Gebelik konusunda ovulasyon testlerine güvenmeyin onların amacı farklı eczaneden test alıp uygulamanızı tavsiye ederimHanımlaaaaaar herkese merhaba benim bu gün adet günüm ama gelmedi bende ovulasyon testi vardı yaptım ve çift çizgi var adete 2 gün kala yaptığımda da yine çift çizgi çıktı ama bu gün ki daha belirgin bana yardımcı olabilir misiniz
Acaba ovulasyon da gebelik belli olur mu
Evet bende öyle düşünüyorum ama adet günüm bir kaç gün geçmeden gebelik testinde çıkar mıGebelik konusunda ovulasyon testlerine güvenmeyin onların amacı farklı eczaneden test alıp uygulamanızı tavsiye ederim
çıkar tabiEvet bende öyle düşünüyorum ama adet günüm bir kaç gün geçmeden gebelik testinde çıkar mı
Ama ben adet oldum maalesef demek ki çok güvenmemek gerekBen böyle öğrendim
Ben varimHanımlaaaaaar herkese merhaba benim bu gün adet günüm ama gelmedi bende ovulasyon testi vardı yaptım ve çift çizgi var adete 2 gün kala yaptığımda da yine çift çizgi çıktı ama bu gün ki daha belirgin bana yardımcı olabilir misiniz
Peki adetiniz geçmiş miydi yoksa aynı gün mü yaptınızBen varim
Adete 2 gün kala yaptım çift çizgi silikti adet günü gebelik testi yaptım çiftti.Peki adetiniz geçmiş miydi yoksa aynı gün mü yaptınız
Hanımlaaaaaar herkese merhaba benim bu gün adet günüm ama gelmedi bende ovulasyon testi vardı yaptım ve çift çizgi var adete 2 gün kala yaptığımda da yine çift çizgi çıktı ama bu gün ki daha belirgin bana yardımcı olabilir misiniz
Ben de oyle ogrendim muhtemelen gebelik var umutlandrmak.istemem ama gebelk testi yap bakalm simdi cikacakmi
Buyuk ihtimal.gebesinz bende oyle.ogrendimHanımlaaaaaar herkese merhaba benim bu gün adet günüm ama gelmedi bende ovulasyon testi vardı yaptım ve çift çizgi var adete 2 gün kala yaptığımda da yine çift çizgi çıktı ama bu gün ki daha belirgin bana yardımcı olabilir misiniz
Bende iki gün kala yaptım pozitifti sonra adet günü de pozitif çıktı ama bir gün geçtikten sonra adet oldum yani bu günAdete 2 gün kala yaptım çift çizgi silikti adet günü gebelik testi yaptım çiftti.
Gerçi düşük yapıyorum şu an ama sonuçta cikti
Maalesef canım değilim duanıza talibimBuyuk ihtimal.gebesinz bende oyle.ogrendim
Rabbim yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız şu mübarek günlerin hatrına rabbim dualarımızı kabul etsinAdete 2 gün kala yaptım çift çizgi silikti adet günü gebelik testi yaptım çiftti.
Gerçi düşük yapıyorum şu an ama sonuçta cikti
Kimyasal gecirmis olabilirsin insallah rabbm diger ay karnina bebisini koysun stres yapmaMaalesef canım değilim duanıza talibim
Amiiiin inşallah çok sağolun herkesin duası benim için çok değerli. Kimyasal olsa adet biraz fazla gecikmez miydi peki çünkü sadece bir gün geçti birde başka belirtim yoktuK
Kimyasal gecirmis olabilirsin insallah rabbm diger ay karnina bebisini koysun stres yapma
Fazla sarkmaz adet gunu kimyasalda canmAmiiiin inşallah çok sağolun herkesin duası benim için çok değerli. Kimyasal olsa adet biraz fazla gecikmez miydi peki çünkü sadece bir gün geçti birde başka belirtim yoktu
Amiiiin inşallah çok sağolun herkesin duası benim için çok değerli. Kimyasal olsa adet biraz fazla gecikmez miydi peki çünkü sadece bir gün geçti birde başka belirtim yoktu
Ne kadar suredr istyosunAmiiiin inşallah çok sağolun herkesin duası benim için çok değerli. Kimyasal olsa adet biraz fazla gecikmez miydi peki çünkü sadece bir gün geçti birde başka belirtim yoktu
Yaklaşık iki senedirNe kadar suredr istyosun
Doktor kontrolunden gectin mi , ne zaman dusunmeyi tamamen braksan o zaman nasip.olacak vakti var takmaYaklaşık iki senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?