- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Yapmaya devam et canımOlabilir adetlerim düzensiz çünkü ama 17sindeki diğerlerinden biraz koyu gelince heveslenmistim :) yumurtlamama durumu da oluyormuş sanırım. Doktorum yumurtlamadan da kanaman olabilir demişti. O zaman bubteetler hep silik mi olacak acaba?
Bugunku test pozitif gorunuyor bi ihtimal yarın ya daha koyu olacak ya da silinecek.bu gunleri boş geçme:))Kızlar benim ovu testlerime bakar mısınız 16 sı ovu günü gibiydi ama bugün daha koyu oldu 16 sından bu güne akintim var bugün de var sizce yumurtlama günüm benim 16 si miydi yoksa bugün mü tarihsiz olan bugünün. 16 si ve bugünün yan yana fotosunu da atıyorum Eki Görüntüle 1798184 Eki Görüntüle 1798188 Eki Görüntüle 1798184 Eki Görüntüle 1798184 Eki Görüntüle 1798188
Bugunleri bos gecmeyin bence ha catladi ha çatlayacakKızlar benim ovu testlerime bakar mısınız 16 sı ovu günü gibiydi ama bugün daha koyu oldu 16 sından bu güne akintim var bugün de var sizce yumurtlama günüm benim 16 si miydi yoksa bugün mü tarihsiz olan bugünün. 16 si ve bugünün yan yana fotosunu da atıyorum Eki Görüntüle 1798184 Eki Görüntüle 1798188 Eki Görüntüle 1798184 Eki Görüntüle 1798184 Eki Görüntüle 1798188
Gece 12 de tekrarliycam canım testi bakim siliklesmeye başlayacak miBugunleri bos gecmeyin bence ha catladi ha çatlayacak
Çok heyecanlanmıştımvorones tahminler yanlis cikti adet oldumda :)baska bahara artik demekki benim manyak vucut ozune geri donuyormus:)))
Canım siliklesme başladı artik yumurtlama bitti değil miBugunku test pozitif gorunuyor bi ihtimal yarın ya daha koyu olacak ya da silinecek.bu gunleri boş geçme:))
Yeni catlamis oluyor canim ilk siliklesmelerCanım siliklesme başladı artik yumurtlama bitti değil mi
Kader kısmet canimÇok heyecanlanmıştım
sağol canım yarında ilişkiye gerek var mıYeni catlamis oluyor canim ilk siliklesmeler
Bugünü boş geçme sakın.Canım siliklesme başladı artik yumurtlama bitti değil mi
saat 19.00 gibi ilişki oldu napım yatmadan birdaha mı olsa :)))Bugünü boş geçme sakın.
Yeter canım :))saat 19.00 gibi ilişki oldu napım yatmadan birdaha mı olsa :)))
Tamam canım bide yarın olur sonra beklemeye başlarımYeter canım :))
Ya canımm nasılsın? Herşey yolunda mı? Bebişin nasıl? Kum döküyormuşum şaka gibi nasıl ağrım var. Dr gittim test felen istedi bebişe baktı bu adamda erkek hatta kesin dedi o dr görememiştir dedi ama inanmadım 16 haftada kendi dr gideceğim o ne derse ona inanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı geçen seferde oğlumu bu haftada öğrenmiştim.Benim dr.11.haftafa erkek dedierkek daha cabuk belli oluyor.bence bekle kuzum.bi takvim yapmadın gitti
Anam çocuk doğacak nerdeyseYa canımm nasılsın? Herşey yolunda mı? Bebişin nasıl? Kum döküyormuşum şaka gibi nasıl ağrım var. Dr gittim test felen istedi bebişe baktı bu adamda erkek hatta kesin dedi o dr görememiştir dedi ama inanmadım 16 haftada kendi dr gideceğim o ne derse ona inanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı geçen seferde oğlumu bu haftada öğrenmiştim.
13 haftalığız teyzesi :)yapıcam takvim inşaallah
Canım. Yarın bat günün . Ay inşallah hamişsindir.pazar gunu canım adet gunum ne bılım hayatım hıç aklımda yoktu o şey ıstehanı süphelendığınız şey hayırlısı kuzum valla ne dıyım
kuzucan paşanın ısmıne karar verdınızmı
Geçmiş olsun canım inşallah sorun büyümez geçerYa canımm nasılsın? Herşey yolunda mı? Bebişin nasıl? Kum döküyormuşum şaka gibi nasıl ağrım var. Dr gittim test felen istedi bebişe baktı bu adamda erkek hatta kesin dedi o dr görememiştir dedi ama inanmadım 16 haftada kendi dr gideceğim o ne derse ona inanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı geçen seferde oğlumu bu haftada öğrenmiştim.
13 haftalığız teyzesi :)yapıcam takvim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?