En alttaki testte yumurtlamissin sanirim digerleri silik gorukuyoMerhabalar ben iki aydır ovülasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum bu ay yaptığım testler biraz koyu cıkıyor yardımcı olurmusunuz bana
En alttaki pik olmuşMerhabalar ben iki aydır ovülasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum bu ay yaptığım testler biraz koyu cıkıyor yardımcı olurmusunuz bana
En baştaki de öyle gibi değil mi sanki bana mı öyle geliyor yoksaEn alttaki pik olmuş
En alttakini 15 dakika olmuştu yapalı o yüzden rengi daha canlı ama en üstteki de sanki koyu gibi geldi diğer çizgiden ama anlayamadım tam olarakEn alttaki testte yumurtlamissin sanirim digerleri silik gorukuyo
Aslinda yanilmiyorsam hepsi belli bir koyulukda adetinizin kacinci gunuEn baştaki de öyle gibi değil mi sanki bana mı öyle geliyor yoksa
Bugün 17. GünüAslinda yanilmiyorsam hepsi belli bir koyulukda adetinizin kacinci gunu
Hepsi belirli koyularda gibi duruyor ama usteki onceden yapildigi icin kurimus ama en alttaki pikBugün 17. Günü
Adetim düzenli günü gününe oluyorum üç ay önce zorunlu kürtaj oldum doktor bi sorun olmadığını söyledi son adetimi normal süresinde oldum yani 6 gün çok kafam karıştı ilk denemede gebelik olup şuan testler ondan böyle koyu çıkıyor olabilir mi acabaAdetiniz düzenli mi?
Pko var mı ?
Bana da hepsi anormal koyulukta geldi.
Hamile de olabilirsiniz, üstüne gorme yaşadınız acaba
Bir hamilelik testi yapsaniz
Evet ama yinede 22 eylül kadar koyu değilEki Görüntüle 3135869 bunlarda benim 22 eylulde yani adetin 10. Gunu cizgiler ayni koyulukda ama 3 gun sonrada yaptigim hep negatif bugunki koyulasmaya devam ediyor anlamadim
Ayni koyulukda duruyor benimde kafam karıştı 22 eylulden sonraki testler negatif bugunde çizgi çıktıEvet ama yinede 22 eylül kadar koyu değil
Hamilelik testi yapın benceAdetim düzenli günü gününe oluyorum üç ay önce zorunlu kürtaj oldum doktor bi sorun olmadığını söyledi son adetimi normal süresinde oldum yani 6 gün çok kafam karıştı ilk denemede gebelik olup şuan testler ondan böyle koyu çıkıyor olabilir mi acaba
22 eylülde iki çizgide aynı koyulukta 26 eylülde kontrol çizginiz daha koyu bence sizin bi sorun yok normal bi yumurtlama olmuş gibi inşallah hamile kalmışsınızdırAyni koyulukda duruyor benimde kafam karıştı 22 eylulden sonraki testler negatif bugunde çizgi çıktı
Öyle yapayım en iyisi yarın bir test alayım ama hiçbir hamilelik belirtimde yokHamilelik testi yapın bence
Canım benim 6 ay once ikiz gebeligim vardi biri dis gebelik olmustu biride düştü onun uzerine adetim duzene girdi ve bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim ve çift cizgi sadece 22 eylulde cikti benimde kafam karisti bugun adetin 14. Günü çizgi tekrar cikinca şaşırdım22 eylülde iki çizgide aynı koyulukta 26 eylülde kontrol çizginiz daha koyu bence sizin bi sorun yok normal bi yumurtlama olmuş gibi inşallah hamile kalmışsınızdır
Benimde 2 aylıkken kalbi durduCanım benim 6 ay once ikiz gebeligim vardi biri dis gebelik olmustu biride düştü onun uzerine adetim duzene girdi ve bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim ve çift cizgi sadece 22 eylulde cikti benimde kafam karisti bugun adetin 14. Günü çizgi tekrar cikinca şaşırdım
22 eylülde iki çizgide aynı koyulukta 26 eylülde kontrol çizginiz daha koyu bence sizin bi sorun yok normal bi yumurtlama olmuş gibi inşallah hamile kalmışsınızdır
Benim adetim duzene girdi çok şükür onceki gebeligimde adetin 7. Gunu yumurtlama olmuştu zaten oda sagliksizdiBenimde 2 aylıkken kalbi durduinşallah Allah isteyen herkese nasip eder ya bana sizin yumurtlama normal gibi geldi benimki gibi karmaşık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?