• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Arkadaşlar yumurtlamadan kaç gün sonra ovulasyonla yakıp edıyorsunuz en erken
valla bende bunu merak ediyorum burda okuduklarımdan yola çıkıp ovü testi yaptım dpo 5 de çizgi koyuydu ama eşit değillerdi pik değildi yani. şuan dpo 7 deyim dün ve bugün yapmadım. Çünkü kesin sonuç değil moralimi bozmak yada umutlanmak istemiyorum bi yandan da. Ama yapmadım diye de içim içimi yedi 😁

Valla bugün dpo 5 benim sağ kasıkta bir gerilme hissedince yumurtlama mı diye şüphe düştü yaptım silik çıktı, gebelik için de bir 5 gün sonra başlarım herhalde
Ay benim de solda gerilme ve dolgunluk var dpo 5 den beri ayaklarımı kendime çekince bile anlıyorum o gerilmeyi inşallahhh bebişlerdendir🥰

Ayy inşallah yaa bugün kasığım geriliyor diye eğilemedim bile ilk defa oldu. Yalnız yumurtlama ağrısı soldaydı bu sağda
Benim de ilk defa böyle oluyor sancı gibi de değil doluluk hissi bilmiyorum sürekli belirti arıyoruz ondan mıdır ama belim de ara ara ağrıyor daha doğrusu kuyruk sokumum 🥹

Benim de ilk defa böyle oluyor sancı gibi de değil doluluk hissi bilmiyorum sürekli belirti arıyoruz ondan mıdır ama belim de ara ara ağrıyor daha doğrusu kuyruk sokumum 🥹
Benim belim ve kuyruk sokumum hep ağrıdığı için onu ayırt edemiyorum masa başı iş yüzünden belim 60 yaşında gibi 😂😂 valla bilmiyorum geçen ay çok hamile gibiydim tüm belirtiler vardı sonra adet oldum işte

Benim belim ve kuyruk sokumum hep ağrıdığı için onu ayırt edemiyorum masa başı iş yüzünden belim 60 yaşında gibi 😂😂 valla bilmiyorum geçen ay çok hamile gibiydim tüm belirtiler vardı sonra adet oldum işte
Yaa allah kolaylık versin😁 ben de geçen ay hamile gibiydim çok heveslenmiştim sonu hüsran😏 bu kez güzellikler olsun ya çok aminn🙏🏻🌸

valla bende bunu merak ediyorum burda okuduklarımdan yola çıkıp ovü testi yaptım dpo 5 de çizgi koyuydu ama eşit değillerdi pik değildi yani. şuan dpo 7 deyim dün ve bugün yapmadım. Çünkü kesin sonuç değil moralimi bozmak yada umutlanmak istemiyorum bi yandan da. Ama yapmadım diye de içim içimi yedi 😁
Yaa doğru umutlanıyoruz öyle olunca benim de dpo 6 dayım yumurtlamadan sonra sılıklesınce yapmayı bırakıyorum genelde bugün yaptım az sılıktı 4-5 gün sonra deneyım dıyorum 😄

Selam kızlar,ovulasyon testi yapmadım ama hamileliğimi yeni öğrendim.femara kullanmıştım bu ay tuttu 🤗 kan değerim 241 çıktı 2 gün gecikmede

Back
X