- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.241
canım çok saol. okdum aldığım teste baktım; ama ben reglim bazı ay 29 bazı ay 30 günde bir oluyorum ya oyüzden kafam karılştı inşlh hayırlısyla bu ay olur çünkü çok yoruldum...
evet bende duydum özellikle birliktelik sonrasıda yakıyı yapıştır sabaha kadar kalınması ii olduğunu duymuştum. bened yapıcam
bencede dene canım gerçi deneme tahtasına döndükAaaa ilkkez duydum böyle bişey ama denemeğe değer bu ay olmazsa bende denicem bunu teşekkür ederim canım
Kızlar günaydın hepinize,
Bugün biraz geciktim.Sabah devlet hastanesi kritiği yaşadım gerçekten çok traji komik.
Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin diyorum.
Umarım herkesin keyifleri yerindedir.
Suayım balım nasılsın.Yakıyı bende duydum
kızlar ama bişey sorcam şimdi aklım karıştı yanii.yakı sıcak tutmaz mıı ? ee birleşme öncesi ve sonrasında cok sıcaktan kaçınmak gerekmiyor muydu? duşu bile almıyoruz hani spermlerin yapısı bozulmasın diye.
canım fark etmez sen 11 günü başal benım bazen senın gibi oluyor evet bende denicem annemler bana yapacaklar hem kasıklarıma hemde belime
bencede dene canım gerçi deneme tahtasına döndük
kuzucum benım ben iyiyim sağol sadece çok sancım var
meleğim ya bılmezmıyım rezillik resmen ama ne yapacaksın araştırmada en ıyısı devlet diyorlar neyse sendeyiğenimde iyi ol gerisi yalan
eeee yiğenim nasıl büyümüşmü durumun nasıl
tatlım adetden sonra yakıyı yapacaksın 5-6 gün sonra çıkar
Kızlar günaydın hepinize,
Bugün biraz geciktim.Sabah devlet hastanesi kritiği yaşadım gerçekten çok traji komik.
Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin diyorum.
Umarım herkesin keyifleri yerindedir.
Suayım balım nasılsın.Yakıyı bende duydum
Belfü cüm ben de pazartesi için randevu aldım..
Ben kan testi için gittim ama randevu olmadan yapmıyorlarmış.
Yakında da sağlık ocağı yok.
Randevu aldım pazartesini beklicem.
Daha kan testi yaptırmadım ben..
İlk randevuda doktorlar neler yapıyor..
Detaylı sorguluyorlar mı..
Benım dah acok yenı ve kese sımdılık gorunmez herhalde ama
en azından kan testı yaptırırım dıyordum..
Sen ne ler yasadın ılk muayenende anlatır mısın bıraz...
Teşekkür ederim..
Canımcım devlette cevap almak ne mümkün kendi kendilerine bakıyorlar seni yolluyorlar.
Muatap olacağın bir doktor bile yok, devleti denemek için gittim zaten.Özele devam edeceğim
öncelikle geçmiş olsun.testte de yazıyordur ama bence adetin bittikten 3 gün sonra filan başla ki yumurtlama gününü kaçırma bazı kişilerde erken bazı kişilerde geç yumurtlama olabiliyor çünkü.tabi testin çoksa yap azsa da adetin 12. yada 13.gününde başlamanı öneririm.inş. cok kısa zamanda kavuşursun meleğine
3-4 gündür ov. testi hep koyu kasıklarımdada batmalar başladı noluyor anlamadım bir fikri olan varmı acaba
ben de ilk defa ovulasyon testi kullandım.
11. gün ilk testi yaptım ve ikinici çizgi ilk çizgiden koyu renkte idi yani pozitif
12. gün ikinci çizgi diğer çizgiden biraz silik
13. gün daha da silik
14. gün bugün nerdeyse görünmüyordu
oysaki benim hesaplarım ve ff ateş tablosuna göre 15. gün olaması gerekiyor
acaba ovu testi doğru olabilir mi
kızlaaaaaaaar çok garibim şuannşüpheli ilişkiden 1 hafta sonra bacak ağrılarım başladı ara ara kramp şeklinde aynı şekilde göğüslerime bıçak saplanır gibi de oluyordu. 2 gün önce otururken karnımda damar atması gibi pıt pıt bişeyler oldu. Bu sabahta yatakta sağ tarafıma dönerken kasığıma fena bişey saplandı kendimi test yapmamak için zor tutuyodum ama bugün saat 3 gibi dayanamadım test yaptım ve ikinci çizgi çok silikde olsa görünüyodu. Daha adetime 2 gün var ptesi kan testi veriyim mi acaba napcam şimdi panik oldum hamilemiyim değilmiyim ne garip bi duygu bu
canım bence hamilesin ptesi git bir kan testi yaptır benimde yumurtlamadan 1-2 gün sonra kasığıma ağrı girdi 2-3 gündürde devam ediyor ama ümitlenmekte istemiyorum idrar testini yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın canım?
kızlar aşk olsun bana bi geçmiş olsun bile demediniz.hastaneye gittim devlet hastanesi gibi kalabalık ve randevusuz çalışıyorlar 1 bucuk saat bekledim 13:00 de 40 dk ara veriyorlarmış bende iptal ettirdim tekrar işe döndüm.bol su içerek biraz hafiflettim. ama size küstüm hiç biriniz de bişey yazmadı
kızlaaaaaaaar çok garibim şuannşüpheli ilişkiden 1 hafta sonra bacak ağrılarım başladı ara ara kramp şeklinde aynı şekilde göğüslerime bıçak saplanır gibi de oluyordu. 2 gün önce otururken karnımda damar atması gibi pıt pıt bişeyler oldu. Bu sabahta yatakta sağ tarafıma dönerken kasığıma fena bişey saplandı kendimi test yapmamak için zor tutuyodum ama bugün saat 3 gibi dayanamadım test yaptım ve ikinci çizgi çok silikde olsa görünüyodu. Daha adetime 2 gün var ptesi kan testi veriyim mi acaba napcam şimdi panik oldum hamilemiyim değilmiyim ne garip bi duygu bu
cnm gecmis olsun bn trdeydim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?