Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmekkk

MaviMorr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2022
108
37
13
25
Kızlar selam herkese . 5+2 den sesleniyorum . Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler vardı forumda ve ayrıca öğrenilmez gibi bı şeyler söyleyenler de oldu . Kendim deneme yanılma yoluyla ulaştığım sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kaset testim bile çok çok silik iken ovulasyon testimde t cizgim simsiyah çıkıyordu kan verdim ve pozitif olduğunu hamile olduğumu öğrendim 2 gün evvel kese gördüm . Uzun yazdım ama diyeceğim o ki ovulasyon testi ile de gebelik erken bı dönemde öğrenilebiliyor. Benden size bir umut olsun istedim . Testiniz varsa bı deneyin bakalım ne zararı olacakki . Sonuçları bekliyorum bugün sizin için yaptığım testide şuraya ekliyorum t tcizgim kopkoyu ama c den eser yok

Eklentiler

• IMG_20230102_125841.webp
    IMG_20230102_125841.webp
    99,5 KB · Görüntüleme: 485
Kızlar selam herkese . 5+2 den sesleniyorum . Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler vardı forumda ve ayrıca öğrenilmez gibi bı şeyler söyleyenler de oldu . Kendim deneme yanılma yoluyla ulaştığım sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kaset testim bile çok çok silik iken ovulasyon testimde t cizgim simsiyah çıkıyordu kan verdim ve pozitif olduğunu hamile olduğumu öğrendim 2 gün evvel kese gördüm . Uzun yazdım ama diyeceğim o ki ovulasyon testi ile de gebelik erken bı dönemde öğrenilebiliyor. Benden size bir umut olsun istedim . Testiniz varsa bı deneyin bakalım ne zararı olacakki . Sonuçları bekliyorum bugün sizin için yaptığım testide şuraya ekliyorum t tcizgim kopkoyu ama c den eser yok
Bende ilk öyle farketmistim hamile olduğumu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah peki adete kaç gün kala öğrendin canım 🌹

Merhaba benimde Ovulasyon testim 8 günden beri koyu çıkıyor ama hcg negatif çıktı bat a da 3 gün var sizde mi böyle öğrenmiştiniz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 395
Merhaba benimde Ovulasyon testim 8 günden beri koyu çıkıyor ama hcg negatif çıktı bat a da 3 gün var sizde mi böyle öğrenmiştiniz
Evet canım yani ben son 3 hep pik gördüm adet gunu de t daha koyuydu inşallah vardır bebeğin 🥰

Kızlar iyi akşamlar ovülasyon testi ile yumurtlama takip ediyorum bi bakar mısınız bugün çok silik çıktı yorumlayabilir misinz kafam çok karıştı
8EEA49C1-282A-4CA7-A1E2-71D27A2F5BD4.webp

Merhaba arkadaşlar 17. Günüm bugün üstte ki saat 2 de ilk kez bu kadar koyu oldu 1 haftadır yapıyorum düzenli olarak,
alttakide saat 6 da yaptığım test 4 saatte çatlamış olamaz heralde ? Sizlere sormak istedim

Eklentiler

• 098E86D8-04DF-40FB-B9EE-955EC24D7A0C.webp
    098E86D8-04DF-40FB-B9EE-955EC24D7A0C.webp
    7 KB · Görüntüleme: 358
Merhaba arkadaşlar 17. Günüm bugün üstte ki saat 2 de ilk kez bu kadar koyu oldu 1 haftadır yapıyorum düzenli olarak,
alttakide saat 6 da yaptığım test 4 saatte çatlamış olamaz heralde ? Sizlere sormak istedim
Yarın tekrarla bı canım bakalım sonuç ne olacak

Kızlar ovülasyon testime bakabilir misiniz ? Yumurtlama olmuş mu acaba

Eklentiler

• 18F73E16-89D9-46C3-ACAD-F08BD9B3CE06.webp
    18F73E16-89D9-46C3-ACAD-F08BD9B3CE06.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 280
  • 95321BE7-5678-4591-A4F1-19DD070F43C3.webp
    95321BE7-5678-4591-A4F1-19DD070F43C3.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 346
Back
X