- Konu Sahibi BeyazOrkidem
 - 

- #2.821

Sağol kuzucummm :) Darısı en kısa zamanda sana tatlım.Nasıl gidiyor, çalışmalar tam gaz devam değil mi:)
Kimseye söylememek en iyi elbette.
canım benim ya.Çok geçmiş olsun. 
İnan yıkıldım şuan
Sağol kuzucummm :) Darısı en kısa zamanda sana tatlım.Nasıl gidiyor, çalışmalar tam gaz devam değil mi:)
Kimseye söylememek en iyi elbette.
canım benim ya.Çok geçmiş olsun. 
İnan yıkıldım şuan
tatlim sende iyiki varsin dertler tasalr paylastikca azalir
e mudahale edilmedi dimi
cogu kadin zaten bunu yasarmista adet kani olarak atilirmis bilmezmis
dün akşam çok kötüydü ama burda gerçekten paylaşımları okuyunca rahatlıyo insan...sizleri seviyorum kızlar
kuzucum çalışmalar devam:78: valla baktım dün su koyuveriyor valla sen bılırsın ozaman ben yatıyorum dedim baktım hemen sırnaşıyor ben iyiyim meleğim sıcaklar dışında :82: 
yapacak bişey yok boş gebelik , kimyasal gebelik tek tek yaşıyorum dış gebeliği yaşamasam baridoktora araştıralım dicem bakalım ilkinde gerk yok araştırmaya herkesin başına gelebilir demişti ikinci aksilik araştırılmalı artık....iyiki varsınız rahatlıyorum burda konuşunca .sizin bebiş haberleriyle seviniyoruz ama 
nasılsınız kızlar nasıl geçti hafta sonu benim çok yogun geçti( belfücüm beni unuttunmu ben bekliyom ama yaa 
Darısı tüm isteyenlerin başına canımcımm:)
Allaha şükürler olsun duydum.Ultrasona göre haftamızda da sorun yok.
Bu ay hamiş olmayan kalmasın , dün hepimize dualarımı ettim.
Hakkımızda hayırlısı
dün akşam çok kötüydü ama burda gerçekten paylaşımları okuyunca rahatlıyo insan...sizleri seviyorum kızlar
Belfü, hayırlı olsun canım, allah hayırlısıyla kucagına almayı nasibetsin inşallah !
Hayat, üzülme sen de, vardır bir hayır diye düşün canım benim...Sen de alırsın kucağına bebegini en yakın zamanda..
Kızlar giremedim birkaç gündür, çünkü hala oldum yani bu haftasonu kardeşimin bebeği doğdu, kuzucuk 35 haftalık doğdu erken doğum yani hastanede kalacak bu hafta...Çok küçük ama çok tatlı, daha alamadık kucagımıza...Hayırlısıyla cıksın hastaneden..
Bu arada ben de doktora gittim, bu ay 6. ayım, korunmuyoruz ve ovülasyona zamanında ilişkide bulunuyoruz diye...Doktor rahim ve yumurtalıklar normal, yumurta sayısı da iyi dedi ultrason sonrası..
Ama stres yapmayın, gün hesaplamayın, o yüzden olmaz dedi...10-18. günler arası iki günde bir ilişki öneriyoruz dedi..
6 ay olduğu için de bazı testler yapalım dilerseniz dedi...Bakalım, bugün kan verdim..Adetin 21. günü progesteron ölçümü ve bir dahaki adetin 3. günü bazı hormon testleri...Ayrıca eşimden de sperm testi istedi..
Bakalım hayırlısı...
slm kızlar nasılsınız ben çok iyiyim ama bir tek sıkıntı çok sıcak :82: of of iştede hiç çekilmiyor işlerde yoğun bu aralar belfücüm kuzucum bitanem melek annecik ne yapıyorsun bulantıların nasıl azaldımı teyzesinin bitanesi senı üzüyormu
hayırlı günler kızlar
gelsin bebecikler
Teşekkür ederim tatlım
Darısı topiğimizin başına inşallah :) Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Biz hergün ilişkide bulunduk eşimle ve sabaha kadar kalkmadım.
Hakkında hayırlısı canımcım.
Kuzucum canımıniçi bu sıralar rezil durumdayımBulantı ve halsizlik beni bitiriyor. 
Sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar:)
Güzel günler canımm
Gelsinnn bebeklerr dolup taşsınn burasııı
oy oy ben sana kıyamam meleğimmerak etme 1 aya kalmaz geçer inş. biz tama gaz devam yarın 5 gün olacak yarın yarın akşamda sonra bırakıyoruz ilşkiyi bende berişan oldum her gün aynı tempo ya meleğim akşamları eve gidince uyu dinlen enişte nasıl heyecanlımı çok merak ettim nasıl söyledin nasıl karşıladı ayyyyy meleğim benım 
Canımsın valla seni özlüyorum hep buralarda ol
Ohh tam gaz et kuzucum az daha sabır meleğin gelcek hayırlısıyla
Tüm sıkıntılar onlara kavuşmak için:)
Evde gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sabahın körü :) uyuyordu daha eşim gittim uyandırdım bak dedim :)
çok şaşırdı algılayamadı :) ama güzel oldu ilk onla paylaşmak istedim :)
İlgili ve özenli davranıyor sağolsun:)
Hayırlsısyla senden de güzel haberler alim uçcam havalara valla
Kızlar eski yoğun günlerimize geri dönelim.
Sizlerle yaşadığım içtenliği samimiyeti hiçbiyerde bulamıyorum.
Bize bizden başkası yalan.
Hepinizi çok seviyorummm
Burayı es geçmeyin lütfennn
ay ay teyzesi ona cicişler alacak ya kuızucum ben sana ne dedim dünür olacağız bırakmam ben senı minnoşum kız valla benımki dün gece oturmuş maç izliyor deli oldum hadı aşkım diyorum ya aşkım bugün kalsa yarın yapsak nede olsa 2-3 gün yaşıyor demez mi çok bilmiş nerden söyledim ben buna keşke demeseydim en son sen bılırsın belkı senınkı 1 gün yaşıyor dedim kapıyı kapatıp yattım sonra gelmiş gönlümü alıyor 2 gündür sinir ediyor benı valla çocuk niyetim olması asla bas vermem ama elim mahkum ama bunları ben sorarım ona sonra minnoşum zaten kuzenın düğünü tam belli olmadı olsun istbuldayım hemen senın yanına koşacağım kız cadı ben senı topiği bırakırmıyım 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?