- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.581
Kizlar lekeler cogaldi adet oluorum herhalde adet agrilarimda var zaten karnim gaz sismesi gibi sisti 6 aydir denioz bizde tik yok bu ayda baya olmustu iliski biraz uzgunum kendimi yarim hizediom erken ama anlamadim clearblue yanip sönuordu 4 gun sonra baska test en koyu gun adetimin 25cinci gunu eh simdi 29 ve adet anlamadim
Kizlar lekeler cogaldi adet oluorum herhalde adet agrilarimda var zaten karnim gaz sismesi gibi sisti 6 aydir denioz bizde tik yok bu ayda baya olmustu iliski biraz uzgunum kendimi yarim hizediom erken ama anlamadim clearblue yanip sönuordu 4 gun sonra baska test en koyu gun adetimin 25cinci gunu eh simdi 29 ve adet anlamadim
umarım son çaban olur bebek yolunda çok yakında gebe kalırsın inşallah canımBugün doktora gittim tsh fsh prolaktin bakıldı. Doktorla başta tam anlaşamadık bana normal yolla ilişki günü verip folikül takibi yapacaktı :) neyse sonra aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. Bi ilaç verdi Letrol diye günde iki kullanacakmışım. Haftaya salı çağırdı. İğne demişti asistanı onu sordum ama onu biz en son kullanıyoruz dedi. Klomen kullanmıştım daha evvel çok bilinen birşey ama Letrol ilk kez duyuyorum. Rabbim hayırlısını versin. Doktora bıraktım artık çok sorgulamayacağım. Benden haberler böyle
Çok sağol arkadaşım. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.senin de değerlerini gördüm maşallah gayet güzel. Sağlıkla güzel bir gebelik dönemi nasip etsin Rabbim inşallahumarım son çaban olur bebek yolunda çok yakında gebe kalırsın inşallah canım
Dogru diorsun cnm benim anliom size esim cok konusan biri segil ama cevre iste aklina girio kaynanam agac meyvesiz olmaz diye laf sokuo inanmio ondada sorun olabileceyini isteÇocuğu olmayan yarım mı oluyor sen boyle yaparak kendine fayda sagladigini sanma. Tamam insan uzuluyor elinde degil ama Allaha karşı gelmeye kadar variyor bu iş. Bir kere kafandan söküp atman lazım. Eşin senden ayrilir korkusu taşıyosun adam sana birşey diyor mu ki durduk yere boyle korkuyo musun? Ben yarımım dersen başkaları ne der sana? Allah herkesi birşeyle sınar. Duadan vazgeçme. Allah hayirli saglikli kucagina alabileceğin evlat nasip etsin... Titre ve kendine gel bence....
maşallah canım.darısı başımıza inşallahİyiyiz canim sagolasin bugun doktor kontrolumuz var. 5 ay bitti 6nın içiňdeyiz çok şükür 23+4 olduk
canım yarın mı aşılama olacak .tutsun inşallah yaOlur cnn bir sıkıntı olmaz... Ben çarşamba günü aşılama olacagım
Sen neler yaptin cnm ne durumdasincanım yarın mı aşılama olacak .tutsun inşallah ya
aynı defalarca farklı farklı dokrorlara gittim farklı şehirlerden.sebepsiz kısırlık işte benim bir sene 3 ay oldu maalesef.korktugum başıma geldi.bu ay adet olacagım belli.ben on gün önceden hissediyorum agrılarımı .bi dahaki ay aşılama olur belki.düşük tutma oranı ama ypaacak bişey yokSen neler yaptin cnm ne durumdasin
Benim 6 ay odu bu aydan umitliydim.iate doktor sorun yok dedi falan ama 29.gun bugun adet oldun ovulation test yaptim ama iste erken aslinda agrim.evet bende br kac gun önce anlarim uzgunum karamsozim kötu seyler gelio aklima ne yapayim senin esin ne dio benimki pek konusmaz bizde ins sperm verirsek ins doktor asilama gibi brsey yapariz dediaynı defalarca farklı farklı dokrorlara gittim farklı şehirlerden.sebepsiz kısırlık işte benim bir sene 3 ay oldu maalesef.korktugum başıma geldi.bu ay adet olacagım belli.ben on gün önceden hissediyorum agrılarımı .bi dahaki ay aşılama olur belki.düşük tutma oranı ama ypaacak bişey yok
Ç
Çok sağol arkadaşım. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.senin de değerlerini gördüm maşallah gayet güzel. Sağlıkla güzel bir gebelik dönemi nasip etsin Rabbim inşallah
Ben marketteki herhangi bi balla yaptım canıl mutlaka adetin 2. Günü başla kullan evel Allah faydasını göreceksinYarin cörek otunu basluyacam kizlar ins ama saf bal yokta bio bal oda iyimi
Tm cnm cörek otu ama siyah butun olan uyutemedim yapacam yarin ikinci gunBen marketteki herhangi bi balla yaptım canıl mutlaka adetin 2. Günü başla kullan evel Allah faydasını göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?