- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Hadi bakalim hayirlisi :) ben de 50lik olani aldim. insallah yeter de artar bile :)
kızlar ben gebelik konusuna daha yeni giriyorum 2 yıllık evliyiz artık gebelik düşünüyoruz biz de.. bu ovulasyon testi ne demek neden yapılır biri beni aydınlatabilir mi?
teşekkürler canım anladım.. bişey daha sorucam mart ayında doğum yapmak isteyen biri ne zaman çalışmalara başlamalıdır ben ne zaman ovulasyon testi yapıp çalıışmalara başlamalıyım?
Arkadaslar acil yardim rica ediyorum. LABOQUICK marka kaset tipi ovulasyon testi kullanan var mi? Guvenilir mi?
50 taneligi 40TL, 20 taneligi 20TL. 50lik almak daha mantikli ama 50de cok mu ya? bir ayda kac tane kullanarak yumurtlamayi kacirmadan yakaliyorsunuz? uf bilemedim bir turlu. yardim lutfen.
teşekkürler canım anladım.. bişey daha sorucam mart ayında doğum yapmak isteyen biri ne zaman çalışmalara başlamalıdır ben ne zaman ovulasyon testi yapıp çalıışmalara başlamalıyım?
Kızlarrr merhaba nasılsınızzzz ?????
Uzun zamandır yazamıyordum ama sürekli takip ediyordum sizleri nasılsınız ??? Ben aynı çalışmalara devam ediyoruz mart 16 adet tarihim onu bekliyorum ama bu ayda olmadı die içime bir his doğuyor ya hayırlısı bakalım yavaş yavaş artık bizim nazlı bebişler yola çıksada bzimde tablomuz dahada hareketlense dimiiiiiii
Günaydınlar :) Adetime 5 gün kaldı..Hiç bir adet ya da hamilelik belirtisi hissetmiyorum..Hayırlısı bakalım...
benimde 12 gün var adet için gün sayıcam aklıma gelmezdi bende de hiç bi belirti yok hayırlısı diyorum bende :)
Günaydınlar :) Adetime 5 gün kaldı..Hiç bir adet ya da hamilelik belirtisi hissetmiyorum..Hayırlısı bakalım...
Senin epey varmış canım..Yumurtlaman olmuşsa bile yeni yeni olmuştur..Hayırlısı artık :)
ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ayda bilgi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz :)
kızlar merhaba.
5 +1 hamileyimovulasyon testini ilk defa denedim ve hemen hamile kaldım. mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
kızlar merhaba.
5 +1 hamileyimovulasyon testini ilk defa denedim ve hemen hamile kaldım. mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
kızlar merhaba.
Kaç günde bir adet oluyorsun canım ? Kaç günde bir adet oluyorsan beklediğin adet tarihinden 14 ü çıkarıyorsun..Muhtemel yumutlama günün oluyor..Ama daha önce ya da daha sonra da olabilir tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?