- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bilgenur24
-
Canm kimyasal mi gecrmstn gecms olsun canm sen dr gt belki degldr kimyasal burdan okudum o testle hamile oldgnu ogrenenler varms snra idrar testi yapp ckyrms bence gt cnm sen dr kontrol et cnmYne mi kimyasal gebelk geçirdm bn bu ay
Rica ederim canm ama hic zaman kaybetmeden bence hastaneye git ogren :)Saol cnm
Canm 3 gunden daha once denemismiydin peki hic? Yani bata 7~8gun kala yapanlardan da koyuyu gorenler var. Ama sadece son.gunleri koyu cikanda var. Benm 6gun var ama cok silik.. Koyulasma ihtimali varmi diye merak ediyorum..Adete üç gün kala ovulasyon testi pozitif çıktı ve hamileydim:) adet günü de gebelik testi yapmıştım
Ben klomen kullanali cok oldu cnm onun etkisi gecmstr iki çizgi de ayni koyulukta sennde mi öyle oldu ve hamile msnOvulasyon testi benim ikiside ayni koyuluktaydi. Bana seninki ikisi ayni koyulukta gelnedi. Birde klomen kullandim yazmissin oda etkiliyordur belki testi
İlk hamileligimi oyle ogrenmistim. Ovulasyon testiyle. Normalde yumurtlama gununde ancak koyuyu yakaliyoruz. Koyu cizgi her zaman cikan birsey degil. Yanilma oayi olabilir tabii. Adetine bayagi vardi. Adete 3-4 gun kalada gebelik testi yaptimBen klomen kullanali cok oldu cnm onun etkisi gecmstr iki çizgi de ayni koyulukta sennde mi öyle oldu ve hamile msn
Hamile olma olasılığın çok yüksek. Mümkün değil hamile olmasan böyle çıkmaz. Bembeyaz çıkar hatta. Bende test etmek.için hamile olduğumda tekrar ovulasyon yaptım, ikinci çizgi ilk çizgiden daha koyu çıkmıştı. Hcg testi yap hemen :)
.Eki Görüntüle 2760583
Merhaba bende övülasyon testi var diye onunla denedim. Sizce ben hamile miyim 2 yıldır deniyoruz olmadı geçen ay hsg çektirdim 2 ay daha olmazsa aşılama dediler. Adetime 1 gün kaldı fakat 4 gündür gece uyuyamayacak şekilde adet sancısı çekiyorum gün boyu devam ediyor
Adetim bugün normalde ama daha olmadım. Dün akşam sol kasığım aşırı şekilde ağrıyordu bacağımı oynatamıyordum. Ama hala adet olmadım. Normalde ağrır o gün olurdum. Antibiyotik ilaç kullandım ondan gecikmiş olabilir mi acabaAdet tarihin neydi canim eger gebelik testi yapmasiysan bnce yapmalisin
Birde benim sağ tüpüm kapalı rahim ters yani tek şansım sol tüpAdetim bugün normalde ama daha olmadım. Dün akşam sol kasığım aşırı şekilde ağrıyordu bacağımı oynatamıyordum. Ama hala adet olmadım. Normalde ağrır o gün olurdum. Antibiyotik ilaç kullandım ondan gecikmiş olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?