ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar test sonucum 36 çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sanırım hamileyim

hamilesin suphen olmasin guzelim Allahim tamamina erdirsin insallah dari bekleyen tum anne adaylarina insALLAH saglicakla kavusacaksin umudsuzluk yok guzelim

Tatlımmm tebriklerrr çok sevindimmm :) Benim de ilk yaptırdığım da 38 di:)
Hamişsin balım.Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah.Şubat annelerine alim seni hemen :)

arkadaşlar bugün sat dan beri 21.günümdeyim ve ovu. testim dün ve bugün koyu gösterdi. ama adetime 11 gün var. yumurtlama olabilirmi 10 gün öncesinden?

arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. tükürük testi kullanıyorum bir aydır. sat 29 mayıs. bugün 19. gün. 13 ile 17. gün tükürük testinde üreme olabilir ve üreme günü olarak gördüm. ancak bugün 2 kez yaptığım tükürük testinde de çatlama işaretleri gördüm. sizce bu mümkün mü? adetimin 13. gününe kadar üreme yok gösteriyordu. şimdi benim sorum biraz garip olsa da şöyle: ovulasyon testinde hamileysek koyu çift çizgi görüyoruz ya, tükürük testinde de çatlama görebilir miyiz?? aydınlatırsanız ve yadımcı olursanız çok sevinirim. bugün adet sancısı çektim. ama bugüne kadar rahat sayılacak bi ilişki dönemi geçirdim.. cevap bekliyorummmm

canım.. herşeyin bizim için olduğunu biliyoruz. bak bir sürü zorluğu göğüsledik... bunu da mutlulukla aşacağız.. bekleyelim bakalım hayırlı haberi... sağlıklı haberlerle inşallah...

ewet cnm çok zor gunlerden geçtik ,,allah bir daha yaşatmasın yazdıysa bozsun .hayırlısı olsun allah gönlumuzdekını hayırlı etsinn inşallah bitanem.

ewet bi gariplik var bebişim 2 kez yummurtlama olmaz sonuçta ,çok kafana takma da bekleyelim görelim bişey kalmadı sonuçta 11 gün :))

cnm ya mumkunati vardir cunku sonucta tukurukle olandada ovuyu tespit edyoruz hadi bakalim ins hayilkri haberler ver cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…