Bence oyle yap yarın çatlar muhtemelen hem dünden zaten içerde sperm vardır yarına daha iyi olur spermlerCanlar bir bakarmısiniz bugun cift çizgiyi gordum 11. Gun iliski oldu 12. Gunu bos geçip yarinmi iliski olsa sizce
Ins yakalarım o ani canım. Tereddütte ediyorum bugun 2 de pozitifi yakaladım yarın gece 12ye kadar 33 saat falan oluyor kaçırmış olurmuyum diye aklıma takıldı.yarin ve diğer gun ust uste olacak ins kaçırmam YaaBence oyle yap yarın çatlar muhtemelen hem dünden zaten içerde sperm vardır yarına daha iyi olur spermler
E bi kan testi yaptir ama sanırım kürtajdan sonra az da olsa kalıyormus hcg hormonu vücutta gerçi bu kadar uzun süre kalir mi onuda bilmiyorm. Sen yine de dikkat et kendine. Hayırlısı olsun hakkında :)Canim beim tel yuklemiyor ya yukleyemiyorum yani telefondan ama bildigin kopkiyu cizgi kurtaj olali 35 gun oldu bu hormonmu acaba yoksa gercekten hamilemiyim
Canım 12. Gün 16 mm ise 14. Gün 20 mm olmuştur tahminen. 15. Gün de çatlamış olabilir yani senin çatlama sonrası silik dönemin sonucu olabilir bu resim. Tabi bunu kesin anlamanın yolu tekrar ultrasona girip baktırmak çatlamış mı diye. O imkanın yoksa eğer her ihtimale karşı her gün teste devam edip günaşırı ilişkiye girmek mantıklı ve garanti gibi gözüküyorCanlar merhaba bende yumurta takibindeyim bugün adetimin başlangıcından sonra 17.günüm 12.gün yumurtam 16 mm di bugün ovulasyon böyle çıktı demek hala çatlamadı bende hergün denemedeyim artık :)
Dun aksam gittim ve ultrasondan bakyi kese gozukmuyor daha dedi ama rahim kalin cok fazla kalin dedi sonra kana bakalim dedi baktilar ve hcg 309 cikti :) sanirim kurtaj sonrasi hic adet görmedn iliskiye dikkat etmeyi gectim normal bi zamanda azicik da olsa yetyomus demekkiE bi kan testi yaptir ama sanırım kürtajdan sonra az da olsa kalıyormus hcg hormonu vücutta gerçi bu kadar uzun süre kalir mi onuda bilmiyorm. Sen yine de dikkat et kendine. Hayırlısı olsun hakkında :)
Ay öyle olduysa çokk üzülürüm yaa çünkü bize pazartesiden itibaren gün aşırı dedi o zaman ben yakalayamamış olurum klomen kullandım bide bu ay yumurta büyüsün diyeCanım 12. Gün 16 mm ise 14. Gün 20 mm olmuştur tahminen. 15. Gün de çatlamış olabilir yani senin çatlama sonrası silik dönemin sonucu olabilir bu resim. Tabi bunu kesin anlamanın yolu tekrar ultrasona girip baktırmak çatlamış mı diye. O imkanın yoksa eğer her ihtimale karşı her gün teste devam edip günaşırı ilişkiye girmek mantıklı ve garanti gibi gözüküyor
Ay hadi inşallah hayırlısıyla tutunur bebisin :)Dun aksam gittim ve ultrasondan bakyi kese gozukmuyor daha dedi ama rahim kalin cok fazla kalin dedi sonra kana bakalim dedi baktilar ve hcg 309 cikti :) sanirim kurtaj sonrasi hic adet görmedn iliskiye dikkat etmeyi gectim normal bi zamanda azicik da olsa yetyomus demekki
İnsallah canim suan tek istedgim saglikli olmasiii baskada bisey istemiyorumm :)Ay hadi inşallah hayırlısıyla tutunur bebisin :)
Doktordan geliyorumm yumurtam çatlamış meğerr :)Canım 12. Gün 16 mm ise 14. Gün 20 mm olmuştur tahminen. 15. Gün de çatlamış olabilir yani senin çatlama sonrası silik dönemin sonucu olabilir bu resim. Tabi bunu kesin anlamanın yolu tekrar ultrasona girip baktırmak çatlamış mı diye. O imkanın yoksa eğer her ihtimale karşı her gün teste devam edip günaşırı ilişkiye girmek mantıklı ve garanti gibi gözüküyor
Canımmm gözün aydın sende aynı benim gibi olmuşsun bebeğini kaybettikten sonra adet görmeden hamile kalmışsın çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniDun aksam gittim ve ultrasondan bakyi kese gozukmuyor daha dedi ama rahim kalin cok fazla kalin dedi sonra kana bakalim dedi baktilar ve hcg 309 cikti :) sanirim kurtaj sonrasi hic adet görmedn iliskiye dikkat etmeyi gectim normal bi zamanda azicik da olsa yetyomus demekki
Evet canim oyle oldu sen ilk ogrendginde ne kadarlikti birde ilk kan degerin kacti ogrendiginde tatlommm insallah saflikla alirim canimmm inanaki cok korkuyorum bisey olucak diyeCanımmm gözün aydın sende aynı benim gibi olmuşsun bebeğini kaybettikten sonra adet görmeden hamile kalmışsın çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Kızlar ya bşey sorcam bu regl sonrası bi akıntı oluyo ya yoğun o yumurta döllenme olursa da geliyor mu yoksa ? Çünkü benim o akintim hala yok 13. Günümdeyim ve testte siliklesmeye başladı çizgi uff kafam karıştı iyice ya...
Ben de senin sorunu merak ettim ama . Hiç bilmiom ben . Cevap veremedimKızlar kaç defadır önceden de sorduğum çoğu soruya niye kimse cvp vermiyor
Ayyy demeeeBen de senin sorunu merak ettim ama . Hiç bilmiom ben . Cevap veremedim. Benim adete yakın koyu kıvamlı uyuz akıntim geldi.. gne hamişşşş değilim galiba
Valla ben de kendimi yedim bitirdim. O kadar para bay . Sonuç tırt .. ümit. . Bakalım bekliyorum. İnşalllaaahhh şaşırtır beni.. 1 eylül bat.Ayyy demeee
Çok iyi canım. Umarım bebiş gelir :)Doktordan geliyorumm yumurtam çatlamış meğerr :)
Varones prolaktn yuksektiya naptn ilaca dewam mı hic bahsetmdk o konudan asılamayı etkilemesin bu ay olmazsa send klomen ic bitliste naparm diosun ama dewlette yazdrip icecen 5 gun sonrada catlama ıgnesi yum gunu o gunud biliyosn zaten sıkıntı olmaz bence klomen icinValla ben de kendimi yedim bitirdim. O kadar para bay . Sonuç tırt .. ümit. . Bakalım bekliyorum. İnşalllaaahhh şaşırtır beni.. 1 eylül bat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?