Bende duymuştum sonlara doğru böyle gebelik haberi alanları sonuç ne canim gebe misinKızlar burda çok okudum ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler vardı adetime 3 gün var iki üç gündür ovulasyon testi yapıyorum ve bunu iki saat su falan içmeye dikkat etmeden yaptm yani aynı gebelik testi yapar gibi ilk idrarla yaptm bu şekilde çıktı sizde gebelik varmıdır birde beş dk.olmadan belirdi 3ude farklı günlere ait
Evet canım kan verdim çok şükür 3hafta 5 günlük hamileyimBende duymuştum sonlara doğru böyle gebelik haberi alanları sonuç ne canim gebe misin
Adetiniz gecikti miEvet canım kan verdim çok şükür 3hafta 5 günlük hamileyim
Ooh maşallah çok sevindim valla darısı bana,bize inşallahEvet canım kan verdim çok şükür 3hafta 5 günlük hamileyim
Tebrik ederim canım gebeymişsin bende bu ay ovulasyon takıbıyle gebelik için süreç yaşadım.Şuan 3 gün gecıkmem var dün kaset testim negatıf cıktı ovulasyonla yapsam bellı olur mu acaba.Sabah ılk ıdrarla yapmıssın sanırım oyle yazmıssın kaset test gıbı bende cok merak edıyorum.Kızlar burda çok okudum ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler vardı adetime 3 gün var iki üç gündür ovulasyon testi yapıyorum ve bunu iki saat su falan içmeye dikkat etmeden yaptm yani aynı gebelik testi yapar gibi ilk idrarla yaptm bu şekilde çıktı sizde gebelik varmıdır birde beş dk.olmadan belirdi 3ude farklı günlere ait
Teşekkür ederim canım ovulasyonla dene derim bir normalde iki çizgi çıkmaz eğer slikte olsa vardır zatenTebrik ederim canım gebeymişsin bende bu ay ovulasyon takıbıyle gebelik için süreç yaşadım.Şuan 3 gün gecıkmem var dün kaset testim negatıf cıktı ovulasyonla yapsam bellı olur mu acaba.Sabah ılk ıdrarla yapmıssın sanırım oyle yazmıssın kaset test gıbı bende cok merak edıyorum.
Hayır canm idrarda 5 gün vardi öğrendiğimde kan testi iledr 4 gün kala öğrendim şuan 4+1 haftalikAdetiniz geciktimi
Allah bağışlasın canım doktora gittin mi peki yoksa daha bekliycwkmisin bende kararsızım gidip gitmeme arasındaHayır canm idrarda 5 gün vardi öğrendiğimde kan testi iledr 4 gün kala öğrendim şuan 4+1 haftalik
Canım benim adetimin dün 4. Gunuydu gecıkmesının.Kan testım 0.15 cıktı gebelık yok yanı adette olmadım daha.Teşekkür ederim canım ovulasyonla dene derim bir normalde iki çizgi çıkmaz eğer slikte olsa vardır zaten130tl verip erken gebelik testi almıştm adetime 7 gün varken onda çıkmamışti ama aynı gnde ovulasyon testi yapmıştım birde sabret canım benim 10 ay üstüne oldu ama ovulasyon testi ile 3.ay hamile kaldım çok şükür
Saglik ocağına gittim ilk ogrendgmde beta 54 gelmişti bebek küçük oldugundan yükselsin diye bekliyoruz pazartesi tekrar kan vericem o zaman 3 haftalikti şuan 4+1oldu degerime bakicak ona göre gidicem doktora teşekkür ederimAllah bağışlasın canım doktora gittin mi peki yoksa daha bekliycwkmisin bende kararsızım gidip gitmeme arasında
Amin canımSaglik ocağına gittim ilk ogrendgmde beta 54 gelmişti bebek küçük oldugundan yükselsin diye bekliyoruz pazartesi tekrar kan vericem o zaman 3 haftalikti şuan 4+1oldu degerime bakicak ona göre gidicem doktora teşekkür ederimrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bat bir gün kala yaptım.acaba ihtimal var mı..Kızlar burda çok okudum ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler vardı adetime 3 gün var iki üç gündür ovulasyon testi yapıyorum ve bunu iki saat su falan içmeye dikkat etmeden yaptm yani aynı gebelik testi yapar gibi ilk idrarla yaptm bu şekilde çıktı sizde gebelik varmıdır birde beş dk.olmadan belirdi 3ude farklı günlere ait
Öncelikle Çok tebrik ederimKızlar burda çok okudum ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler vardı adetime 3 gün var iki üç gündür ovulasyon testi yapıyorum ve bunu iki saat su falan içmeye dikkat etmeden yaptm yani aynı gebelik testi yapar gibi ilk idrarla yaptm bu şekilde çıktı sizde gebelik varmıdır birde beş dk.olmadan belirdi 3ude farklı günlere ait
Var gibi cnm bnm adete bir hafta kalan yaptm daha belirgindi ama tabiki geç döllenme falan olblr ne kadar var adetineBat bir gün kala yaptım.acaba ihtimal var mı..Eki Görüntüle 3216754
Teşekkür ederimÖncelikle Çok tebrik ederim
bu durumda olanlara sormak istiyorum benim adetime sekiz gün var ovülasyon testi tek çizgi çıkıyor ama beli ağrısı göğüs hassasiyeti var böyle belirtilr olup ovulasyonda tek çizgi olan var mıydı
Ne zaman başladınız bu teste eczaneden mi aldiniz testi bende ovulasyon testi ile gebe kalmaya başlıyacam da çok var bu şekilde gebe kalanKızlar burda çok okudum ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler vardı adetime 3 gün var iki üç gündür ovulasyon testi yapıyorum ve bunu iki saat su falan içmeye dikkat etmeden yaptm yani aynı gebelik testi yapar gibi ilk idrarla yaptm bu şekilde çıktı sizde gebelik varmıdır birde beş dk.olmadan belirdi 3ude farklı günlere ait
Merhaba trendyoldan aldım üçüncü ayda hamile kaldımNe zaman başladınız bu teste eczaneden mi aldiniz testi bende ovulasyon testi ile gebe kalmaya başlıyacam da çok var bu şekilde gebe kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?