• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Ben üç dört ay denedim bu ay bırakmıştım memlekete gittik 1 ay kadar orda kalınca uğraşmamıştım açıkçası 🙃
Aslında gerçekten nasip işidir bebekte. Düşün ben ilaç almadan aylarca belki bir yıl boyinca da adet olmam zaten adet olmadigim için yumurtlamam çok çok nadir olur. Ama benim kendimden hiç umudum yoktu. Diyete girdim o ay beş kilo verdim adetimin üzerinden bayağı geçmesine rağmen yumurtlama gördüm ve hiç ummadığım anda gebelik haberimi aldım Rabbim nasip etti. Fakat duanın gücüdur ki arefe günü çok dua etmiştim Rabbim nasip etti. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin

Kızlar gebelik haberini almadan önce akıntım şeffaf değildi. Beyaz-kremsi katı bir akıntıydi. Aklınızda bulunsun ve zaten uzun sürmedi iki üç gün surdu bu akıntı.
Teşekkürler bilgi için.🌺
Benim de 2022 de bir düşüğüm oldu. Çok akıntım vardı beyaz beyaz kivamli şeklinde gelirdi yoğundu. Gebelik şüphesi vardı ama testler negatifti kan dahil. Doktora gittim gösterdim hatta görseli akıntıyı yandan bir güldü gel bakalım dedi bir baktık küçük bir kese bile var. Doktor sağlıksız olabileceğinden tam hamilesin diyemem ama büyük ihtimalle öylesin demişti ama gelişmedi kese ve düşük oldu. İlk kez o zaman bir akıntı olmuştu

Bu arada tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebeğin 😍

Teşekkürler bilgi için.🌺
Benim de 2022 de bir düşüğüm oldu. Çok akıntım vardı beyaz beyaz kivamli şeklinde gelirdi yoğundu. Gebelik şüphesi vardı ama testler negatifti kan dahil. Doktora gittim gösterdim hatta görseli akıntıyı yandan bir güldü gel bakalım dedi bir baktık küçük bir kese bile var. Doktor sağlıksız olabileceğinden tam hamilesin diyemem ama büyük ihtimalle öylesin demişti ama gelişmedi kese ve düşük oldu. İlk kez o zaman bir akıntı olmuştu

Bu arada tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebeğin 😍
PEki gebeliğin olusmama sebebi var mı sizde veya esinizde test verdiniz mi eşinizle beraber 2022 den bu yana zaman geçmiş çünkü

Kaç gün geçti catlamadan
5. Günüm bugün ovi koyu görünce acaba tekrar yumurtlama mı diye düşündüm
Duphastonu geçen ay kendim kullanmaya başladım. Doktorum iyi yapmışsın dedi zararı yok çünkü dedi. Bu sefer ama doktor kontrolünde olmuş oldu. Tek bir konuda zararı olur, o da eğer gebeysen ve duphastonu kullanıp kendi kafana göre ilacı kesersen düşük riski olabilir. Bu yüzden ilacı doktor kontrolünde kesmek gerekir gebelik şüphesi var ise.

Gebelik testini bu ayın sonunda yapayım diyorum. İlaç bitmeden bakim varmı gebelik diye. İlacı kesmeden doktora gitme niyetim var az önce bahsettiğim nedenden dolayı.
ay ben burda randevu bulamadığım için doktora gidemem oda bana ters teper..
kendimi tutamayıp 27sinde başlarım ben utanmasam bugün yapcam🤣

Aslında gerçekten nasip işidir bebekte. Düşün ben ilaç almadan aylarca belki bir yıl boyinca da adet olmam zaten adet olmadigim için yumurtlamam çok çok nadir olur. Ama benim kendimden hiç umudum yoktu. Diyete girdim o ay beş kilo verdim adetimin üzerinden bayağı geçmesine rağmen yumurtlama gördüm ve hiç ummadığım anda gebelik haberimi aldım Rabbim nasip etti. Fakat duanın gücüdur ki arefe günü çok dua etmiştim Rabbim nasip etti. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah kabul etsin ♥️🌺

