretmeliyiz!!!
Kuzum seninle olduğumuz topikte bir arkadaş vardı testleri hep pozitif çıkıyordu ama hamile değildi adını hatırlamıyorum ama hesabını sildi ya da dondurdu galiba testler insanı yanıltıyor ve yıpratıyor hemde paralarımız boşa gidiyor.

Benimde adet öncesi taş gibi olurdu dokunamazdım hamile olduğum ay adet olacağım hafta sönmüştü ne alaka lan olmuştum. Meğer hamileymişim ben bat gününden 4 5 gün önce test yapmıştım ikinci çizgi hem geç hemde aşırı silik çıkmıştı. Yanlış diye umursamamıştım birde 🤣
Ay bak benim şuan nasıl ilk başta yumurtlamadan sonra hassasiyet başladı yumurtlamadan sonra 7. Gün falan zirve yaptı aşırı şimdi 4-5 gün kala geçti birden anlam veremedim çok çok az sabah test yaptım 4 gün var negatif çıktı ama hassasiyet geçti ya anlam veremedim benim de adet olacağım hafta işte bu hafta şuan nasıl

A aydk az önce yaptım ovülasyonu, aynı idrarla laboquick ve innovita. Üstteki dün alttaki bugün. Bugün daha silik çıktı benim 😬

IMG_0569.webp
IMG_0568.webp

Kuzum seninle olduğumuz topikte bir arkadaş vardı testleri hep pozitif çıkıyordu ama hamile değildi adını hatırlamıyorum ama hesabını sildi ya da dondurdu galiba testler insanı yanıltıyor ve yıpratıyor hemde paralarımız boşa gidiyor.
O topikteyken benim de artı med kaset testler gölgeler çıkardı ya bana da oldu aynısı. Türkiye'den alıp getirmiştir almaz olaydım hepsinde gölge çıktı. Kesinlikle gebelik yoktu o ay eminim doktora gittiğimde rahkn kalınlığı bile yoktu.

Bu yüzden en güzeli emin olabileceğiniz testlerden almak ya da direk adet günü veya gecikmeyi bekleyip kan vermek. Böylelikle ne maddi ne de manevi zarara uğrarsınız. 🥰

Belkide tekrar yumurtladın veya hormon dalgalanması. Çok normal olabilen bir şey ama bu gebeliği elemez 😊
Ben ilk yumurtlamadan sonra ovülasyonu bırakıyordum, bu ay gebelik oluşmazsa gelecek aylarda full yapıcam görmek için. Zaten ovülasyonda da genelde hep regle 1-2 gün kala pik görüyorlar benim gördüğüm 😀

Şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim🥹🥹
Seninki de tam pik değil ama baya koyu görünüyor. Gebelik testi sonucu bekliyorum ben merakla 🥹

Ay bir de benim dün akşamdan beri bel ağrım çöktü, normalde regl olmadan önce hiç olmaz. Başka hiçbir değişiklik yok şimdilik 😀

Ben ilk yumurtlamadan sonra ovülasyonu bırakıyordum, bu ay gebelik oluşmazsa gelecek aylarda full yapıcam görmek için. Zaten ovülasyonda da genelde hep regle 1-2 gün kala pik görüyorlar benim gördüğüm 😀

Seninki de tam pik değil ama baya koyu görünüyor. Gebelik testi sonucu bekliyorum ben merakla 🥹

Ay bir de benim dün akşamdan beri bel ağrım çöktü, normalde regl olmadan önce hiç olmaz. Başka hiçbir değişiklik yok şimdilik 😀
Testim geldi kızlar geliyorum yapıp🥹🥹🥹🥹

Back
X