ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar benim ovu testlerime bakar mısınız 16 sı ovu günü gibiydi ama bugün daha koyu oldu 16 sından bu güne akintim var bugün de var sizce yumurtlama günüm benim 16 si miydi yoksa bugün mü tarihsiz olan bugünün. 16 si ve bugünün yan yana fotosunu da atıyorum

Yapmaya devam et canım

Bugunku test pozitif gorunuyor bi ihtimal yarın ya daha koyu olacak ya da silinecek.bu gunleri boş geçme:))

vorones tahminler yanlis cikti adet oldumda :)baska bahara artik demekki benim manyak vucut ozune geri donuyormus:)))

Bugunleri bos gecmeyin bence ha catladi ha çatlayacak

Benim dr.11.haftafa erkek dedierkek daha cabuk belli oluyor.bence bekle kuzum.bi takvim yapmadın gitti
Ya canımm nasılsın? Herşey yolunda mı? Bebişin nasıl? Kum döküyormuşum şaka gibi nasıl ağrım var. Dr gittim test felen istedi bebişe baktı bu adamda erkek hatta kesin dedi o dr görememiştir dedi ama inanmadım 16 haftada kendi dr gideceğim o ne derse ona inanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı geçen seferde oğlumu bu haftada öğrenmiştim.
13 haftalığız teyzesi :) yapıcam takvim inşaallah

Anam çocuk doğacak nerdeyse takvim takvim takvim

Canım. Yarın bat günün . Ay inşallah hamişsindir.
ÖMER ERDİ koyucaz ismini teyzesi

Geçmiş olsun canım inşallah sorun büyümez geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…