oyy canım arkadaşım benimm sen iyi ol gerisi bomboşş

Kızıma dediğin gibi en çok çıtçıtlı badi alıyorum, diğerlerini pek abartmıyorum.Zaten emreyle liste yaptık ona sadık ilerliyoruz :) en azından şimdilik.
Ptesi güzel haberlerle gel kuzucumm

Canım en iyisini yapıyorsun hiç bulunmasın kafan da , hep bu zamanlarda sürprizi seviyorlar biliyorsun

Canım ben hamile kaldığım ay ovülasyon testi yapmadım.Yeter artık bu ay hesap yok dedim.Çünkü hep yumurtlama günlerinde eşim sorun yapıyordu.
Reglimin 13-14-15. günlerin de ilişki oldu. Özellikle 16.gün inanılmaz tuhaf bi his yaşadım.Bu his bildiğin altıma kaçırmak gibiydi.Çok anormal gelmişti.
Normlade 16-17-18. günlerde ilişki olmasını planlamıştım ama eşim gene yan çizmişti. Her neyse 18.gün ovü testim yaptım ve silik çizgi vardı , dedim gene gitti yumurtlama günüm

20.sinde 21.günden sonra belki tekrar yakalarım diye ovülasyon testi yapmaya karar verdim.Oldukça silik çizgi çıkıyordu , bu şekilde 27.güne kadar gitti.27.gün çizgi kopkoyu idi ve lekelenme oldu, reglime daha 5 gün vardı.Kan verdim ve 38 değeri ile hamile olduğumu öğrendim.
Erken hamilelik belirtisi yoktu ne yazık ki.Regliden farksızdı.Tek fark 16.günü olan ıslanma.Sanırım döllenmenin oluştuğuyla alakalı olmalı.
Allah en kısa zaman da tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursunn