• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

A aydk L Leydi_zeyy My_Moonlight06 My_Moonlight06 kızlar ovü yaptım pikten sonraki testlerime göre koyulaşma var. 3. Foto pikten sonraki testim ilk hali bayağı silinmişti tekrar bugün yaptım 2 gündür falan yapmıyordum. Sizce pikten sonra normal mi
Bu iyi bir haber gibi duruyor. Bazen böyle dalgalanmalar olur ama polikistik over varsa oda yapar ama bukadar koyu olur mu bilemedim. Birde bu kadar erken başlar mi ki ya 😁

Kızlar selam, sizi okuyordum ama ovülasyon testi yapmamıştım erken diye. Bugün dpo 6 ve ovülasyon testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz sizce umut var mı? Daha önceki aylarda kıl gibi ince bir çizgi çıkardı. 😊
Selam hoşgeldin 😊

Umut var bence daha önceki deneyemlerine göre bugün ki testi karşılaştırınca elbette umut var 😊.

Benimde son 2 bugüne ait hala koyulaşma yok😞 sanırım yeni yumurtlamaydı..
@Civcivimmm sen baya pike yakın bak
Ya buna yüzde yüz güvenerek zaten testi yapma eğlencesine diye düşün. Zaten şuan çok erken dönemlerdeyiz. Ayrıca siliklesmemiş sonuçta aynı koyulukta devam ediyor.

Dayanabilirsen en iyisi bu şekilde zaten :)) net sonuç da çıkar
Burda beni tanıyanlar bilir asla gecikmeden test yapmazdım hemde baya bir gecikme 🤣 nasıl dayanıyorsun derlerdi. Ben bu konuda çok sabırlıyim erkenden test yapmak hiç bana göre bir şey değildir. Çünkü işin yalancı negatifi var kimyasali var, var oğlu var. 😁

O yüzden ayın sonunu çok kolay beklerim ama asıl endişem gecikme olmadan test yapıyor olmam. Ama bu sefer mecburum çünkü duphastonu ayın sonunda bırakmam gerekiyor ama hamileysem bırakmak istemiyorum tehlikeli olabililiyor ani progesteron düşüşü. Bu yüzden varsa lütfen çıksın gecikme olmadan. 🥰

Duydumda sanki iyi diyorlardı o marka için?
Yani bazı arkadaşlara hiç çıkarmamış bazılarına da çıkarmış.. Banada daha önce çıkarmadığı ve çıkarmışlığı var evde bulunca denemek istedim kısmet 😂

Eklentiler

• IMG_2883.webp
    IMG_2883.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_2885.webp
    IMG_2885.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 36
Yani bazı arkadaşlara hiç çıkarmamış bazılarına da çıkarmış.. Banada daha önce çıkarmadığı ve çıkarmışlığı var evde bulunca denemek istedim kısmet 😂
Tamam olsun çizgi var orda biz pozitif enerji yayalım :KK36:

Birde çok erken kız daha yani adet geçilmesini boşuna beklemiyoruz aslında gerçekten testlerde çıkmıyor yav. Bir arkadaşımın 4 aylık olana kadar ne idrar ne kan evet yanlış duymadınız KAN da bile çıkmamış bebenin cinsiyeti çıkmış hala test no diyor 🤣🤦🏻‍♀️

İnsallah dilediğin gibi çıkar. Ama en iyisini yaparsın en azindan emin olursun bazı şeylerden.
Burda beni tanıyanlar bilir asla gecikmeden test yapmazdım hemde baya bir gecikme 🤣 nasıl dayanıyorsun derlerdi. Ben bu konuda çok sabırlıyim erkenden test yapmak hiç bana göre bir şey değildir. Çünkü işin yalancı negatifi var kimyasali var, var oğlu var. 😁

O yüzden ayın sonunu çok kolay beklerim ama asıl endişem gecikme olmadan test yapıyor olmam. Ama bu sefer mecburum çünkü duphastonu ayın sonunda bırakmam gerekiyor ama hamileysem bırakmak istemiyorum tehlikeli olabililiyor ani progesteron düşüşü. Bu yüzden varsa lütfen çıksın gecikme olmadan. 🥰

Tamam olsun çizgi var orda biz pozitif enerji yayalım :KK36:

Birde çok erken kız daha yani adet geçilmesini boşuna beklemiyoruz aslında gerçekten testlerde çıkmıyor yav. Bir arkadaşımın 4 aylık olana kadar ne idrar ne kan evet yanlış duymadınız KAN da bile çıkmamış bebenin cinsiyeti çıkmış hala test no diyor 🤣🤦🏻‍♀️
Yok geçmişten tecrübem var çıkıyor testlerde de şuan çok şaşkınım nasıl oluyor yahu 😒 gerçi benim annem en küçük kardeşime hamileyken 4 ay regl gördü sonra kesilince öğrenmiştik ama kanda çıkmaması enteresan

Yok geçmişten tecrübem var çıkıyor testlerde de şuan çok şaşkınım nasıl oluyor yahu 😒 gerçi benim annem en küçük kardeşime hamileyken 4 ay regl gördü sonra kesilince öğrenmiştik ama kanda çıkmaması enteresan
Benimde çıkmadı canım 2022 de. Okadar çok belirtim vardiki en son akıntı şampuan kıvamında beyaz gelince doktora gittim kese gördük küçük ama sonra düşük oldu gelişmedi. O zamanda çıkmamıştı doktorum da diyordu boşver sen kanı diyordu görüyoruz işte burda bilseler var gibisine 🤣🤣

Benimde çıkmadı canım 2022 de. Okadar çok belirtim vardiki en son akıntı şampuan kıvamında beyaz gelince doktora gittim kese gördük küçük ama sonra düşük oldu gelişmedi. O zamanda çıkmamıştı doktorum da diyordu boşver sen kanı diyordu görüyoruz işte burda bilseler var gibisine 🤣🤣
Ay çok ilginç ya 🥲 seni üzmek istemem ama kese mi gelişmedi? Benim kesem kalp atışından sonra gelişmeyip küçüldü o yüzden kürtaj oldum yoksa kalp atışı duymuştuk bebeğin kalbi durdu sıkıştığı için 😔

Ay çok ilginç ya 🥲 seni üzmek istemem ama kese mi gelişmedi? Benim kesem kalp atışından sonra gelişmeyip küçüldü o yüzden kürtaj oldum yoksa kalp atışı duymuştuk bebeğin kalbi durdu sıkıştığı için 😔
Üzüldüm canım ama vardır mutlaka bir hayır.

Benim gelişmedi kese Bebek filan görmeden düşük oldu zaten çok erken dönemde.

Back
X