Ovülasyon testi ile gebelik öğrenme ?

Adete 1 gün kaldı benim ve 5 gün kala yapmaya başladım ovu testini günden güne koyulaşıo ama bilmiyorum nekadar dogruluk payı var yarın ögrenicem en koyu olan bugun yaptıgım

Sizinkinde bariz koyulasma var,hamile olma ihtimaliniz cok yuksek😊yumurtlama gununuz ne zamandi?

Benim adetime iki gün kala yaptığım test üç çarpı olan . Silik pik yapmamış ama acaba ovülasyonu silik olup gebe olduğunu öğrenen oldu mu ?
Canım üzülmek istemem ama ovulasyonda gebelik belli oluyor evet ama t cizgisi ç kadar koyu veya daha fazla köyü olması lazım t cizgisi çünkü zaten li hormonu normalde vücudumuzda var

Canım üzülmek istemem ama ovulasyonda gebelik belli oluyor evet ama t cizgisi ç kadar koyu veya daha fazla köyü olması lazım t cizgisi çünkü zaten li hormonu normalde vücudumuzda var
Hayırlısı olsun cnm ben 9 aydır kırmızıları görmekten alıştım herhalde yarın belli olucak bakalım gebemiyim değilmiyim

Herkese merhabalar, bişry danışmak istiyorum kızlar. Adetime 7 gün var meraktan ovulasyon testi yaptım çok silik çizgi ,kesinlikle hamile değilmiyim sizce ? Aşırı üzüldüm yine

Herkese merhabalar, bişry danışmak istiyorum kızlar. Adetime 7 gün var meraktan ovulasyon testi yaptım çok silik çizgi ,kesinlikle hamile değilmiyim sizce ? Aşırı üzüldüm yine
Yok cnm ben adet günü yaptım biraz daha belirgindi ama aksm üzeri regli oldum t cizgisi cok koyu cıkması gerekiyormuş hatta c silik bile kalıyormuş yanında ama daha varmış kuzu regline son iki gün kala daha net sonuc verir

Yok cnm ben adet günü yaptım biraz daha belirgindi ama aksm üzeri regli oldum t cizgisi cok koyu cıkması gerekiyormuş hatta c silik bile kalıyormuş yanında ama daha varmış kuzu regline son iki gün kala daha net sonuc verir
Çok teşekkür ederim cevap için, umut oldu içime inşallah olumlu olur sonucumuz :)

Benim ovulasyon testi bariz koyuydu 5 gün öncesinde
Sonra gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı
Canım benim de ovulasyon testim koyu çıkıyor ama benim adetlerim düzensiz bu yüzden yumurtlama mı gebelik mi bi türlü ayırt edemiyorum nasıl ayırt edebiliriz ovulasyon testi ile

Back
X