- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 33
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.241
Evet canım herşeyin bir tedavisi artık çok şükür ben sabah sonuçlarımı alıp doktora göstereceğimIns cnm ins iyi aonuc aliriz sen gittinmi bidaha kotrolle baktirdinmi belki degisik sey olmustur
Eger sorun varsa rezervede yada hormonda hap yada igne falan duzeltilior deme
Ins iyidir seninde ya ins haber etEvet canım herşeyin bir tedavisi artık çok şükür ben sabah sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim
Tamam canımIns iyidir seninde ya ins haber et
bugun bat gunm cnm bakalım gelen gıden olacakmı
canım seni merak ettim. bat dünmüş. adet olmamışsındır inş.
Hayir herkeste olmuyor bende olmamisti meselaslm kızlar benım aşılamada 10. gunum suankı belırtılerım kasık agrısı ve halsızlık size bişey sorucam herkezde yerleşme kanaması olurmu bende olmadı acaba tutmadımı
regl oldum
olmadım canım 2 gundu once test yaptım cıkmadı bısey sılık bısey bıle yok. bılmıyorum adette olmadm
regl oldum
Kac gunde bir adet oluyorsunkızlar testlerim geldi adete var 13 gün ama ben 3 gundir agri cekiyorum sanirim yumurtladim yada çatladi 3 gundur degerlendirdik ama bunu kullanmaya nezaman baslasam (laboquick aldim 50 adet insallah gerek kalmaz hediye ederim ihtiyacı olana )
30 günü buluyorKac gunde bir adet oluyorsun
inşallah gerek kalmaz benimki de yeni bitti ov. testlerim henuz gebelik olmadı eğer bu ay da olmazsa sen hamile isen talip olurum testlerine :)kızlar testlerim geldi adete var 13 gün ama ben 3 gundir agri cekiyorum sanirim yumurtladim yada çatladi 3 gundur degerlendirdik ama bunu kullanmaya nezaman baslasam (laboquick aldim 50 adet insallah gerek kalmaz hediye ederim ihtiyacı olana )
O zaman gecmistir bu ay her ihtimale karsi bu aksam iliski olsun derim test yapmayada adetinin 12.gunu baslarsin30 günü buluyor
Hadi ins cnm sonuclarin nasil gösterirmisinKızlar bende sonuçlarımı aldım doktora gösteremedim ama ben sonucumun gayet iyi olduğunu biliyorum hamile arkadaşlarımmm dua edin bu ay hayırlısıyla bende aranıza katılayım
Ben 25. Gun adetimin vercem sonra 3.gun yine vercem ama sorun yozukmuo gencsin dedi falanHadi ins cnm sonuclarin nasil gösterirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?