- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
Hcg den önce gösterdiği kesin.yani adete yakın gene mı ovulasyon yapalım
Sağol canim sanada gecmis olsun evet Rabbim nasip ederse ilk bebisimiz olacak 6 aylik evliyim henuzbende 34 geçmiş olsun canım ilk bebişinmi olacak bende ocaka kimyasal yaşadım aynen bende senin gibi düşündüm en azından oluyormuş dedim. inşllah en yakın zamanda olur yine ve sağlıklı olur bu sefer Allahım isteyen bütün kadınlara nasipe tsin
Kesinlikleeee daha cok erkenYok canim belirgin bir belirtimvyok calisirken bat a yakincdiyemidir kasik agrim oldu bide aksam yaptim kirmizilar gelmedencumudumu yitirmeyeyim degilmi canim
derdim burç değil zaten öylesine söyledim ne böyle beklemek cok stressli zaman geçmiyorbence kızmak değilde hele bir olsun sonra düşünür tepkisi o :) bir de burcu ne olursa olsun yeterki sağlıklı sıhhatli yavrular bizim olsunda olabilir :)
Ahaha kafami kaldi kiz bende o zaman gitmene gerek yok. Olmani beklemiyoruz ama adet olursan gidersinovulasyonda yumurtlama görüldü ya işte
hımmm iyi fikirHcg den önce gösterdiği kesin.
Ben o hamileligimde tukurukle ovulasyon takibi yapıyodum lh hormonu hep yüksek çıktı hatta dalga geçtik hergun yumurtuyorum diye ama sonra araştırınca bu sekilde öğrenenlerin çok olduğunu öğrendim kan testi yaptırdım cikti
Ahaha kafami kaldi kiz bende o zaman gitmene gerek yok. Olmani beklemiyoruz ama adet olursan gidersin
Canimmmm saka yaptim ben sana neden kizayim ne haddimederdim burç değil zaten öylesine söyledim ne böyle beklemek cok stressli zaman geçmiyor
beklemenin stresini iyi bilirim ama mesaj bana ait değildi sadece fikir yürüttüm benimde arada aklıma geliyorderdim burç değil zaten öylesine söyledim ne böyle beklemek cok stressli zaman geçmiyor
Ekim yada kasim annesi olacagiz canim dogacagi aya gore soyleniyor :))hamileysek mart annesi mi olacağız
canım sende hamilelik testi ile değilde ovulasyon ile baksana bazıları ovulasyonda gebelik tetınden önce gösterıyor yazıyor. burda ben de öyle oldu diyen arkadaşlar var. tekrar yumurtlamayacagına göre eğer ovu da çift çizgi varsa bu hamilelikmiş yüksek ihtimal14 yumurtladim 19 da gene yaptim esit koyuluk devam di merak edip ovs yapmistim :))
Cok dogru fikir yurutmussun saka yaptim ben :))beklemenin stresini iyi bilirim ama mesaj bana ait değildi sadece fikir yürüttüm benimde arada aklıma geliyor
eğer bu dediğiniz genel geçer bir şeyse benim gebelik işi bu ayda yattı düzenli takip etmedim çift çizgiyi görünce bırakmıştım iki gün öncede yaptım çizgi yoktu demek bu ayda tutmadı hayırlısı olsunHcg den önce gösterdiği kesin.
Ben o hamileligimde tukurukle ovulasyon takibi yapıyodum lh hormonu hep yüksek çıktı hatta dalga geçtik hergun yumurtuyorum diye ama sonra araştırınca bu sekilde öğrenenlerin çok olduğunu öğrendim kan testi yaptırdım cikti
harikasın şeker. çok sağol. durumu tam olarak anladım. tabı heyecandan durup durup bir daha sormamayı garantı edemıyorum :)Sanmıyorum sonucta ovulasyonu takip ediyorsun ve yumurtlama gununu biliyorsun zaten 5~6 gun icinde yerlesme oluyor ve hcg salinmaya basliyor varsa cikar yani.
bebekle ilgili beklentimiz ne çoksa demekki mesaj yağmuru olduAyyyyyy yetisemiyorum
Hos geldim canim gecmis olsun Rabbim saglikla en kisa surede evladini kucagina almayi nasip eder inşallahmeraba kızlar adım buse 21 yaşındayım 2 yıllık evlıyım nerdeyse 5.5 aylık erken dogum yaptım tekrar bebek istiyoruz
Hos geldin :) son zamanlarda kimyasallar, dusukler, kalp durmasi o kadar yayginlasti ve siradanlastiki sanirim beslenmemizden maruz kaldigimiz radyasyondan sundan bundan artik cok etkileniyoruz. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin, kimsenin kucagini bos bırakmasın inşallahmerhaba arkadaşlar ben bu ay kullanmadım ovulasyon testi ama daha önceki aylar kullanmıştım benide aranıza alır mısınız?yaşım 28, 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var geçen sene 13 ocakta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı maalesef bir hafta sonra adet gördüm ve hiç korunmadım ama olmuyor bir türlü benim pko var eşimde sorun yok ama iki gebeliğimde çok uğraşmadan olmuştu hatta ikincide tamamen doğal yollarla olmuştu ama beni bıraktı küçüğüm umarım hepimiz çabucak kavuşuruz bebişlere
ayyy pardon canım galiba en çok ben yazıyorumbebekle ilgili beklentimiz ne çoksa demekki mesaj yağmuru oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?