Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Benim testime bakabilir misin birde foruma attim herkes gördü var diyorlar ama daha bilemiyorum 7/8 günüm var adet tarihine

Eklentiler

• 903A26EF-BC94-46B4-87BC-6ED0118919B7.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 235
  • F19A11B8-98C0-4DEE-8339-6946A038DCD3.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 213
  • 15949592-69FC-4477-8C16-18FF4E3B8812.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 211
Adetten önce de yaptım gebelik testi sonradan silik çıkmıştı sonradan dediğim 1 saat sonra adet gecikiminde de yaptım. 2 gün önce negatif cikti . Kan henüz vermedim hiç canım
Geç döllenme ise idrara geçmemiş olabilir adet tarihlerin normal de kaç günde bir oluyorsun mesela

Benim testime bakabilir misin birde foruma attim herkes gördü var diyorlar ama daha bilemiyorum 7/8 günüm var adet tarihine
Ay valla bende görüyorum ki. Bu erken gebelik testi demi . Çıkabilir canım benim arkadaşın 1 hafta varken çıktı birinin 4 gün var Ken cikti.... Ne zaman yaptın bunu canım kan vermeye gitmedin mi

Ay valla bende görüyorum ki. Bu erken gebelik testi demi . Çıkabilir canım benim arkadaşın 1 hafta varken çıktı birinin 4 gün var Ken cikti.... Ne zaman yaptın bunu canım kan vermeye gitmedin mi
Ya bugun yaptim sabah sol kasigimda sanci var gogus hasasiyeti sisme. Gerci adet donemindede ayni gogus sikayetlerim oluyordu

Ya bugun yaptim sabah sol kasigimda sanci var gogus hasasiyeti sisme. Gerci adet donemindede ayni gogus sikayetlerim oluyordu
Kan vermeyi ne zaman düşünüyorsun canım bence git sabah kan ver öğren sonucunu düşünüp durmazsin..Allahım inşallah nasip etmistir .. hayırlı haberler verirsin inşallah

Beklicez bakalım pazartesi olsun da bı kan vereyim
Selam canım ben de senin gibi adete yakın ovulasyonda piki yakaladım reglime 3 gün kala hatta hamilelik diye düsündüm ama sonra siliklesme oldu yani yumurtlama olmus dedim reglim gecti ama gebelik testleri de negatif senin ne kadar vardı regline ovualsyonda poztfi gördüğün zaman

7 gün vardı canım 4 gün koyu oldu sonra silik sonra tekrar koyu sonra silik oldu.. adetten bir gün önce catlamayi gördüğümü kabul ediyorum ... O günden bu yana 10 gün geçti ama iki gün önce negatif çıkınca herhal yok diyorum ... Senin sonuç ne oldu canım. Peki

Benimde bat 17 haziran 14 15 pik göründü 16 haziranda siliklesme oldu... henüz adetim gelmedi gelcek gibi durmuyor gebelik testlerimde negatif.. forumda diyorlar ki bi 14 gün eklemen lazım yumurtlamanın üzerine 29 hazirana mi sarkacak hic bilmiyorum senin gibi beklemedeyim

2 gün geçti o halBana da öyle söyledi bı arkadaşım ama bende bakalım doğrumu hakikaten 14 gün sonra mı ölç diye düşünüyorum ... Kan verdin mi peki hiç canim
Canım.catlamayi gördükten 12 gün sonra test yapın diyorlar ben 10. Gün yaptım.cikmadi erken yaptım belki de bilmiyorum valla bende beklemedeyim şaştım .. kan testi yaptırdın mi

Bu arada ben bu ay ovu takibi yapmayayım dedim test falan almadım akıntidan anliyorum çünku 31 mayısta yumurtlamam oldu ondan eminim sonra 13 ünde tekrar akıntım artınca gittim test aldım öyle gordüm 2 kez yumurtlama oldugunu düsünüyorum ama cok kucuk ihtimalmis

Yok canım kan testi yapmadım.. bu ay tüp bebek icin doktoruma gitcektik randevum var hatta 20 sinde 17 si olurim diye regli tarihimin 4. Günü aldım ama gelmeyince doktoruma sordum bu durumu ovulasyon testleri güvenilir değildir diyo kan testi yaptr diyo ama akıntımdan şüphelendim de ovu yaptım pozitfi gördüm yanlış oldugunu sanmıyorum gebelikte yoksa boşa kan vermeyeyim dedim

Bende de ayni şey oldu bu ay hep çift çizgi ama bugün baya koyulaşma oldu ovulasyon testinde hatta göndereyim hemen şimdi baka bilir misin sende . Daha akşam yaptım bunu yeni

Eklentiler

• E11421CA-748A-4F19-9B43-95A8CCE570AF.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 213
Bende görmüştüm yumurtalamayi ikinci piki gördüğümde 9 gün önce idi bende gebelik diye düşündüm ama maalesef sonra degerlendirdim yumurtlama ise kaçırmayın diye... Bu belirsizlik ne kadar kotu ya

Bende de ayni şey oldu bu ay hep çift çizgi ama bugün baya koyulaşma oldu ovulasyon testinde hatta göndereyim hemen şimdi baka bilir misin sende . Daha akşam yaptım bunu yeni
Evet canım seninde koyu hatta yarın daha koyu cıkar t cizgin.. regline ne kadar var

Evet canım seninde koyu hatta yarın daha koyu cıkar t cizgin.. regline ne kadar var
6 gün kaldı dün birde gebelik testi yapmıştım ona da bakar mısın

Eklentiler

• 153A3894-FAB4-426C-A74D-80A8F3F791F4.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 177
  • D11C91C1-64C9-44D8-878F-A8860F2B247B.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 121
  • DCC043CB-247E-4B6E-AFD3-287CCDCE1270.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 132
Sabah gebelik testi pozitif çıktı senin şimdi de koyu cikti ovulasyon öylemi sende kesin var ya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…