Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ins cnm ins iyi aonuc aliriz sen gittinmi bidaha kotrolle baktirdinmi belki degisik sey olmustur
Eger sorun varsa rezervede yada hormonda hap yada igne falan duzeltilior deme
Evet canım herşeyin bir tedavisi artık çok şükür ben sabah sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim

slm kızlar benım aşılamada 10. gunum suankı belırtılerım kasık agrısı ve halsızlık size bişey sorucam herkezde yerleşme kanaması olurmu bende olmadı acaba tutmadımı

kızlar testlerim geldi adete var 13 gün ama ben 3 gundir agri cekiyorum sanirim yumurtladim yada çatladi 3 gundur degerlendirdik ama bunu kullanmaya nezaman baslasam (laboquick aldim 50 adet insallah gerek kalmaz hediye ederim ihtiyacı olana )

Kac gunde bir adet oluyorsun

Bende gittim geldim bu özel hastane yumurtlama ve tup bebek yeri galiba konustuk sorular sprdu kadin iyiki az almanca biliordu doktorum cok iyidi yasin genc dedi adetini bakilirsa amh deger yani rezerven sorun yok dedi 21 le 25 gun arasi olursa sorun dedi bakalim.artik prolaktinim naail örculuorsa burda 500 normalmia benim 521 mis 2000 olura sorunmus tam anlamadim iste neyse hayirlisi ins

inşallah gerek kalmaz benimki de yeni bitti ov. testlerim henuz gebelik olmadı eğer bu ay da olmazsa sen hamile isen talip olurum testlerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…