- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.861
Ay kiyamam ayol kistin varsa o agriyodur belki apandist ole senin suan yasadin gibi agrimaz bi anda agri girer ve ameliyT olmadanda gecmez yerinde duramazsinyalnız benim agriyla ilgili yorum yapan olmadi kociş de ciddiye almadi. apandistim filan patliyo olsa ölcem gitcem buralarda kimse tıklamiyo
Bence gitmelisin ihmal etme canim herseyide bebise yumosa yormamak lazimsağ kasığımda 4 gündür bi ağrı var geçmediyarina gecmezse doktora gideyim olmadi
yok kız apandist diye saka yaptım zatenAy kiyamam ayol kistin varsa o agriyodur belki apandist ole senin suan yasadin gibi agrimaz bi anda agri girer ve ameliyT olmadanda gecmez yerinde duramazsin
evet cnm suan ne yumurta olabilir ne bebis. gecmezse doktora gidicem.Bence gitmelisin ihmal etme canim herseyide bebise yumosa yormamak lazim
benim batta 1 nisan olabilir. ovu testine göre söylerim tekrarBattasiz bu ay amma battasim var yahu :))
Insallah ama bu agrilari bata 10 gun kala yasiyorsam hep kirmizi kart cikar bana hayirlisi bakalim aman sıkıldim artikkuzucuklarım eğer bebis varsa rahim kalınlaştığı için de adet agrisi gibi ağrı yapar umutsuz olmayin
İnşallah batimiz batsin beraberce gebiş kaliriz tatlim..Battasiz bu ay amma battasim var yahu :))
Canim kist olmussa civanpercemi ic benimkini kuculttu insallah olmasin tabi deyok kız apandist diye saka yaptım zatentahimini ya kist oldu ya da iltihap filan geçmezse bana doktor yolu gorundu. normalde takmam ama suan bebis icin yumurtaliklarim cok kiymetli :)
Hem yumurtalara baktırmıs olursun hem de ağrının sebebini öğrenmiş olursun sebepsiz ağrımaz.yok kız apandist diye saka yaptım zatentahimini ya kist oldu ya da iltihap filan geçmezse bana doktor yolu gorundu. normalde takmam ama suan bebis icin yumurtaliklarim cok kiymetli :)
Canim eger oncesinde yumurtlamani tespit ettiysen yumurtladigina eminsen gebissin gibi duruyor cokta bel baglama ama epey koyu yarin yine yap ayni cikarsa kan ver derim :)Kızlar son 2 aydır 32 günde adet oluyorum. Bata 7 gün var ovulasyon testi yaptım bugün çok koyu çıktı sizce durum nedir
insallah yoktur biseyCanim kist olmussa civanpercemi ic benimkini kuculttu insallah olmasin tabi de
Sağol canım ben her ihtimale karşı bugünü değerlendireyimCanim eger oncesinde yumurtlamani tespit ettiysen yumurtladigina eminsen gebissin gibi duruyor cokta bel baglama ama epey koyu yarin yine yap ayni cikarsa kan ver derim :)
yumurta daha önceden catladiysa bebiş olabilirKızlar son 2 aydır 32 günde adet oluyorum. Bata 7 gün var ovulasyon testi yaptım bugün çok koyu çıktı sizce durum nedir
sen bayağa bayağa hamilesinEki Görüntüle 1789874 kizlar esim kan tahliline erken dedi bende kaset gebelik ve kagit gebelik testi yaptim.sonuc pozitif ama bata 8 gun var.ne diyosunuz bu ise
sen yumurta catlatma ignesi filan olmadin dimi?Eki Görüntüle 1789874 kizlar esim kan tahliline erken dedi bende kaset gebelik ve kagit gebelik testi yaptim.sonuc pozitif ama bata 8 gun var.ne diyosunuz bu ise
canim ama ben adet gordum hemde 6 gun ve ilac yuttum mumkun degilsen bayağa bayağa hamilesinhatta 2 aylık bile olabilir
6 gün önce yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti ama o zamanlar ovu. Testi yapsmamıştım. Takvime göre yumurtlamam da akıntımın geldiği gündü.yumurta daha önceden catladiysa bebiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?