- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi Melekk1919
-
Bende hamile kaldığım ay ovülasyonla bakmıştım T çizgisi biraz daha koyu idi, iki çizgide vardı ama reglime 4,5 gün kala bakmıştım, inşallah vardır reglim bir gün geçince de beta pozitifti inşallah seninle öyle olurKızlar ben 2 ay önce düşük yaptım. Sonrasında herşeyi bıraktım tamamen. Bu ay zaten tayin dolayısıyla ev taşıma ev toplama falan aşırı karmaşık geçti. Bi kaç gündür sol kasığımda ara ara batma olması beni şüphelendirmeye başladı. Evde gebelik testim yok. Önceden kalma ovülasyon testlerim vardı bi denemek istedim burada okuduğum konulara istinaden. Umutlanmak istemiyorum zaten çok zor toparlandım ama regle 5 gün kala böyle koyu çıkması normal mi ?
Daha reglime var ama bilemedimki. Gecikme olursa yapayım diye düşündümGebelik testi ile deneyin derim olabilir HCG arttıkça lh hormonu da artiyomus o yüzden olabilir
Yaa kaç gün kala öğrenmiştinizBENDE OVULASYON İLE ÖĞREMİŞTİM
Ayy inşallah öyle olurBende hamile kaldığım ay ovülasyonla bakmıştım T çizgisi biraz daha koyu idi, iki çizgide vardı ama reglime 4,5 gün kala bakmıştım, inşallah vardır reglim bir gün geçince de beta pozitifti inşallah seninle öyle olur
Tekrar yumurtalanmışsındır ovilasyon gebeliği göstermez kardeşimKızlar ben 2 ay önce düşük yaptım. Sonrasında herşeyi bıraktım tamamen. Bu ay zaten tayin dolayısıyla ev taşıma ev toplama falan aşırı karmaşık geçti. Bi kaç gündür sol kasığımda ara ara batma olması beni şüphelendirmeye başladı. Evde gebelik testim yok. Önceden kalma ovülasyon testlerim vardı bi denemek istedim burada okuduğum konulara istinaden. Umutlanmak istemiyorum zaten çok zor toparlandım ama regle 5 gün kala böyle koyu çıkması normal mi ?
Gösteriyor . Bunlar ovulasyon testi adetime 1 gün kala ve adet olacağım gün böyle pozitiftiTekrar yumurtalanmışsındır ovilasyon gebeliği göstermez kardeşim
Bende hamile kaldığım ay ovülasyonla bakmıştım T çizgisi biraz daha koyu idi, iki çizgide vardı ama reglime 4,5 gün kala bakmıştım, inşallah vardır reglim bir gün geçince de beta pozitifti inşallah seninle öyle olur
Ya gebelik ya da yumurtlama
Erken gebelik yap derim
Gösteriyor . Bunlar ovulasyon testi adetime 1 gün kala ve adet olacağım gün böyle pozitifti
Kızlar sanırım değiim yaaBen de ovulasyonla ogrenmistim benc3 hamilesiiin
Yarin sivi alimina dikkat ederek yap benceKızlar sanırım değiim yaabugünkü ovülasyon testi silik çıktı sıvı alımına dikkat etmeden yaptım ama nasıl olsa çıkar diye ama ondan mı silik çıktı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?