Ovulasyon testi ile hamilelik

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
23
30
Kızlar slm. Ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk günler böyle koyu çıkmaya başladı. Ama tam koyuluğu görmeden hemen silikleşti. Sizce yumurtlama olmuş mudur
IMG_3092.webp

Kızlar slm. Ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk günler böyle koyu çıkmaya başladı. Ama tam koyuluğu görmeden hemen silikleşti. Sizce yumurtlama olmuş mudurEki Görüntüle 3270432
Malesef canim T çizgisi C cizgisi kadar koyu olucak. Bir bebenin gunlugu sayfasi var Instagramda bi bakiver hem bilgilendiriyo hem satiyo hemde jelide var

Malesef canim T çizgisi C cizgisi kadar koyu olucak. Bir bebenin gunlugu sayfasi var Instagramda bi bakiver hem bilgilendiriyo hem satiyo hemde jelide var
Ordan aldım ovulasyonu canım. Jelide aldım tam koyulaşma görmediğim için kullanmadım. Sen kullandın mı. Faydasını gördün mü

Kızlar slm. Ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk günler böyle koyu çıkmaya başladı. Ama tam koyuluğu görmeden hemen silikleşti. Sizce yumurtlama olmuş mudurEki Görüntüle 3270432
Maalesef tam yumurtlama olmamış gibi. Ama bazen yumurtalar küçük de çatlayabiliyor benim bir keresinde 16 mm çatlamıştı. Ne desem yalan olur şimdi. Zaten küçük de çatlasa sağlıksız olıyor
Ne zaman başladınız ovülasyon testlerine ? Adet bitince hemen mi

Kızlar merhaba sizce yumurtlamıs mıyım

Eklentiler

• IMG_5578.webp
    IMG_5578.webp
    24 KB · Görüntüleme: 64
Ya bakabilir misiniz bu ay çok erken yumurtlama oldu ama sanki yeterince büyümeden mi çatşadı acaba sizce? Dr gidip takip de ettirmedim. 12.gün yumurtlama oldu normalde 16-17.gün olurdu

Eklentiler

• IMG_20230715_172106.webp
    IMG_20230715_172106.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 54
Back
X