Amin canim inşallahAynen canım 1-2gün daha bekleyebilirsem yapacam.haber ederim sizlere Rabbim cümlemize hayırlı zaman da nasip etsin
İnşallah gebelik olabilirMerhaba, yarın adet günüm ovülasyon testimin fotoğrafını paylaşıyorum. Elimde hiç hamilelik testi yok lütfen yorumlar mısınız
Çok teşekkür ederim umarım benimde sizin gibi olurİnşallah gebelik olabilir
Benim bu kadar koyu olmadan silikten koyuya doğru gidince şüphelendim ve pozitif oldu çok şükür
İnşallahÇok teşekkür ederim umarım benimde sizin gibi olur
Çok teşekkürler ederimms_gofret canım hayırlı olsunn sen de pozitfmişsin diğer gruba yazdım görmedin galiba buraya yazayım bi de dedim
Amin canım amin.Çok teşekkürler ederimm
yazdım aslında ama bildirimler karışmış olabilir.
İnşallah sağlıkla önce keseyi görürüz sonra kalp atışını. ve sağlıkla kucağımıza alalım
Evet canım Pazartesi ve dün verdim. 149 - 420 olarak çıktı. İnşallah yarın da vereceğim. Doktorum da Salı günü muayene için çağırdı balalım inşallah kese görünürAmin canım amin.sen kan verdin mi döllenme tarihini biliyormusun canım. Baya yakın tarihlerimiz galiba bilgi alışverişi yapalım
Artışın gayet güzel maaşallah.Evet canım Pazartesi ve dün verdim. 149 - 420 olarak çıktı. İnşallah yarın da vereceğim. Doktorum da Salı günü muayene için çağırdı balalım inşallah kese görünür
Ya benim sanırım 28 Nisan gibi oldu. 27 Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum ama doktor çatlamak üzere demişti. 26-27-28-30 şeklinde değerlendirmiştik. Hangisi tuttu bilmek zor
Sen Pazartesi vereceksin değil mi? Beklemek çok zor:)
MaşallahArtışın gayet güzel maaşallah.Evet canım pazartesi randevum var Ya neredeyse aynı biliyor musun 28 pik 29 çatlama benim de. Hangisi tuttuysa artık
Hiç acele etmediğim stres yapmadığım bir aydı benim. Geçtiğimiz ay olsaydı elli kere giderdim hastaneye. Şimdi evham yapmıyorum
Yazıcam canım Rabbim görmeyi nasip etsin. Pazartesi görünmez daha diyorlar ama bakalım ben erken döllenme olduğunu düşünüyorumMaşallahPsikoloji çok etkiliyor gerçekten. Belki de o yüzden tuttu İnşallah doğuma kadar hep böyle rahat kafayla geçer
O zaman inşallah sen de keseyi görürsün lütfen hemen yaz döndüğünde:)
Hamilelik testi yaptım sonuç pozitifİnşallahbizi de haberdar edin sonuçtan
Yaa çok sevindimHamilelik testi yaptım sonuç pozitif
Bende yaptım canım atsam bakar mısınİnşallah gebelik olabilir
Benim bu kadar koyu olmadan silikten koyuya doğru gidince şüphelendim ve pozitif oldu çok şükür
Mesaj attım:)Bende yaptım canım atsam bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?