ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay benimkiler de çekmece öylece duruyo. Ama iğne gibi falan hassas bişi değil . Bence son kullanma tarihi önemli. Sorun olmaz..Gene de aksi ni ogrenirsen yaz bize de

Ay had I insallah hakkinizda hayirlisi olur canim bebeginiz çok bekletmeden Anne babasina gelir insallah[/QUOTE]
İnsallah canim benim. Umutsuz voronesim ben.. bakam bu kez benim bebis sasirtsa beni

Kuzum hem misafirlikte hemde esimin moral bozuklugu yuznden bu ayda kaldi.Ben moralimi olmamasina bozmuyonda esim uzuluyor gecmiste yasadigi tumorden dolayi tek testisi alindi sperm sayisina doktor as dedi ama olmaz demedi hayirlisi artik ne diyim

Kızlar bir baksanıza daha çatlamaya 2-3 gun var degilmi? Ya artık usta oldum aslında ovulasyon testinde ama size sormadanda icim rahat etmiyor ne yapıyom canlar 8. Gun iliski oldu 9.10. Gun bekleyip 11. Gun çalısmamı yapsam sizce

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 77

Cnm senin kinin markası ne? Ya usta olduysan sizce hangisi başlıklı konuya cvp verirmisin ya lütfn

Kızlar yumurtam çatlamış mi artik yani üstte ki dün altta ki de bugüne ait . Sizce ne yapmalıyım ya Eki Görüntüle 1611549
Canım 1. Hemen hemen aynı çizgiler bazı kişilerde t cizgisi c den daha koyu olmuyor aynı cikiyor sen testi yaptığın 2 Günü'de değerlendirseydin mutlaka zaten iliski olduysa super ama elinde test varsa ertesi gunde yap bir bak siliklesmismi iyice ins bu ay guzel haberler alırız canim

Ama farklı markalar yaptığım da biri silik biri koyu çıktı sabah hangisine inanayım ya. Akşamda koyu çıkan da silik cıktı ben mi yalnis yapiyom testlerin hangisine inanayım bilemedim

Ama farklı markalar yaptığım da biri silik biri koyu çıktı sabah hangisine inanayım ya. Akşamda koyu çıkan da silik cıktı ben mi yalnis yapiyom testlerin hangisine inanayım bilemedim
Aynı marka testi kendine belirlediğin bir saatte yapiyormusun sıvı alımına dikkat ederek. Canım mesala ben saat 2 de yapıyorum hergun 2 -3 saat 1 bardak su bile içmiyorum hic. Lh artısını daha iyi yakalayim diye. Sen yarından itibaren aynı saatte yap yükle buraya bakalım aslında senin testin iki çizgisinde yakın birbirine. Ama garantiye almak icin teste devam et bakalım.Bak benim testleri gordunmu t cizgisi c den daha silik ya koyu olucak yada aynı olacak çizgiler

Onlara çok dikkat etmedim sanırım ya dün yapmıştım ben her ihtimale karşı. Ama sabah test aşağıda ki gibi acaba Bugün de çalışsak mı

Akşam bu testte silik çıktı tekrar yaptığım da

Canım t cizgisi silik burda.yani negatif bu test. Sıvı alımına dikkat etmeyince silik cikiyor. Sen dikkat et birde testi saat 10 dan sonra aksam 8 den once yapmalisin. Testi yapmaya devam et cannim.

Canım t cizgisi silik burda.yani negatif bu test. Sıvı alımına dikkat etmeyince silik cikiyor. Sen dikkat et birde testi saat 10 dan sonra aksam 8 den once yapmalisin. Testi yapmaya devam et cannim.

Cnm silik olan C çizgisi ii baktin mi ben mi bilmiyorum. Diğer dediklerine de dikkat edicem

Herkese iyi akşamlar kızlar . Nasılsıniz . Benim sessiz ve umut lu umutsuz bekleyişm devam ediyor

Kizlarrrr uzun zamandir yoktum buralarda biraz ara vereyim demistimmmm hatirlarmisiniz bilmem ama 22 temmuzda 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldimmmm bugun olayin ustunden geceli tam 35 gun gecti ve ben elimde kalan gebelik testibi yaptim kopkoyu cikti gecen hafta yapmistim bsey yoktu simdi bu onceden kalan hcg mi acaba yoksa tekrar hamilemiyim ki biz korunmuş tuk tabi tam takviyeli korunmadik ama olmusta olabilir.. Sizce ne kizlar bu

Fotoğraf yükler misin bakalm.

Canlar bir bakarmısiniz bugun cift çizgiyi gordum 11. Gun iliski oldu 12. Gunu bos geçip yarinmi iliski olsa sizce

Eklentiler

• image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…