Hadi yaa bende gebelik testi yaptım. Hayalet çizgi dedikleri var galiba bilmiyorum ya da ben öyle gCanım benim dört gün üste üste koyu çıktı sonra siliklesti dünde gebelik yaptım hayalet çizgi belirdi ama saatler sonra .. ben henüz hamileliği göremedim ... .. sen bı test yapsana gebelik... Bak burdan bı arkadaş bizim durumda iken gebe olduğunu öğrendi
Canım göremedim ki dur bende benim ki mi atimHadi yaa bende gebelik testi yaptım. Hayalet çizgi dedikleri var galiba bilmiyorum ya da ben öyle gEki Görüntüle 2646167 örüyorum bir de sen bakar mısın?
Tamam canımCanım göremedim ki dur bende benim ki mi atim
Seninki görünüyor ee hastaneye gittin mi canım hamile misin
Evet ben gördümSen görüyorsun demi ben göremedim dünden beri o kadar çizgilere odaklandım ki gözlerim bozuldu herhalbak dün silik oldu dedim ya bugün yine ovulasyon yaptım koyu çıktı .yarın gebelik yapcam. Dur ovulasyonu atım
Senin ki baya koyu
İnşallah canım ya işte bugün adet olmam gerekiyordum daha olmadım bekleyelim bakalımİki gün bekle canım sende yeniden test yapalım inşallah güzel haber alırız.
Kuzum ben görüyorum çok silik bi çizgi var, adetim geçti mi?
Silik olan t çizgisi oluyor demi senin ki benimkinden bı tık silik ama . Valla kaç gündür benimle kafam karıştı .İnşallah canım ya işte bugün adet olmam gerekiyordum daha olmadım bekleyelim bakalımaz önce bir daha ovulasyon yaptım yine böyle
Ben sizin gebelik testinizde o çizgiyi gördüm bende bu şekilde öğrenmiştim hamile olduğumu bence hamilesiniz ovülasyon testleri de hep koyu bence bir gebelik testi daha yapmalısınızSilik olan t çizgisi oluyor demi senin ki benimkinden bı tık silik ama . Valla kaç gündür benimle kafam karıştı .
Ama canım kendi çizgisi gibi geldi bana hiç pembelik yok ondan umudum kırıldı gibi ..Canım.testi dün yaptım.degerler iki güne bir yukseliyormus ya .bende yarın sabah ilk idrar la yapacam inşallah . .Ben sizin gebelik testinizde o çizgiyi gördüm bende bu şekilde öğrenmiştim hamile olduğumu bence hamilesiniz ovülasyon testleri de hep koyu bence bir gebelik testi daha yapmalısınız
Ama saatler sonra çıkınca hayalet cizgi mıdır diye düşündüm de bı andan umudum.kirilmisti ...Adetim daha geçmedi canım 3 gün varKuzum ben görüyorum çok silik bi çizgi var, adetim geçti mi?
Bende aynı şekilde yapmıştım yaptığımda biraz bekledim çıkmadı bende umutsuzlanıp bırakmıştım gitmiştim sonra içime kurt düştü baktım böyleydi yani olma ihtimali var bence umutsuzlanmayın inşAllah gönlünüzce olur herşeyAma canım kendi çizgisi gibi geldi bana hiç pembelik yok ondan umudum kırıldı gibi ..Canım.testi dün yaptım.degerler iki güne bir yukseliyormus ya .bende yarın sabah ilk idrar la yapacam inşallah . .
Ovulasyon testim 4 gündür koyu idi dün siliklesti bugün tekrar koyulaşti . Yarın yapcam test canım dua etBen sizin gebelik testinizde o çizgiyi gördüm bende bu şekilde öğrenmiştim hamile olduğumu bence hamilesiniz ovülasyon testleri de hep koyu bence bir gebelik testi daha yapmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?