- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
Evetdayanamayip yaptim sabah ilk idrarla yapacaktim hatta aslinda 26 sabahi yapacaktim takvom aslinda 29 subati gosteriyo bide
Evet ama 8 olursa daha garanti olur :)o zaman 7 gün yeterli mi ? fazla da geç kalamam çünkü doktor tam 30 gün sayıp geleceksin dedi
İyi yapmissin seker.Ben ov testlerini 14 gune gelmeden bitirdim nerdeyse bidebile bile :)
ben bu ay ilk defa ovu testi aldım yanında da 10 gebelik aldım. zırt pırt yaparım dayanamam diye :)
Evet ama 8 olursa daha garanti olur :)
Adet gunun gecmeden aile hekimi bakmiyor kanda. Hem o kadar erkenden kan vermekte cok dogru degil onunda stresi daha baska oluyor erkenden öğrenincehem biz neden Bat ı bekliyoruz. sağlık ocaklarında kan testi yapıyorlr. niye sağlık ocagında aile doktoruna ilk hafta gidip hcg ye bıktırmıyoruz da illa adet gününü bekliyoruz ???
Sanmıyorum sonucta ovulasyonu takip ediyorsun ve yumurtlama gununu biliyorsun zaten 5~6 gun icinde yerlesme oluyor ve hcg salinmaya basliyor varsa cikar yani.ben de öyle düşündüm. 8 de gene belli olmayabilir mi sence ?
Eger hamileysen ovulasyon testi pozitif kalmaya devam ediyor ben son gebeligimi adetten 1 hafta önce ovulasyon testi ile ogrenmistim14 yumurtladim 19 da gene yaptim esit koyuluk devam di merak edip ovs yapmistim :))
Elinin körü burcu var duydunmu o burctan oluyorbu ay hamileysek bebek ne burcu olur acaba :) ayy iyice heyecan yaptım ben
Ohooo daha 4 gun var bozma moralini yarin ilk idrarl yaparsn testin varsaKizlar al bi gebelikvtestiv yaptim bata 4 gun var simdivyaptim 1 ssatlik beklemis idrarla negatifff
Adet gunun gecmeden aile hekimi bakmiyor kanda. Hem o kadar erkenden kan vermekte cok dogru degil onunda stresi daha baska oluyor erkenden öğrenince
niye kızdın şimdiElinin körü burcu var duydunmu o burctan oluyor
Sonucu bekle ona gore istisare edelim yine egee yumurtlama olmadiysa git amaben yeni başl
bu ay kadın doğuma gitsem mi yoksa sonucumu beklesem sence ?
Eger hamileysen ovulasyon testi pozitif kalmaya devam ediyor ben son gebeligimi adetten 1 hafta önce ovulasyon testi ile ogrenmistim
bence kızmak değilde hele bir olsun sonra düşünür tepkisi o :) bir de burcu ne olursa olsun yeterki sağlıklı sıhhatli yavrular bizim olsunda olabilir :)niye kızdın şimdi
Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - @sevyeter ------------------ 28 Şubat
- @AdAraS ------------------- 5 Mart
- @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
- @aceresin ------------------- 4 Mart
- @xruyax ------------------ 24 Mart
yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat - @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
- @kardelen384 -------------- 5 Mart
- @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
- @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 29 Şubat
- @Hayalci_almina ----------- 5 Mart
missagor ---------------- 18 Mart - @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 10 Mart
- @gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
ovulasyonda yumurtlama görüldü ya işteSonucu bekle ona gore istisare edelim yine egee yumurtlama olmadiysa git ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?