Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar lekeler cogaldi adet oluorum herhalde adet agrilarimda var zaten karnim gaz sismesi gibi sisti 6 aydir denioz bizde tik yok bu ayda baya olmustu iliski biraz uzgunum kendimi yarim hizediom erken ama anlamadim clearblue yanip sönuordu 4 gun sonra baska test en koyu gun adetimin 25cinci gunu eh simdi 29 ve adet anlamadim

Çocuğu olmayan yarım mı oluyor sen boyle yaparak kendine fayda sagladigini sanma. Tamam insan uzuluyor elinde degil ama Allaha karşı gelmeye kadar variyor bu iş. Bir kere kafandan söküp atman lazım. Eşin senden ayrilir korkusu taşıyosun adam sana birşey diyor mu ki durduk yere boyle korkuyo musun? Ben yarımım dersen başkaları ne der sana? Allah herkesi birşeyle sınar. Duadan vazgeçme. Allah hayirli saglikli kucagina alabileceğin evlat nasip etsin... Titre ve kendine gel bence....

Bu arada bence sende benim gibi ovulasyonla takip yapamiyosun. Doktor kontrolunde yumurta takibi yaptir. Yurt disindasin biliyorum ama doktorlara bir sor takip iste cok zor birsey degil. Adetin 10. Gununden sonra yumurta boyutuna bakiyorlar istenilen buyuklukte olunca ya catlamasini bekliyolar yada igneyle catlatiyolar. Sende catlama gunlerinde iliskiye giriyosun. Hakkinda hayirlisi olsun ama bu stresle kendine zarar veriyosun

Bugün doktora gittim tsh fsh prolaktin bakıldı. Doktorla başta tam anlaşamadık bana normal yolla ilişki günü verip folikül takibi yapacaktı :) neyse sonra aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. Bi ilaç verdi Letrol diye günde iki kullanacakmışım. Haftaya salı çağırdı. İğne demişti asistanı onu sordum ama onu biz en son kullanıyoruz dedi. Klomen kullanmıştım daha evvel çok bilinen birşey ama Letrol ilk kez duyuyorum. Rabbim hayırlısını versin. Doktora bıraktım artık çok sorgulamayacağım. Benden haberler böyle

umarım son çaban olur bebek yolunda çok yakında gebe kalırsın inşallah canım

Dogru diorsun cnm benim anliom size esim cok konusan biri segil ama cevre iste aklina girio kaynanam agac meyvesiz olmaz diye laf sokuo inanmio ondada sorun olabileceyini iste
Evet yapamiom senin gibi yapacam yarin gudiom tekrardan kan vercem az fsh ve Lh xuksekmis ona bakacak sonra dedigin gibi o yapsin takip ve sperm vercek belkide asilama yapacak öle demisti tovbe Allahim afetsin dogru diorsun biz inancliyiz

Sen neler yaptin cnm ne durumdasin
aynı defalarca farklı farklı dokrorlara gittim farklı şehirlerden.sebepsiz kısırlık işte benim bir sene 3 ay oldu maalesef.korktugum başıma geldi.bu ay adet olacagım belli.ben on gün önceden hissediyorum agrılarımı .bi dahaki ay aşılama olur belki.düşük tutma oranı ama ypaacak bişey yok

Benim 6 ay odu bu aydan umitliydim.iate doktor sorun yok dedi falan ama 29.gun bugun adet oldun ovulation test yaptim ama iste erken aslinda agrim.evet bende br kac gun önce anlarim uzgunum karamsozim kötu seyler gelio aklima ne yapayim senin esin ne dio benimki pek konusmaz bizde ins sperm verirsek ins doktor asilama gibi brsey yapariz dedi

B Benan_35 F Fatmae20 S sinkar Kızlar yazmıyorum ama girip okuyorum dualarım sizinle İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip olur bizlere benim bu aydan umudum yok bide direksiyon sınavım var hafta sonu ona çalış eve gel iş güç bide örgü var elimde kafam dağılıyor o yüzden pek yazmıyorum artık dualarımdasınız dualarınızda unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…