Ovulasyon testi ile gebe olduğunu öğrenen var mı

Rinad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
115
16
28
25
Hanımlaaaaaar herkese merhaba benim bu gün adet günüm ama gelmedi bende ovulasyon testi vardı yaptım ve çift çizgi var adete 2 gün kala yaptığımda da yine çift çizgi çıktı ama bu gün ki daha belirgin bana yardımcı olabilir misiniz
Acaba ovulasyon da gebelik belli olur mu

Eklentiler

• IMG_20230407_180053.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 427
Gebelik konusunda ovulasyon testlerine güvenmeyin onların amacı farklı eczaneden test alıp uygulamanızı tavsiye ederim

Ben böyle öğrendim

Ben varim

Ben de oyle ogrendim muhtemelen gebelik var umutlandrmak.istemem ama gebelk testi yap bakalm simdi cikacakmi

Ben de oyle ogrendim muhtemelen gebelik var umutlandrmak.istemem ama gebelk testi yap bakalm simdi cikacakmi
Buyuk ihtimal.gebesinz bende oyle.ogrendim

Adete 2 gün kala yaptım çift çizgi silikti adet günü gebelik testi yaptım çiftti.

Gerçi düşük yapıyorum şu an ama sonuçta cikti
Bende iki gün kala yaptım pozitifti sonra adet günü de pozitif çıktı ama bir gün geçtikten sonra adet oldum yani bu gün

Adete 2 gün kala yaptım çift çizgi silikti adet günü gebelik testi yaptım çiftti.

Gerçi düşük yapıyorum şu an ama sonuçta cikti
Rabbim yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız şu mübarek günlerin hatrına rabbim dualarımızı kabul etsin

K

Kimyasal gecirmis olabilirsin insallah rabbm diger ay karnina bebisini koysun stres yapma
Amiiiin inşallah çok sağolun herkesin duası benim için çok değerli. Kimyasal olsa adet biraz fazla gecikmez miydi peki çünkü sadece bir gün geçti birde başka belirtim yoktu

Amiiiin inşallah çok sağolun herkesin duası benim için çok değerli. Kimyasal olsa adet biraz fazla gecikmez miydi peki çünkü sadece bir gün geçti birde başka belirtim yoktu
Fazla sarkmaz adet gunu kimyasalda canm

Ne kadar suredr istyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…