Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benim testlerde böle cnm bak 27 yazan bugun

canım doktora sormalısın onu. Tam bilgim yok o konuda ben 2. Gün başlamıştım

canım doktora sormalısın onu. Tam bilgim yok o konuda ben 2. Gün başlamıştım
Doktorun asistanı yarına gün verdi yani üçüncü gün olacak. Cumartesi geç saat ve az oldu zaten o yüzden bugün ikinci gün sayılır. Yarın gideceğim ama çok isteksizlik var aşılama konusunda. Umutsuzluğa düştüm yine. Sende de böyle oldu mu. Resmen korkuyorum

Olur cnn bir sıkıntı olmaz... Ben çarşamba günü aşılama olacagım

Canım korkularımız yüzünden oluyo öyle. Ben aşılama deneyeceğimiz ay doktora gitmeyi hiç istemedim 1 ay daha erteleyelim diye tutturmuştum ama eşimin ısrarıyla gittim o ay. Bir yerden başlamak lazım Allah yardımcın olsun. Çok sıkıntılı bir süreç değil korkma

Cnm buğün gittim sadece 1 yum 20,5 mm çat iğnesi vurulacagım akşam. Çarşamba sabahı aşılama olacagım
Tüm kalbimle sana dua edicem arkadaşım. Rabbim yüzünü güldürsün bu kez. Ben de yarına randevu aldım hormonlar bakılacakmış
önce.

Son düzenleme:
Çok sağol arkadaşım Rabbim senden razı olsun bizi yanlız bırakmadın. Korkum hüsranla karşılaşmaktan. Aynen senin gibi eşimin zoruyla gidiyorum. Kardeşi geçen yaz evlendi ve eşi hamile. Hadi ben ağlıyorum zorluyorum garibim o içine atıyor. Erkek için daha zor belkide. Bazen dua ederken Rabbim diyorum benim için değil eşim için bana sağlıklı bir bebek nasip et diyorum. Bir taraftan da işten izin alıp gideceğim soran eden olacak diye çekiniyorum. Herkes hamile misin diye soruyor doktora gidince.

canım ben de çalışıyorum ve süreçte dört beş kere izin almak gerektiği için müdürümle açıkça konuşmuştum tedavi için gittiğimi ve bu süreçte birkaç kere izin almam gerekeceğini. Diğer arkadaşlara da rutin kontroller demiştim çok üsteleyen olursa henüz bebek yok Rabbim ne zaman nasip eder bilinmez biz de onun için rutin kontrollerimize gidiyoruz demiştim. Bizler elimizden geleni yapıcaz bebek için gerisini Rabbim bilir. Ben aşılamaya başladığımda hergün elimden geldiğince meryem suresi okudum dua etmek hem seni de rahatlatır Hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…