- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.901
yani ikinci çiZgi silik filan olsa anlarim. kapı gibi çıkmış ikinci çizgikocam umutlanma bu kadar erken gebelik mi olur diyo.annemde şaşırdı. bende saskinim
suan 20.gunum ama benim adetim düzensiz bazen 25 gunde bazen 28 gunde oluyorum
canim peki son adetin nasildi? yoğun muydu? yoksa az mı?kizlar cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin.sacma sorularim olduysa kusira bakmayin.2 yillik evliyim ama vajinusmusu yeni yendim.ondan biraz da saskinligim..allah razi olsun hepinizden rabbim hepinizin muradini versin...
hoşgeldin cnm yavvv 400 yapcak kimsede yok pekSlm kızlar 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum. Anam zor bitirdim. Bazı sayfaları atladım valla yalan olmasınben dolu dolu adet oluyorum hemde müthiş sancılı. Wc ye gidince parça parça geliyor ilk defa böyle bir adet gördüm. Şu anda sancilarim var biraz kafa dağıtayım diye buraya girdim. Baktım 400. Sayfaya ulaşmak için gayretli bir çalışma var bende bir el atayım dedim
cok yogundu ve bildigimiz regldi.hatta normalden agrili oldu.gecen ay cok belirtim vardi.hatta hasta olunca sasirmistim.bu ay hic belirtim yok sadece mide yanması var.canim peki son adetin nasildi? yoğun muydu? yoksa az mı?
test yaptim negatifti ama daha kirmizilari göremedim bakalim, eger gelirse artik önümüzdeki ay ilk defa testle denicem bakalim
Canim basla bari azcik maceralrinahoşgeldin cnm yavvv 400 yapcak kimsede yok pek
Kesin okuyup okuyup bunlar kafayi yemis diyolardirBizi uzaktan takip eden kaç kişi var acaba
Baya kalabalik gibi geldi bana :))Bizi uzaktan takip eden kaç kişi var acaba
Canim hayirlisi olsum saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim..acaba ikiz felanmi hcg idrara bukar hizli karisti yafa kizlarin dedigi gibi ustune gorme yasadin..kocam umutlanma bu kadar erken gebelik mi olur diyo.annemde şaşırdı. bende saskinim
Kesin okuyup okuyup bunlar kafayi yemis diyolardir
Aksine bence imreniyorlardir :))Kesin okuyup okuyup bunlar kafayi yemis diyolardir
bunalima soktu su velet beni yaa Alllahim insallah hepimiz hamile kalirizzAy sen bari pes etme ayol benim agrilarim 4 gundur var oldugu icin pes dedim bak o gun ben hamis olmazsam sen olda sana sevineyim yoksa 9. Ay onceki halime doncem o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?