Ovülasyon testi ile gebelik öğrenme ?

Benim adetime iki gün kala yaptığım test üç çarpı olan . Silik pik yapmamış ama acaba ovülasyonu silik olup gebe olduğunu öğrenen oldu mu ?

Eklentiler

• 226E9114-9625-44D2-9E33-17C86DFF656D.webp
    226E9114-9625-44D2-9E33-17C86DFF656D.webp
    155,1 KB · Görüntüleme: 158
Adet gününde yapmıştım 2 çizgi aynı koyuluktaydı,sizinki daha silik ama neden olmasın,belirtiniz varmı,inşallah gönlünee göre olur
İnşallah canım ama belirtileri mevcut karnım ağrıyor adet sancısı gibi. Bu testi de dün yapmıştım en son Silik ama sanki günden güne Koyulaşmış gibi Bakalım kısmet

Hayır canım adet tarihine kadar denemedim, hamilelik testi denedin mi peki,ben aynı gün erken gebelşk testide denemişti m silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı ama kimyasal oldu malesef
Hayır yapmak istemiyorum çünkü aşırı adet sancısı çekiyorum olacağım belli boşuna yapmamın anlamı kalmadı yani

Merhaba.ovulasyon gunu 24 hazirandi.bugun yumurtlamanin 8.gunu.
Ovulasyon testi yapiyorum cok silik cikiyor.

Adete yakin ovulasyonu koyu cikanlar,yumurtlamadan kac gun sonra koyulasti acaba testiniz??

ben adetten bir gün önce ovu yaptığımda çok koyu çıkmıştı o şekilde öğrenmiştim.Seninki silik bilemedim ki...

Ben anlam veremiyorum ovulasyon testiyle ögrenmeye çalışıp neden kendinizi çekilişkide bırakiyorsunuz varmı yokmu diye.Normal gebelik testleri varken.

Ben anlam veremiyorum ovulasyon testiyle ögrenmeye çalışıp neden kendinizi çekilişkide bırakiyorsunuz varmı yokmu diye.Normal gebelik testleri varken.

Ovulasyon testi adete yakin koyulasiyorsa,gebelik testlerinden daha erken ogrenilibiliyor..merak..cok merak..baska bisi degil😊

Adete 1 gün kaldı benim ve 5 gün kala yapmaya başladım ovu testini günden güne koyulaşıo ama bilmiyorum nekadar dogruluk payı var yarın ögrenicem en koyu olan bugun yaptıgım

Eklentiler

• IMG_20190703_134519.webp
    IMG_20190703_134519.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 97
Back
X