- 18 Eylül 2022
- 372
- 161
- 23
- 37
Son durumunuz nedir acaba benimde aynı sizin gibideGebelik testi negatif çıkıyor adetime iki gün var ama kaç gündür ovülasyon böyle çift çizgi anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz nedir acaba benimde aynı sizin gibideGebelik testi negatif çıkıyor adetime iki gün var ama kaç gündür ovülasyon böyle çift çizgi anlamadım
Bende bugün kontrole gittim herşey normal kist falanda yok hakkımızda hayırlısıAdetim 3 gün gecikti hala adet olmadım yarın kan testi vereceğim idrar testi negatif
Inşallah güzel haberler alırsın canımDoktor rahim kalınlaşması var ya adet olacaksın ya gebelik var cuma test ver dedi bakalım arın belli olacak herşey
Selam sonuc ne oldu acaba insallah pozitiftirDoktor rahim kalınlaşması var ya adet olacaksın ya gebelik var cuma test ver dedi bakalım arın belli olacak herşey
Benimdd boyleydi hamilelik testi silikken lh kirmizi cikmistikızlar adetime 4 gün kasık ağrım ve akıntım var evde gebelik testi yoktu ovülasyon vardı şüphelenip yaptım ve böyle çıktı . Böyle çıkıp hamile kalan var mı acaba
Neden kan vermediniz?Sonuç hamile misiniz
Muhtemelen yeniden yumurtlamışsın ben adet günümde yumurtlamıştımKan verdim negatif ama hala adet olmadım
Bi gelişme var mı?Olabilir aynen doktora gittim adet söktürücü vermedi bekleyelim bir hafta on gün daha dedi rahim kalınlaşması var gebelik olabilir yada adet olacaksın dedi