• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Bir kaç gün bekliyim olmazsa kan vermeye gideyim ozman testte çıkmayıp kan da çıkma ihtimali var midir acaba beta yüksek dahi olsa
Bikaç gün sonra net çıkar kan testi en net sonucu gösterir böylece 11 gün önce gördüğünüz ovulasyon gerçek mi değil mi anlamış olursunuz

Bikaç gün sonra net çıkar kan testi en net sonucu gösterir böylece 11 gün önce gördüğünüz ovulasyon gerçek mi değil mi anlamış olursunuz
İnşallah olmuştur ozman hala umut besliyorum ama bakalım
birde şey okudum yumurtlama geç olunca adette geç oluyormuş yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet baslarmis genelde ama bakım yumurtlamami oldu tamamen mi yaniliyorum bilmiyorum

İnşallah olmuştur ozman hala umut besliyorum ama bakalım
birde şey okudum yumurtlama geç olunca adette geç oluyormuş yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet baslarmis genelde ama bakım yumurtlamami oldu tamamen mi yaniliyorum bilmiyorum
Evet öyle yumurtlama geç olunca adet geç olunuyor inşallah hayırlı sonuclar alırsın

Slayy durum ne acaba baştan sona okudum tamamen aynı durumdayiz aramızda dört yaş var senden büyüğüm hiç bı sebep yok evleneli iki yıl oldu korunmadim nasılsa olur dedim üstüne de düşmedim ama artık çok endişeliyim bu ayda saçma sapan durumun içindeyim

Back
X