PEki gebeliğin olusmama sebebi var mı sizde veya esinizde test verdiniz mi eşinizle beraber 2022 den bu yana zaman geçmiş çünkü
Tabi rahim filmi çekildi düşük sonrası temiz çıktı. Bu sene de hormon testi yaptırdım oda temiz. eşimde test yaptı ondada bir sorun yok. Tek sıkıntı polikistik over olmam ve zor yumurtlama olması. Olasada sağlıksız olma ihtimali oluyor ve muhtemelen o yüzden düşükler oldu ve hatta triodlerimde aZ çalışıyor ama ilaçla dengede kalıyor ve normal değerlerde. Yinede bu ve polikistik over rahatsızlığı gebelik oluştuktan sonra yeterince progesteron hormonu salgilamadığını düşünüyorum vücut zorlaniyor gebeliği tutmakta. Bu yüzden duphastona yumurtlama ile başladım doktorumun kontrolünde belkide başından itibaren desteğe ihtiyacım var.

Çünkü ben hep gecikince hemen doktora gitmiyordum PCO var diye ama bence gitmem gerekiyormus hormon desteğine erkenden başlamak için

Tabi rahim filmi çekildi düşük sonrası temiz çıktı. Bu sene de hormon testi yaptırdım oda temiz. eşimde test yaptı ondada bir sorun yok. Tek sıkıntı polikistik over olmam ve zor yumurtlama olması. Olasada sağlıksız olma ihtimali oluyor ve muhtemelen o yüzden düşükler oldu ve hatta triodlerimde aZ çalışıyor ama ilaçla dengede kalıyor ve normal değerlerde. Yinede bu ve polikistik over rahatsızlığı gebelik oluştuktan sonra yeterince progesteron hormonu salgilamadığını düşünüyorum vücut zorlaniyor gebeliği tutmakta. Bu yüzden duphastona yumurtlama ile başladım doktorumun kontrolünde belkide başından itibaren desteğe ihtiyacım var.

Çünkü ben hep gecikince hemen doktora girmiyordum PCO var diye ama bence gitmeme gerekiyormus hormon desteğine erkenden başlamak için
Bende de polikistik over var ve size bir şey Önermek istiyorum. Instagram'da bir diyetisyen var Ben de onunla çalışmaya başladım. Yumurta kalitesini arttırmaya yönelik sadece kadınlara danışmanlık veriyor ve öne çıkarılan hikayelerine bakarsanız tüp bebek bile tutmayan kadınların bir iki ay içinde gebelik haberi aldığını görürsünüz. Ben çok ümitlendiğim için bu ay ona başladım ve geçen ay bir yumurta zor büyümüştü bu ay 2 haftalık diyetle 3 yumurta büyüdü ve kendi kendine iğnesiz çatladı Doktor iğneye gerek yok dedi. Ben diyetten olduğunu düşünüyorum kan tahlilinize göre ve hastalıklarınıza göre diyet veriyor ve Tıbbi beslenme veriyor. Mutlaka bir bakın derim linkini atacağım şimdi.

Çünkü ben hep gecikince hemen doktora gitmiyordum PCO var diye ama bence gitmem gerekiyormus hormon desteğine erkenden başlamak için
İnositol kullandın mı hiç? Burda pco olanlar genelde kullanıyor ve düzene giren hamile kalanları okuyorum hep..
belli olmaz canım her gebelikte farklılık olabiliyormuş iyi düşünnn
görcez aşkım ay sonu

