Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmede tecrübeli olanlar

meyremasin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
2.127
1.230
333
Kizlar ben bata 8 gun kaladan beri ovulasyon testi deniyorum hep çok silik çıkıyor. Bu sabah yaptığımda biraz daha koyu çıktı öncekilere gore. Bu sekilde hamileligini ogrenenler bir bakarmisiniz? Yeterli koyuluga ulasmadginin farkindayim kopkoyu olmasi lazım ama enazndan bir umut var diyebilir miyiz sizce? Nolur bi bakiverin.. Bat 4. Cuma yada c.tesi falan olmam lazim yoksa..

Üstteki dün ogleden sonraki alttaki bu sabahki.

Eklentiler

• 20170213_080056-1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 1.186
Aynen canım t c den koyu olması lazım. Bende adete 3 gün kala yapıp böyle çıkmıştı ama adet oldum. İnşallah sen hamilesindir.

Bazısında bu şekilde de olabiliyor. Yine de bekle 2 gün sonra gebelik testi yap bakalım. İnşallah vardır :)

Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

Kan vermelisin 2 günde 2 ye katlamalı değer. Doktor seni keseyi görmek için yönlendirir zaten. 4 ya da 5 haftada kese görülüyor.

Canım niye bununla uğraşıyorsun ki ben bata 4 gün kala bile yaptim hep çıktı gebelik testin de yumurtlama gününü biliyor 10 12 gün sonra yap çıkıyor benim iki sindede 4 5 gün kala gebelik testin çıktı inşallah hamilelik vardir ovulasyon testtini ben gebeyken yaptım 2 gün kala falan çok koyu çıkmadı bilgin olsun

Haklisin canm ama.gebelik testi elimde cok az. Birini dün yaptim tertemiz bir tek.çizgi çıktı.. Eski forumlardan hep okudum son 4 kala falan gebelik negatif ciksada ovulasyonun.koyulugundan anlayanlar olmus bende o yuZden deniyorum degilse gebelik.negatif cikti yani. Kalanini da adet olmassam yaparim diye sakliyorum. Seninkinin koyu cikmamasibd aayri bir istatistik olmus evet :) iyice kafam karıştı

Anlıyorum seni bende çok baktım o yorum Lara dedi dim ama bende olmadı valla birazcık sebret inşallah sabrın sonu selamet olur dua et bol bol hayırlı zamn da sağlık bi bebeğin olsun inşallah bende iki boş gebelik yapadim ama sağlıksizdi o yüzde geç olsun sağlıklı olsun cnm

Aynen.canim en önemlisi o tabiki. Ben 1 yil baska sıkıntılar yüzünden düşünmemiştim insaallah bundan sonra sağlığımız yerinde olsun da varsin geç olsun napalim.. Sende pko falan varmi? O tarz sıkıntıları olanlarda adete yakin.pozitif cikabiliyormus. Dogru cikmayanlarda genelde boyle problemler olduğunu farkettim.

Benim beklenen regl tarihim 17 Şubat idi dün hem idrar testi hem de kan testiyle öğrendim hamile olduğumu. Günden güne kızaran ovulasyon testiyle hamile olmaktan şüphelendim. Ama bende t çizgisi c den koyu çıkmadı. Atayım resmini de dünkü ovulasyon testinin sen mukayese et :)

Canm Allah sağlıkla devamini getirsin.insaallah. sen erken ogrenmissin ne guzel. Benimde bat 17 şubat aslinda ama bende yok pozitiflik maalesef.. Belki batin daha gelmedigi için öyle çok koyu çıkmamıştır. Bat gunu yapsan belki seninde oyle cikar? Benimde iste bugun koyulasmaya basladi biraz ama bundan sonra devam edermi bilemiyorum. Oncekiler hep çok silikti. Hakkimizda hayirlisi...

Ben çok erken öğrendim nasıl çıktı idrar testinde ben de anlayamadım. Yumurtlama tarihimi biliyorum ve değerim düşük çıktı. İnşallah tutunur bebeğm hayırlısıyla. Sana da tez zamanda nasip olsun inşallah. Kırmızılar gelmediği sürece Allah'tan ümit kesilmez.

Amin canim hepimiz için insaallah.. Evet erken ogrenmenin de böyle tedirginlikleri oluyor ama işte insan duramiyorki :) benim arkadasiminda yeni öğrendik bat gününden 2 gün sonra dra gitti daha söyleme kimseye bu dönem riskli kanaman olabilir demiş. Erken ogrensen bi dert ogrenmesen ayri işte. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Yok cnm biri 10 haftalık di kürtaj oldum ikinci Side 9 haftalıkken hayırlı kan pıhtılaşması maşı var galiba ona bakliricaz hayırlı Rabbimden artık

Canım hayırlı olsun cok net çıkmış cizgi bata kaç gün kala yaptin benim 5 gün var benimde belim çok ağrıyo kasiklarim karnimin ortasi

Ekte ovulasyon testi ve gebelik testi sonuclarim var. 4+5 gunluk hamileyim. Ovulasyon testi, erken gebelik testinden once belli etti. 4 gun oncesinden cikti ve gittikce koyulasti. Bu donemde en hassas gebelik testi negatifti. Oncesi aylarda hic cikmazdi. Gebelik testi bat tan 1 gun once yapilmistir. Senin sonuc ne oldu? İnsallah bebisin gelmistir.

Kızlar bende hep okurdum buraları ovulasyonda nasıl çıkar diye merak ederdim hamile olduğumu öğrendikten sonra meraktan ovulasyon testi yaptım ve onayladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…