Ovulasyon testi ile hamile kalan varmi

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
28
Ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim bu ay 2. Denemem olacak 29 eylul pazar gunu yumurtalam a gördüm 1 gun sürdü 3 gun degerlendirdik o kadar sabirsisim ki bu huyumdan nefret ediyorum bugun test yaptim tabiki negatif ama yinede morlaim bozuldu hemen cikmaz degil mi beklemem gerekiyor baya. Ve takip edip hamile kalanlar sizin nasıl oldu

ben hem kendim evde ovülasyon testi ile takip ettim hemde biliyorsundur gebe kalmak için rahim duvarının kalınlığı çok önemli olduğundan doktorada gözükmüştüm

Hahahah benimde 28 inde yumurtlamam oldu cumartesi günü pazar çatladı gibi Bende üç gündür test yapıyorum kuruma cizgileirm net ama bakalım sonuç ne olcak ilk gençliğimde kayıp olunca kendime söz vermiştim erkenden test yapmicam diye ama yine dayanamadım inşallah güzel haberler alırız

Kuruma çizgilerim net derken anlayamadim :) umarım ikimizde guzel sonuçlar aliriz bense kendime söz verdim yapmayacam diye ama dayanamiyorum takipte kalalim birbirimizi

Kuruma çizgilerim net derken anlayamadim :) umarım ikimizde guzel sonuçlar aliriz bense kendime söz verdim yapmayacam diye ama dayanamiyorum takipte kalalim birbirimizi

Ilk hamileligimde zaman gelmesine test yaptığımda gölge şeklinde çizgiler olmuştu testte ozaman anlamamıştım sonra pozitifi görmüştüm 9.günde iki testimde aynısı oldu ama bi sefer farklı test kullandım umutlandıran istemiyorum kendimi yarında dayanabilirsem çarşamba test yapcam hayırlısı allah'tan tamam yazarım sende yaz mutlaka

Bende gebelik testi yok diye ovulasyon testiyle acaba cikarmi diye bakıyorum ama simdilik bisey yok sizce kac gun gecince cikar bugun 8.gun

Karnımın alt bölgesinde ağrı var ara ara adet olacak gibi ağrılarım var yarın test yapsammo diye düşünüyorum ama bişey çıkmicak gibi yine
Yaaa hadi hyrlisi canım inşAllah vardır ya benimde ara ara kasık ağrım oluyor gögüslerim hassaslasti yine bi kac belirti daha var ama bklm nolcak

Canim biz hamilelik istedigimiz icjn kendimizi cok dinliyoruz bu yüzden herseyi hamilelik belirtisi saniyoruz bende biraz mide agrisi oldu bugun bide onun disinda bisey yok
Vala olabilir cnm yine belirtiler peşimi bırakmıyor ama tabi hüsran olma ihtimali de yüksek

Benım 7 denemem oldu hala yok gebelık kızlar dün testım silik çıktı bugun kan vermeye gittim 0.100 çıktı yanı gebelık zerresı yok . O kadar umutluydum ki bu ay

Benım 7 denemem oldu hala yok gebelık kızlar dün testım silik çıktı bugun kan vermeye gittim 0.100 çıktı yanı gebelık zerresı yok . O kadar umutluydum ki bu ay
Yaa bence o zaman dinlen kendine zaman ver takibi birak istersen artik aklindan cikarmaya calis benim sonkez çabalaymışım bide bu arada belki degerleein artar allahin isi belli olmaz

Yaa bence o zaman dinlen kendine zaman ver takibi birak istersen artik aklindan cikarmaya calis benim sonkez çabalaymışım bide bu arada belki degerleein artar allahin isi belli olmaz
2 ay ara verdım geldim canım tatıle gtmıstık yıne olmadı. Hıc hamıle kalamadım ne kımyasal nede başka bısey

Sadece pko var esımde sorun yok bende de rahım tertemız ama Rabbım ıste nasıp olmuyor herseyın hayırlısı Geçen ay rahım fılmı cekıldım bıde ben temızcıktı

Sadece pko var esımde sorun yok bende de rahım tertemız ama Rabbım ıste nasıp olmuyor herseyın hayırlısı Geçen ay rahım fılmı cekıldım bıde ben temızcıktı
Bende 8 aylik evliyim surekli deniyoruz ama olmuyor doktor bi sıkıntı yok dedi allaha biraktim 1 yila kadar da olmazsa bende rahim filmi falan cekinwcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…