Ben ileri derece pcos hastasiydm yumurtaligimfa çok sayıda kist vardı küçük küçük soğan kürü ile hepsi gitti çok şükür. Dediğim gibi ilaçsız adet de olmam yumurtlama da görmem çörekotu kur sayesinde ilk defa koyu bir şekilde yumurtlama gördüm.
Gebelikten önce soğan kurunden sonra kontrol amaçlı gittim bir kaç defa yumurtalıklarım tertemiz hiçbir problem yok demişti rahim ve yumurtalıklarda ama malesef kanda pcos çıkıyordu Lh FSH tan yüksekti.
Sizin yumurtalıklarda kıst falan var mıydı ya da sadece kan da mi çıkıyor

5. Günüm bugün ovi koyu görünce acaba tekrar yumurtlama mı diye düşündüm

ay ben burda randevu bulamadığım için doktora gidemem oda bana ters teper..
kendimi tutamayıp 27sinde başlarım ben utanmasam bugün yapcam🤣
Sen bence ovu testlerine devam et. Koyu olması iyi bir işaret gibi ama biraz erken gerçi ama. Seninki hemen döllenmiş hızlı hızlı ilerlemişse belki😁

Normalde chat gpt diyorki senle bana yada 17 Ağustos çatlayanlara bugün yarın yerleşme baslayabilirmiş eğer yerleşme olursa o zaman HCG hormonu salgılar maya başlar ancak. Yani bir 5 veya 6 gün sonra.

En alttakini bugün yaptım
Çatlamam 17sinde olmuştu.. yarın nasıl çıkar bilmem ama testi aldığım kadına ebru ablaya mesaj attım tam yumurtlama diyemem bugünü değerlendir ve test yapmaya devam et dedi.

Eklentiler

• IMG_2848.webp
    IMG_2848.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 55
Bende de polikistik over var ve size bir şey Önermek istiyorum. Instagram'da bir diyetisyen var Ben de onunla çalışmaya başladım. Yumurta kalitesini arttırmaya yönelik sadece kadınlara danışmanlık veriyor ve öne çıkarılan hikayelerine bakarsanız tüp bebek bile tutmayan kadınların bir iki ay içinde gebelik haberi aldığını görürsünüz. Ben çok ümitlendiğim için bu ay ona başladım ve geçen ay bir yumurta zor büyümüştü bu ay 2 haftalık diyetle 3 yumurta büyüdü ve kendi kendine iğnesiz çatladı Doktor iğneye gerek yok dedi. Ben diyetten olduğunu düşünüyorum kan tahlilinize göre ve hastalıklarınıza göre diyet veriyor ve Tıbbi beslenme veriyor. Mutlaka bir bakın derim linkini atacağım şimdi.
Kesinlikle pcos olanlar diyete gitmeli ben 66 kilo olmuştum. O ay gebeligi erteleme kararı aldım kilo vereceğim dedim diyetisyen eşliğinde sporla destekledim ve 66 dan 61 e indim ve hamile kaldım

En alttakini bugün yaptım
Çatlamam 17sinde olmuştu.. yarın nasıl çıkar bilmem ama testi aldığım kadına ebru ablaya mesaj attım tam yumurtlama diyemem bugünü değerlendir ve test yapmaya devam et dedi.
Valla koyulasmaya başlamış. Yarın mutlaka tekrar yap bende Ebru abladan takip ediyordum

Sen bence ovu testlerine devam et. Koyu olması iyi bir işaret gibi ama biraz erken gerçi ama. Seninki hemen döllenmiş hızlı hızlı ilerlemişse belki😁

Normalde chat gpt diyorki senle bana yada 17 Ağustos çatlayanlara bugün yarın yerleşme baslayabilirmiş eğer yerleşme olursa o zaman HCG hormonu salgılar maya başlar ancak. Yani bir 5 veya 6 gün sonra.
Sen chata bakma ya ona kalsa reglden sonra test yap🤣🤣 ama teste devam edicem belki yeni bir yumurtlamadır. Ya da benimki fıtı fıtı gitti kurallara aykırı anası gibi 🤣🤣

Back
X