- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
-
Aynen canım t c den koyu olması lazım. Bende adete 3 gün kala yapıp böyle çıkmıştı ama adet oldum. İnşallah sen hamilesindir.Kizlar ben bata 8 gun kaladan beri ovulasyon testi deniyorum hep çok silik çıkıyor. Bu sabah yaptığımda biraz daha koyu çıktı öncekilere gore. Bu sekilde hamileligini ogrenenler bir bakarmisiniz? Yeterli koyuluga ulasmadginin farkindayim kopkoyu olmasi lazım ama enazndan bir umut var diyebilir miyiz sizce? Nolur bi bakiverin.. Bat 4. Cuma yada c.tesi falan olmam lazim yoksa..
Üstteki dün ogleden sonraki alttaki bu sabahki.
Hayırlısı olsun canim.. Zaten hiç bir belirti de yok ama umut dünyası...Aynen canım t c den koyu olması lazım. Bende adete 3 gün kala yapıp böyle çıkmıştı ama adet oldum. İnşallah sen hamilesindir.
İnsaallah canım..Bazısında bu şekilde de olabiliyor. Yine de bekle 2 gün sonra gebelik testi yap bakalım. İnşallah vardır :)
Eki Görüntüle 1953020 Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Haklisin canm ama.gebelik testi elimde cok az. Birini dün yaptim tertemiz bir tek.çizgi çıktı.. Eski forumlardan hep okudum son 4 kala falan gebelik negatif ciksada ovulasyonun.koyulugundan anlayanlar olmus bende o yuZden deniyorumCanım niye bununla uğraşıyorsun ki ben bata 4 gün kala bile yaptim hep çıktı gebelik testin de yumurtlama gününü biliyor 10 12 gün sonra yap çıkıyor benim iki sindede 4 5 gün kala gebelik testin çıktı inşallah hamilelik vardir ovulasyon testtini ben gebeyken yaptım 2 gün kala falan çok koyu çıkmadı bilgin olsun
Aynen.canim en önemlisi o tabiki. Ben 1 yil baska sıkıntılar yüzünden düşünmemiştim insaallah bundan sonra sağlığımız yerinde olsun da varsin geç olsun napalim.. Sende pko falan varmi? O tarz sıkıntıları olanlarda adete yakin.pozitif cikabiliyormus. Dogru cikmayanlarda genelde boyle problemler olduğunu farkettim.Anlıyorum seni bende çok baktım o yorum Lara dedi dim ama bende olmadı valla birazcık sebret inşallah sabrın sonu selamet olur dua et bol bol hayırlı zamn da sağlık bi bebeğin olsun inşallah bende iki boş gebelik yapadim ama sağlıksizdi o yüzde geç olsun sağlıklı olsun cnm
Benim beklenen regl tarihim 17 Şubat idi dün hem idrar testi hem de kan testiyle öğrendim hamile olduğumu. Günden güne kızaran ovulasyon testiyle hamile olmaktan şüphelendim. Ama bende t çizgisi c den koyu çıkmadı. Atayım resmini de dünkü ovulasyon testinin sen mukayese et :)Kizlar ben bata 8 gun kaladan beri ovulasyon testi deniyorum hep çok silik çıkıyor. Bu sabah yaptığımda biraz daha koyu çıktı öncekilere gore. Bu sekilde hamileligini ogrenenler bir bakarmisiniz? Yeterli koyuluga ulasmadginin farkindayim kopkoyu olmasi lazım ama enazndan bir umut var diyebilir miyiz sizce? Nolur bi bakiverin.. Bat 4. Cuma yada c.tesi falan olmam lazim yoksa..
Canm Allah sağlıkla devamini getirsin.insaallah. sen erken ogrenmissin ne guzel. Benimde bat 17 şubat aslinda ama bende yok pozitiflik maalesef.. Belki batin daha gelmedigi için öyle çok koyu çıkmamıştır. Bat gunu yapsan belki seninde oyle cikar? Benimde iste bugun koyulasmaya basladi biraz ama bundan sonra devam edermi bilemiyorum. Oncekiler hep çok silikti. Hakkimizda hayirlisi...Benim beklenen regl tarihim 17 Şubat idi dün hem idrar testi hem de kan testiyle öğrendim hamile olduğumu. Günden güne kızaran ovulasyon testiyle hamile olmaktan şüphelendim. Ama bende t çizgisi c den koyu çıkmadı. Atayım resmini de dünkü ovulasyon testinin sen mukayese et :)
Eki Görüntüle 1953053
Ben çok erken öğrendim nasıl çıktı idrar testinde ben de anlayamadım. Yumurtlama tarihimi biliyorum ve değerim düşük çıktı. İnşallah tutunur bebeğm hayırlısıyla. Sana da tez zamanda nasip olsun inşallah. Kırmızılar gelmediği sürece Allah'tan ümit kesilmez.Canm Allah sağlıkla devamini getirsin.insaallah. sen erken ogrenmissin ne guzel. Benimde bat 17 şubat aslinda ama bende yok pozitiflik maalesef.. Belki batin daha gelmedigi için öyle çok koyu çıkmamıştır. Bat gunu yapsan belki seninde oyle cikar? Benimde iste bugun koyulasmaya basladi biraz ama bundan sonra devam edermi bilemiyorum. Oncekiler hep çok silikti. Hakkimizda hayirlisi...
Amin canim hepimiz için insaallah.. Evet erken ogrenmenin de böyle tedirginlikleri oluyor ama işte insan duramiyorki :) benim arkadasiminda yeni öğrendik bat gününden 2 gün sonra dra gitti daha söyleme kimseye bu dönem riskli kanaman olabilir demiş. Erken ogrensen bi dert ogrenmesen ayri işte. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Ben çok erken öğrendim nasıl çıktı idrar testinde ben de anlayamadım. Yumurtlama tarihimi biliyorum ve değerim düşük çıktı. İnşallah tutunur bebeğm hayırlısıyla. Sana da tez zamanda nasip olsun inşallah. Kırmızılar gelmediği sürece Allah'tan ümit kesilmez.
Aynen.canim en önemlisi o tabiki. Ben 1 yil baska sıkıntılar yüzünden düşünmemiştim insaallah bundan sonra sağlığımız yerinde olsun da varsin geç olsun napalim.. Sende pko falan varmi? O tarz sıkıntıları olanlarda adete yakin.pozitif cikabiliyormus. Dogru cikmayanlarda genelde boyle problemler olduğunu farkettim.
Allah birdaha yasatmasin insaallah canim. Hakkimizda en.hayirlisi neyse o olsn insaallahYok cnm biri 10 haftalık di kürtaj oldum ikinci Side 9 haftalıkken hayırlı kan pıhtılaşması maşı var galiba ona bakliricaz hayırlı Rabbimden artık
Canım hayırlı olsun cok net çıkmış cizgi bata kaç gün kala yaptin benim 5 gün var benimde belim çok ağrıyo kasiklarim karnimin ortasiEki Görüntüle 1953020 Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Kizlar ben bata 8 gun kaladan beri ovulasyon testi deniyorum hep çok silik çıkıyor. Bu sabah yaptığımda biraz daha koyu çıktı öncekilere gore. Bu sekilde hamileligini ogrenenler bir bakarmisiniz? Yeterli koyuluga ulasmadginin farkindayim kopkoyu olmasi lazım ama enazndan bir umut var diyebilir miyiz sizce? Nolur bi bakiverin.. Bat 4. Cuma yada c.tesi falan olmam lazim yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?