Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmekkk

Kızlar selam herkese . 5+2 den sesleniyorum . Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler vardı forumda ve ayrıca öğrenilmez gibi bı şeyler söyleyenler de oldu . Kendim deneme yanılma yoluyla ulaştığım sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kaset testim bile çok çok silik iken ovulasyon testimde t cizgim simsiyah çıkıyordu kan verdim ve pozitif olduğunu hamile olduğumu öğrendim 2 gün evvel kese gördüm . Uzun yazdım ama diyeceğim o ki ovulasyon testi ile de gebelik erken bı dönemde öğrenilebiliyor. Benden size bir umut olsun istedim . Testiniz varsa bı deneyin bakalım ne zararı olacakki . Sonuçları bekliyorum bugün sizin için yaptığım testide şuraya ekliyorum t tcizgim kopkoyu ama c den eser yok
Kızlar selam herkese . 5+2 den sesleniyorum . Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler vardı forumda ve ayrıca öğrenilmez gibi bı şeyler söyleyenler de oldu . Kendim deneme yanılma yoluyla ulaştığım sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kaset testim bile çok çok silik iken ovulasyon testimde t cizgim simsiyah çıkıyordu kan verdim ve pozitif olduğunu hamile olduğumu öğrendim 2 gün evvel kese gördüm . Uzun yazdım ama diyeceğim o ki ovulasyon testi ile de gebelik erken bı dönemde öğrenilebiliyor. Benden size bir umut olsun istedim . Testiniz varsa bı deneyin bakalım ne zararı olacakki . Sonuçları bekliyorum bugün sizin için yaptığım testide şuraya ekliyorum t tcizgim kopkoyu ama c den eser yok
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif.Evde ovülasyon testim vardı yaptım,sizinki gibi çıktı,T çizgim koyu fakat bu resimdeki kadar değildi.Beklenen adet tarihimde yarın :// Siz adet tarihinden ne kadar önce mi yapmıştınız testi?

Ovulasyon u adet günü de yaptım . Kaset testi de bı gün evvel yaptığımda silik cikmisti çok çok silikti ama neredeyse ışıkla görünüyordu

Benimde sabah yaptığım üstteki ovulasyon testim alttaki gebelik testi ne diyorsunuz kızlar umutlanmak istemiyorum adetim de çok düzensiz son üç aydır. Hayırlısı bakalım yarın sabah testi tekrarlıcam.
IMG_20230116_155051.webp

Benimde sabah yaptığım üstteki ovulasyon testim alttaki gebelik testi ne diyorsunuz kızlar umutlanmak istemiyorum adetim de çok düzensiz son üç aydır. Hayırlısı bakalım yarın sabah testi tekrarlıcam.Eki Görüntüle 3192457
Gebelik testi pozitif silikte olsa bende ilk gebeliğimde hemen belirmişti ama silikti kanda 87 di yarın kan verebilirsin pozitif olunca silikleşmez diye düşünüyorum ilk hamileliğim heyacanı paniğiyle 2 günde bir kanla takip ettim 1 hafta düzenli artıcakmı diye inşallah sorunsuz ilerler 🙏🏾

Gebelik testi pozitif silikte olsa bende ilk gebeliğimde hemen belirmişti ama silikti kanda 87 di yarın kan verebilirsin pozitif olunca silikleşmez diye düşünüyorum ilk hamileliğim heyacanı paniğiyle 2 günde bir kanla takip ettim 1 hafta düzenli artıcakmı diye inşallah sorunsuz ilerler 🙏🏾

Bugün test yapamadım maalesef bir gün daha geçti varsa yarın daha netleşir inşallah. Dünki testte 5 dk filan sonra belirdi yanilmada olabilir başıma geldiği için daha önce.emin olup sonra kan tahlili yaptiricam negatif sonuç büyük bir hüsran oluyor sonra malesef. Sizin gebeliginizde hayırlı olsun rabbim sağ saglim kavuşmayı nasip etsin ilk bebek heyecanı bı başkadır. 🙏

Bugün test yapamadım maalesef bir gün daha geçti varsa yarın daha netleşir inşallah. Dünki testte 5 dk filan sonra belirdi yanilmada olabilir başıma geldiği için daha önce.emin olup sonra kan tahlili yaptiricam negatif sonuç büyük bir hüsran oluyor sonra malesef. Sizin gebeliginizde hayırlı olsun rabbim sağ saglim kavuşmayı nasip etsin ilk bebek heyecanı bı başkadır. 🙏
inşallah yanılmayız gebelik olmuştur, hamile değilim şuan 2. Düşüyorum daha bata var ovülasyon testi yapsam çıkarmı bilmiyorum daha 7 gün var geç yumurtladım hayırlısı beklemedeyim yani :)

Kızlar bende gebeliğimi ovulasyon testi yapıp şüphelenip anlamıştım buraya bırakıyorum örnek olsun size 😊💖
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Eklentiler

• D85F5CBB-E250-49D7-B7CA-44C92690F5FF.webp
    D85F5CBB-E250-49D7-B7CA-44C92690F5FF.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 149
merhaba benim de bugün regl tarihim normalde sağdaki ovülasyon testi soldaki gebelik testi benim de kafam karmakarışık biraz daha gecsin diye bekliyorum bilemedim varmı yokmu. ikisinide yapalı bi saat anca oluyor. rabbim herkese isteyen herkese bu duyguyu tattırsin insalalh 🙏🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG20230201222613.webp
    IMG20230201222613.webp
    18 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG20230201222715.webp
    IMG20230201222715.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 93
Gebelik var canım yani ben öyle tahmin ediyorum �nşallah vardır Allah gönlüne göre versin

Back
X