- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Bu konuya bi etiket yapsana beni5. Günü lekelenme mi yaşamış yani bizde oda yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuya bi etiket yapsana beni5. Günü lekelenme mi yaşamış yani bizde oda yok![]()
İlişki mi olması lazım acaba5. Günü lekelenme mi yaşamış yani bizde oda yok![]()
Aşkım etiket yapılmıyor link atıcamBu konuya bi etiket yapsana beni![]()
Ben 2 gün öncede değerlendirdim bugün de değerlendiririmAşkım etiket yapılmıyor link atıcam
Merhaba kızlar ben buay yine ovü testleri kullandım yumurtlama zamanını değerlendirdim ve çatlamadan sonraki 5. Gün akşam üzeri ilişki oldu aradan 4-5 saat kadar sonra pembemsi leke geldi hem pede hem silindiğim peçeteye afedersiniz![]()
Acaba daha önce böyle bişey yaşayıp hamişliğini öğrenen var mı ?
- mucizeOldu
- Yorumlar: 18
- Forum: Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık
Daha zaten belirti için çok erken ya 3-4 gün kala belirti olur heraldeBanada bi ateş basıyor ama sıcaklardan mı bilemiyorum evimde serin ama ara ara bi geliyorlarbaşka da belirti yok akıntı sıfır iki gün önce bel ağrım vardı oda geçti memelerim sönük
![]()
Benim ilk gebeliğimde 4 5 gün sonra başlamıştı .. o zaman anlamamışım ama öğrenince bi aaa olmuştumDaha zaten belirti için çok erken ya 3-4 gün kala belirti olur heralde
Benimde öyle oldu ama eşimle denk gelemiyoruz anca yarına bir daha ama bir faydası olmaz bana daha sanmıyorum canımBen 2 gün öncede değerlendirdim bugün de değerlendiririmtamam bebem bakıcam şimdi konuya
Neler olmuştu kızz merak ettimBenim ilk gebeliğimde 4 5 gün sonra başlamıştı .. o zaman anlamamışım ama öğrenince bi aaa olmuştumtabi kürtajla sonlandı nasip
Canım seni başka konularda yine görmüştüm sanki inşallah tekrar güzel sonuç alırsınDaha zaten belirti için çok erken ya 3-4 gün kala belirti olur heralde
Yumurta erken büyüdüğü için erken adet oluyorsun. Yani tam zamanında. Benim yumurtlamam hep 30. Günlerde oluyordu. Bu ilaçla 14. Günlerde yumurta büyüdü. 15 gün sonra da adet oluyorum zatenBu klomen ne işe yarıyor adeti düzenliyor mu
Aaaa yarın yine yap mutlaka. Ve yine de ne olur ne olmaz değerlendirin 3 günüKız benim bugün böyle çıktı en alttaki
Aşkım ilk olarak aşırı bel ağrım olmuştu kalbim çarpıntı yapıyordu tam 5 gün sonrasında çatlamadan. Çarpıntıyı net hatırlıyorum eşime gece kalp krizi geçirdim bence sende uyuyordun diye trip atmıştımNeler olmuştu kızz merak ettim
Evet bugün başlayacağım değerlendirmeye. Yarın da yapacağım bakalım nasıl çıkacakAaaa yarın yine yap mutlaka. Ve yine de ne olur ne olmaz değerlendirin 3 günü
İnşallah yarın benimki de öyle çıkar yaa bugün dünle aynıEvet bugün başlayacağım değerlendirmeye. Yarın da yapacağım bakalım nasıl çıkacak
İnşallahhhhhh hemen at bakalımİnşallah yarın benimki de öyle çıkar yaa bugün dünle aynı![]()
Ya normal mi bilmiyorum ama 2-3 gündür afedersin ishal gibi bir ağrı var karnımda bi geçmedi. Normalde böyle olmaz ya gebelik belirtisi de kabızlık olur derler. Ama benim her şeyden bağırsaklarım etkilenir acaba ondan mı diye düşünmeden edemiyorumİnşallahhhhhh hemen at bakalım
Benim yarın nasıl çıkar bilmem ama bol bol devam eder umarım![]()
Oo maşallah baya şey yaşamışsınAşkım ilk olarak aşırı bel ağrım olmuştu kalbim çarpıntı yapıyordu tam 5 gün sonrasında çatlamadan. Çarpıntıyı net hatırlıyorum eşime gece kalp krizi geçirdim bence sende uyuyordun diye trip atmıştımGöğüs hassasiyeti kasık ağrısı sıcak basması hepsi olmuştu normalde bende sivilce de olmaz bitane sivilce çıkmıştı. Göz kararması anlık oluyordu emin olamıyorsun ondan. Hatta bi ara oda parfümü çok güzel kokmuştu bende ne alaka çok erken daha diye düşünmüştüm eşime de bizi kandırıyorlarmış yeni yerden aldığım daha iyi kokuyor falan demiştim
oysaki aynı oda parfümüydü. Regle bir kaç gün kala su gibi akıntım oluyordu beyaz değilde ya altıma kaçırıyorum ya da regl geliyor sanıyordum
regl ağrısı sürekli vardı ve regl günü uçuk çıkmıştı
birde regl günüm geçince göbek çevrem çok kaşınıyordu her şeyi yaşamışım ama o zaman takık olmadığım için reglden 4 gün sonra kan vermiştim
Açıkçası şuan sadece sıcak basması var bel ağrım hafifti geçti
Benim yumurtlama zamanı gazım çok oluyor soğuk alıyorum hemen o ara ishale dönüyor hemen. Kasık ağrısı kaşıntı yaşıyorum kanlanma yoğunlaşınca oralardaYa normal mi bilmiyorum ama 2-3 gündür afedersin ishal gibi bir ağrı var karnımda bi geçmedi. Normalde böyle olmaz ya gebelik belirtisi de kabızlık olur derler. Ama benim her şeyden bağırsaklarım etkilenir acaba ondan mı diye düşünmeden edemiyorum![]()
Benim öyle sorunlarım olmuyordu ya sadece adet zamanı çokk hafif olurdu ama ağrım olmazdı böyle. 2 gündür olunca şüphelendimBenim yumurtlama zamanı gazım çok oluyor soğuk alıyorum hemen o ara ishale dönüyor hemen. Kasık ağrısı kaşıntı yaşıyorum kanlanma yoğunlaşınca oralarda
Kaçıncı günündesin dpo kaçBenim öyle sorunlarım olmuyordu ya sadece adet zamanı çokk hafif olurdu ama ağrım olmazdı böyle. 2 gündür olunca şüphelendim