- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.261
inşallah sana hediye etmek nasip olur ama seninde ihtiyacın kalmadan baskasina hediye gönderirsin insallahinşallah gerek kalmaz benimki de yeni bitti ov. testlerim henuz gebelik olmadı eğer bu ay da olmazsa sen hamile isen talip olurum testlerine :)
Canım sadece tsh testi bakıldı sonucum 1.5346 yani başka testler yapılmadıHadi ins cnm sonuclarin nasil gösterirmisin
Bu ne oluor cok yuksek ama anlamiomkiCanım sadece tsh testi bakıldı sonucum 1.5346 yani başka testler yapılmadı
Yok canım gayet normal sonucum ilk çıktığında 9.6363 küsürdüBu ne oluor cok yuksek ama anlamiomki
Meraba canim eğitimdeydim çok sık giremedim daha yeni gördüm. Aşılaman olmuştur herhalde. Nasıl geçti cnm??Kızlar merhaba. Dün aksam catlatma ignemi oldum yarin sabah aşılamam olacak nasipse. Cuma günü ultrasonda yum boyutu 17mm idi. Cuma gece afedersiniz camasirimda iki parmak arasinda 10-15cm uzayan jel kivaminda akintim oldu. Tabi ben yum erken catlayacak diye endiselendim o gece iliski oldu. Uyandigimda dr a yazdim akintiyi bu normal yum catlamadan once oyle akinti olur yazdi. Ama hala ikna olmadim cunku uzayan akintidan 4 gun sonra asilama yapilmis olacakti. Ancak dr degisiklik yapmadi ve planlanan sali gunu cagirdi.
Aklima ovu test geldi ve dun aksam cat ignesinden 1 saat sonra yaptim testi. Hemen koyulasmadi. Benim pik gunu damlatir damlatmaz cizgi cikar. Ya testim koyuydu silinmeye baslamisti ya da yarin koyulasacak dedim. Bu sabah testi tekrarladim aninda koyulasti. Yarin sabah tekrar yapicam bakalim silinicekmi gerci yarin ultrasonda belli olacak.
Ayy varya asilama yapilacagi ay bile ovulasyon testiyle kontrol eden bi benimdir galiba ama koyu cikinca mutlu oldum catlamamis diye:) S sinkarSabirsiz61
Eki Görüntüle 1949346
Cnm soruların normal. Tsh ve prolaktin nasıl bakturdın mı??Fsh 7,7 LH 6 nasıl kızlar sonclarm S sinkarSabirsiz61 ve anlayan diğer arkadaslarim yardimci olur musunz
Testlerin normal cnm benimde normal idi. Ama antitpo ve antitg yüksek çıktı. Kardeşim de hersey normal idi ama antitg çok yüksek çıktı. Sen yinede baktır aklında kalmasın bencecanım sadece prolaktin yüksek Çıkmış oda o kadar endişe edecek bi durum yok T3T4 tsh sonuçların gayet güzel Anti tpo Anti tg baktırmaya gerek Yok bence
Dün oldu cok sukur canim. Asilama vaginal muayeneden farksiz ben tedavi anlaminda asilamayi gozumde buyutmusum cok anlam yüklemisim oysa sanki hic olmamis gibiyim:)Meraba canim eğitimdeydim çok sık giremedim daha yeni gördüm. Aşılaman olmuştur herhalde. Nasıl geçti cnm??
Cnm bence birkaç gün daha beklekızlar yarın aşılamanın 12 gunu idrar testi yapmayı düşünüyorum varsa çıkar zaten merak stres kendımı yıpratıyorum
Benimde doktor cok iyidi cnm olumlu konustu gencsin daha dedi sorun yok sanmiom dedi yinede 25.gun adetimin kan vercem ve 3.gun adetimin kan vercemCnm bence birkaç gün daha bekle
Sağol canım doktorum ilgisizdi sadece bnlari istemiş sordgmdada sadece bnlara bakılıyor dedi bişey diyemedm bende başka bi doktora daha gidecegim insallahCnm soruların normal. Tsh ve prolaktin nasıl bakturdın mı??
Dahiliye doktoruna git cnm tsh, t4, antitpo, antitg baktır cnm birde prolaktini unutmaSağol canım doktorum ilgisizdi sadece bnlari istemiş sordgmdada sadece bnlara bakılıyor dedi bişey diyemedm bende başka bi doktora daha gidecegim insallah
Kadın doğuma gitmem gerekmiyor mu canım demesn sonra doktor senin ne işin var burda kadın doğumciya gitmen gerek.birde iki gündür sağ kasigim çok batıyor normalmi bu böle agridgni hatrlamyrm daha önceDahiliye doktoruna git cnm tsh, t4, antitpo, antitg baktır cnm birde prolaktini unutma
evet canım 2.ci ama, bunuda aynı hasretle istiyorum.Herhalde bir kere benimde öle oldu hafif cift cizgi gördum adet gecikti sonra tuhaf geldi baya agrili bakalim sali hastanede randavum var ben esim icin cok istiorum.bebek aii suan bile agliorum
Senin ama ikinci deme birtane var ne guzel
tebrikler canım.kızlar merhabalar kan sonucumu aldım 868 çıkmış çok şükür. Rabbim olmayanlara ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. hayırlı evlatlar, hayırlı anne-baba olabilmeyi nasip etsin cümlemize.. her zaman olduğu gibi bundan sonra da dualarımdasınızSabirsiz61 nazar boncuğumu alabilir miyim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?