Dediginiz gibi oda olabilir en iyisi yarın test yapmakİlacın etkiside olabilir
Bu benim adetime 1 gün kala yaptığım ovülasyon testim sizce neden böyle çıkıyor olabilir ?Hayır canım gebelik te baya koyu çıkıyor
Gebe olabilirsin belkiBu benim adetime 1 gün kala yaptığım ovülasyon testim sizce neden böyle çıkıyor olabilir ?
Gebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekildeGebe olabilirsin belkigebelik testi dene
Gebesin canım sağlıkla gelsin inşallahGebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekilde
Bencede var hayırlı olsunGebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekilde
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziGebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekilde
Çooook teşekkür ederimGebesin canım sağlıkla gelsin inşallah
Belirtin var mıydı canımÇooook teşekkür ederim
Adet döngünkaç günde birSizlere de sormak istedim bu da bnm ovulasyon testlerim
Normal de 30 günde bir ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 2-3aydır 32 oldu döngümAdet döngünkaç günde bir
Gebesin canım sağlıkla gelsin inşallah
5 aydır deniyorduk ovülasyon testi dahi kullandım olmadı o ay . Hep aynı belirtileri aylarca yaşadım. Kasık agrısı , göğüs ağrısı, sürekli uyku hali saatlerce uyuyordum kafamı asla kaldıramıyordumBelirtin var mıydı canım
Evlenmeden önce çok düzenliydi evlendikten sonra 25-32 arası değişiyordu. 9 aylık evliyimAdet döngünkaç günde bir
Anladım kuzum sağlıkla gelsin inşallah kan verince yaz tekrar5 aydır deniyorduk ovülasyon testi dahi kullandım olmadı o ay . Hep aynı belirtileri aylarca yaşadım. Kasık agrısı , göğüs ağrısı, sürekli uyku hali saatlerce uyuyordum kafamı asla kaldıramıyordum
Testi kaç gündür yapıyorsn Peki canımNormal de 30 günde bir ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 2-3aydır 32 oldu döngüm
Yumurtlama takibi yapmıştım silikleşti 27. Günü tekrar merakımdan yapmaya başladım sürekli t çizgisi koyu çıkıyor.şu şekildeTesti kaç gündür yapıyorsn Peki canım
Sende bi gebelik testi yap canım belki seninki de gebeliktirYumurtlama takibi yapmıştım silikleşti 27. Günü tekrar merakımdan yapmaya başladım sürekli t çizgisi koyu çıkıyor.şu şekilde
Aynen canım 1-2gün daha bekleyebilirsem yapacam.haber ederim sizlere Rabbim cümlemize hayırlı zaman da nasip etsinSende bi gebelik testi yap canım belki seninki de gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?