Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamilelik öğrenme ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, yarın adet günüm ovülasyon testimin fotoğrafını paylaşıyorum. Elimde hiç hamilelik testi yok lütfen yorumlar mısınız

Eklentiler

• 8822793E-0DA2-4377-952B-56BA2551ACAB.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba, yarın adet günüm ovülasyon testimin fotoğrafını paylaşıyorum. Elimde hiç hamilelik testi yok lütfen yorumlar mısınız
İnşallah gebelik olabilir
Benim bu kadar koyu olmadan silikten koyuya doğru gidince şüphelendim ve pozitif oldu çok şükür

s_gofret canım hayırlı olsunn sen de pozitfmişsin diğer gruba yazdım görmedin galiba buraya yazayım bi de dedim
Çok teşekkürler ederimm
yazdım aslında ama bildirimler karışmış olabilir.
İnşallah sağlıkla önce keseyi görürüz sonra kalp atışını. ve sağlıkla kucağımıza alalım

Çok teşekkürler ederimm
yazdım aslında ama bildirimler karışmış olabilir.
İnşallah sağlıkla önce keseyi görürüz sonra kalp atışını. ve sağlıkla kucağımıza alalım
Amin canım amin. sen kan verdin mi döllenme tarihini biliyormusun canım. Baya yakın tarihlerimiz galiba bilgi alışverişi yapalım

Amin canım amin. sen kan verdin mi döllenme tarihini biliyormusun canım. Baya yakın tarihlerimiz galiba bilgi alışverişi yapalım
Evet canım Pazartesi ve dün verdim. 149 - 420 olarak çıktı. İnşallah yarın da vereceğim. Doktorum da Salı günü muayene için çağırdı balalım inşallah kese görünür
Ya benim sanırım 28 Nisan gibi oldu. 27 Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum ama doktor çatlamak üzere demişti. 26-27-28-30 şeklinde değerlendirmiştik. Hangisi tuttu bilmek zor
Sen Pazartesi vereceksin değil mi? Beklemek çok zor:)

Artışın gayet güzel maaşallah. Evet canım pazartesi randevum var Ya neredeyse aynı biliyor musun 28 pik 29 çatlama benim de. Hangisi tuttuysa artık
Hiç acele etmediğim stres yapmadığım bir aydı benim. Geçtiğimiz ay olsaydı elli kere giderdim hastaneye. Şimdi evham yapmıyorum

Maşallah Psikoloji çok etkiliyor gerçekten. Belki de o yüzden tuttu İnşallah doğuma kadar hep böyle rahat kafayla geçer
O zaman inşallah sen de keseyi görürsün lütfen hemen yaz döndüğünde:)

Maşallah Psikoloji çok etkiliyor gerçekten. Belki de o yüzden tuttu İnşallah doğuma kadar hep böyle rahat kafayla geçer
O zaman inşallah sen de keseyi görürsün lütfen hemen yaz döndüğünde:)
Yazıcam canım Rabbim görmeyi nasip etsin. Pazartesi görünmez daha diyorlar ama bakalım ben erken döllenme olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…