Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Meraba canim eğitimdeydim çok sık giremedim daha yeni gördüm. Aşılaman olmuştur herhalde. Nasıl geçti cnm??

canım sadece prolaktin yüksek Çıkmış oda o kadar endişe edecek bi durum yok T3T4 tsh sonuçların gayet güzel Anti tpo Anti tg baktırmaya gerek Yok bence
Testlerin normal cnm benimde normal idi. Ama antitpo ve antitg yüksek çıktı. Kardeşim de hersey normal idi ama antitg çok yüksek çıktı. Sen yinede baktır aklında kalmasın bence

Meraba canim eğitimdeydim çok sık giremedim daha yeni gördüm. Aşılaman olmuştur herhalde. Nasıl geçti cnm??
Dün oldu cok sukur canim. Asilama vaginal muayeneden farksiz ben tedavi anlaminda asilamayi gozumde buyutmusum cok anlam yüklemisim oysa sanki hic olmamis gibiyim:)

kızlar yarın aşılamanın 12 gunu idrar testi yapmayı düşünüyorum varsa çıkar zaten merak stres kendımı yıpratıyorum

kızlar yarın aşılamanın 12 gunu idrar testi yapmayı düşünüyorum varsa çıkar zaten merak stres kendımı yıpratıyorum

Sağol canım doktorum ilgisizdi sadece bnlari istemiş sordgmdada sadece bnlara bakılıyor dedi bişey diyemedm bende başka bi doktora daha gidecegim insallah
Dahiliye doktoruna git cnm tsh, t4, antitpo, antitg baktır cnm birde prolaktini unutma

Dahiliye doktoruna git cnm tsh, t4, antitpo, antitg baktır cnm birde prolaktini unutma
Kadın doğuma gitmem gerekmiyor mu canım demesn sonra doktor senin ne işin var burda kadın doğumciya gitmen gerek.birde iki gündür sağ kasigim çok batıyor normalmi bu böle agridgni hatrlamyrm daha önce

Herhalde bir kere benimde öle oldu hafif cift cizgi gördum adet gecikti sonra tuhaf geldi baya agrili bakalim sali hastanede randavum var ben esim icin cok istiorum.bebek aii suan bile agliorum
Senin ama ikinci deme birtane var ne guzel
evet canım 2.ci ama, bunuda aynı hasretle istiyorum.

tebrikler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…