- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.781
kızlar test sonucum 36 çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sanırım hamileyim
kızlar test sonucum 36 çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sanırım hamileyim
hayırlı olsun canım...
darısı başımıza artık...
çok tebrik ederim canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin :)
kocaylada küsüm söylemedim o yüzden bugün
tuhhhhhhhhhhhhh be yawwwwwwwwwwwwww ceza olsun soleme kizzz
hersey mumkun guzelım artık yasadıklarımdan sonra rahatca soleyebılıyorumarkadaşlar bugün sat dan beri 21.günümdeyim ve ovu. Testim dün ve bugün koyu gösterdi. Ama adetime 11 gün var. Yumurtlama olabilirmi 10 gün öncesinden?
hey masalalh pozitif bence yaaa
canım.. herşeyin bizim için olduğunu biliyoruz. bak bir sürü zorluğu göğüsledik... bunu da mutlulukla aşacağız.. bekleyelim bakalım hayırlı haberi... sağlıklı haberlerle inşallah...
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. tükürük testi kullanıyorum bir aydır. sat 29 mayıs. bugün 19. gün. 13 ile 17. gün tükürük testinde üreme olabilir ve üreme günü olarak gördüm. ancak bugün 2 kez yaptığım tükürük testinde de çatlama işaretleri gördüm. sizce bu mümkün mü? adetimin 13. gününe kadar üreme yok gösteriyordu. şimdi benim sorum biraz garip olsa da şöyle: ovulasyon testinde hamileysek koyu çift çizgi görüyoruz ya, tükürük testinde de çatlama görebilir miyiz?? aydınlatırsanız ve yadımcı olursanız çok sevinirim. bugün adet sancısı çektim. ama bugüne kadar rahat sayılacak bi ilişki dönemi geçirdim.. cevap bekliyorummmm
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. tükürük testi kullanıyorum bir aydır. sat 29 mayıs. bugün 19. gün. 13 ile 17. gün tükürük testinde üreme olabilir ve üreme günü olarak gördüm. ancak bugün 2 kez yaptığım tükürük testinde de çatlama işaretleri gördüm. sizce bu mümkün mü? adetimin 13. gününe kadar üreme yok gösteriyordu. şimdi benim sorum biraz garip olsa da şöyle: ovulasyon testinde hamileysek koyu çift çizgi görüyoruz ya, tükürük testinde de çatlama görebilir miyiz?? aydınlatırsanız ve yadımcı olursanız çok sevinirim. bugün adet sancısı çektim. ama bugüne kadar rahat sayılacak bi ilişki dönemi geçirdim.. cevap bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?