Ovülasyon testi ile gebelik?

Melekk1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
219
199
53
Kızlar ben 2 ay önce düşük yaptım. Sonrasında herşeyi bıraktım tamamen. Bu ay zaten tayin dolayısıyla ev taşıma ev toplama falan aşırı karmaşık geçti. Bi kaç gündür sol kasığımda ara ara batma olması beni şüphelendirmeye başladı. Evde gebelik testim yok. Önceden kalma ovülasyon testlerim vardı bi denemek istedim burada okuduğum konulara istinaden. Umutlanmak istemiyorum zaten çok zor toparlandım ama regle 5 gün kala böyle koyu çıkması normal mi ?

Eklentiler

• IMG_4025.webp
    IMG_4025.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar ben 2 ay önce düşük yaptım. Sonrasında herşeyi bıraktım tamamen. Bu ay zaten tayin dolayısıyla ev taşıma ev toplama falan aşırı karmaşık geçti. Bi kaç gündür sol kasığımda ara ara batma olması beni şüphelendirmeye başladı. Evde gebelik testim yok. Önceden kalma ovülasyon testlerim vardı bi denemek istedim burada okuduğum konulara istinaden. Umutlanmak istemiyorum zaten çok zor toparlandım ama regle 5 gün kala böyle koyu çıkması normal mi ?
Bende hamile kaldığım ay ovülasyonla bakmıştım T çizgisi biraz daha koyu idi, iki çizgide vardı ama reglime 4,5 gün kala bakmıştım, inşallah vardır reglim bir gün geçince de beta pozitifti inşallah seninle öyle olur 🥰

Bende hamile kaldığım ay ovülasyonla bakmıştım T çizgisi biraz daha koyu idi, iki çizgide vardı ama reglime 4,5 gün kala bakmıştım, inşallah vardır reglim bir gün geçince de beta pozitifti inşallah seninle öyle olur 🥰
Ayy inşallah öyle olur 😍

Tekrar yumurtalanmışsındır ovilasyon gebeliği göstermez kardeşim

Tekrar yumurtalanmışsındır ovilasyon gebeliği göstermez kardeşim
Gösteriyor . Bunlar ovulasyon testi adetime 1 gün kala ve adet olacağım gün böyle pozitifti

Eklentiler

• 49DEB978-7C21-46C7-829D-9B2BA0F5C2D5.webp
    49DEB978-7C21-46C7-829D-9B2BA0F5C2D5.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 94
  • D8D9D8DD-4803-4B3F-ABF1-A3AD7BF59EB9.webp
    D8D9D8DD-4803-4B3F-ABF1-A3AD7BF59EB9.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 84
Ya gebelik ya da yumurtlama
Erken gebelik yap derim
Gösteriyor . Bunlar ovulasyon testi adetime 1 gün kala ve adet olacağım gün böyle pozitifti
Ben de ovulasyonla ogrenmistim benc3 hamilesiiin
Kızlar sanırım değiim yaa 🙄 bugünkü ovülasyon testi silik çıktı sıvı alımına dikkat etmeden yaptım ama nasıl olsa çıkar diye ama ondan mı silik çıktı bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_4027.webp
    IMG_4027.webp
    121,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar sanırım değiim yaa 🙄 bugünkü ovülasyon testi silik çıktı sıvı alımına dikkat etmeden yaptım ama nasıl olsa çıkar diye ama ondan mı silik çıktı bilmiyorum
Yarin sivi alimina dikkat ederek yap bence
Ayni koyuluktaysa erken gebelik yaparsin
Ama yine de degerlendir derim sen bugunu
Eger yumurtlama ise bugun catlamis demektir

Benim de adetime 5 gün bar ben de mi yapsam ovulasyon testiyle anlarmıykm öyle olup olmadığını gebeliğin

Back
X