Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Slayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Slayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
488
99
18
29
Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün 22 Eylül regli günüm en son ki test bugünün yorumlar mısınız acaba gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 139
Kuzum gebelik değilse bile bence değerlendir, tekrar yumurtlama olabilir.
Ayy iki gün kala yumurtlama olabilir mi ki acaba bugün değerlendirmem mümkün de değil eşim şehir dışında yarına anca 🤦😃 bide dün gebelik testi yapmıştim çok çok silik çıktı netleştirdim bu kadar belli oluyor bir de teste guvenemdim sente lady diye bir marka ilk defa yaptım o yüzden 🙂↕️

Eklentiler

• IMG_20250919_194055.webp
    IMG_20250919_194055.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 125
ben ovulasyon testiyle öğrenmedim, gebelik testim pozitif çıkmıştı ama aynı gün sırf meraktan ovulasuon testi de yapmistim ve pozitif çıkmıştı 😂😂
reglime 4-5 gün vardı. fotoğraflarını da atayım 😂 biri gebelik, diğeri ovulasyon testi, aynı idrarla yapıldı.

Eklentiler

• IMG_2113.webp
    IMG_2113.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_2114.webp
    IMG_2114.webp
    159 KB · Görüntüleme: 102
ben ovulasyon testiyle öğrenmedim, gebelik testim pozitif çıkmıştı ama aynı gün sırf meraktan ovulasuon testi de yapmistim ve pozitif çıkmıştı 😂😂
reglime 4-5 gün vardı. fotoğraflarını da atayım 😂 biri gebelik, diğeri ovulasyon testi, aynı idrarla yapıldı.
Ay inşallah benim ki de gebeliktendir 🙏Bende gebelik testi yaptım çok silik çıkınca kurumamı gercekmi emin olamadım elimde de başka gebelik testim yok anca pazartesi regli günüm yapabileceğim pazartesiye kadar ovulasyon testiyle bakacağım 😃

Ay inşallah benim ki de gebeliktendir 🙏Bende gebelik testi yaptım çok silik çıkınca kurumamı gercekmi emin olamadım elimde de başka gebelik testim yok anca pazartesi regli günüm yapabileceğim pazartesiye kadar ovulasyon testiyle bakacağım 😃
ama burda gebe olduğu halde ovulasyon testi negatif çıkanlar da var. yani bilemiyorum 😂😂

ama burda gebe olduğu halde ovulasyon testi negatif çıkanlar da var. yani bilemiyorum 😂😂
Hiç regli belirtim yok bir de normalde benim 1 hafta kala baslardi kasik ağrım göğüslerim psikolojim çok fena olurdum ama hiç bir şeyim yok beyaz sarımsı akıntım var sadece fazlaca o yüzden bende bilemedim😃🤦

Hiç regli belirtim yok bir de normalde benim 1 hafta kala baslardi kasik ağrım göğüslerim psikolojim çok fena olurdum ama hiç bir şeyim yok beyaz sarımsı akıntım var sadece fazlaca o yüzden bende bilemedim😃🤦
inşallah vardır 🥲🥲

Ayy iki gün kala yumurtlama olabilir mi ki acaba bugün değerlendirmem mümkün de değil eşim şehir dışında yarına anca 🤦😃 bide dün gebelik testi yapmıştim çok çok silik çıktı netleştirdim bu kadar belli oluyor bir de teste guvenemdim sente lady diye bir marka ilk defa yaptım o yüzden 🙂↕️
Gebelik testi de pozitif olduğuna göre ay hadi İnşallah güzel haberler alırsın 🤗

Erken gebelik testi alıp yapsaydın keşke kaset teste silik çıkan erken gebelik testinde gayet net çıkar diye düşünüyorum
Yakında alabileceğim bir yer yok gebelik testim de pazartesi elimde olacak regl günüm de zaten bakalım :)

Benim sat 31 ağustostu ovulasyon 9 eylülde başladı 13 eylülde bitti regl günüme 7 gün var bugün tekrar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı 🥹

Eklentiler

• IMG_0292.webp
    IMG_0292.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
Selam canım bugünde aynımı çıktı ovulasyon testin hadi bakalım hayırlısı diyelim mi artık :)
Gece yapmıştım oda böyle çıkmıştı anlamadım bir şey 😑

Eklentiler

• IMG_20250921_103224.webp
    IMG_20250921_103224.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 35
Back
X