ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tamamdir o halde canım tutacağı varsa grip falan dinlemez inşallah güzel haberi verirsin . Olmazsa dediğin gibi gelecek ay başlarsın takibe

çok teşekkür ederim canım. bişey hissetmiyorum ama hayırlısı. belki hamileyimdir diye ilaç içmiyorum o yüzden gribi atlatamıyorum çok fenayım

merhabalar canım...ben 2. çocuk fikrinden uzaklaştım diyebilirim...başka sağlık sorunlarım çıktı malesef...

Kızlar dünde göndermiştim dün sanki daha koyuydu ya tarihsiz olan dünkü

Eklentiler

• P_20160315_173543_1_p.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 58
  • P_20160315_105023_1_p.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 45
Kac günde bi adet oluyorsun 25 ten fazla ise yarin daha koyu olup çatlama olabilir. Gerçi bugünleri de boş geciomusun bilmiom ?
30 günde bir canım ama bu ay 3 gün gecikmiştim şuan bi gün var bi gün yok devam ediyoruz. Gece tekrar yapıyım daha koyu çıkarsa bu akşamda olur diye düşündüm

Selam kızlar nasılsınız herşey yolunda mi hamisler. İnşaallah bi topikteki herkes tez vakitte hamile kalır ben inanıyorum uğuruna :) buarada bizde 12 haftaligiz bitmek üzere dun Dr gittik ikili tarama testi için kontrole gittiğim Dr değildi tarama için mecburi gittiğim bir yer oldu. Neyse cinsiyet için sordum o da şuan küçük belli olmaz dedi sonra da bacak arası boş gibi geldi bana emin olmamakla birlikte kız dedi. Ben şimdi buna gore mi hareket edeyim bilemedim kafam karıştı. vorones senin Dr da galiba öyle demişti. Sen sonra kaçıncı haftada netlestirdin erkek olduğunu? Ona gore isim dusunucem hazırlık yapıcam ama kararsız kaldim

Canimm merhaba ne güzel bebis de büyümüş oh temizdir tüm sonuçlar. Evet bana da 12 de kız gibi dedi. 16 da kız dedi 20 de oglusum olduğunu öğrendik 20 den önce hazırlık yapma bence . Kız erkek ismi hazır dà dursun ben öyle yapmıştım

30 günde bir canım ama bu ay 3 gün gecikmiştim şuan bi gün var bi gün yok devam ediyoruz. Gece tekrar yapıyım daha koyu çıkarsa bu akşamda olur diye düşündüm
Gece Cok da düzgün sonuç cikmio canım o halde senin 16 17 gibj çatlar bence simdi çalışma olmasa da olur. Yarından sonra koyuluk artar bence

Ultrason sonucu temiz sukur kanı verdik haftaya çıkacak inşaallah ondada birşey çıkmaz. Ne bilim herkes erkek kıza dönermiş sonra ama kız erkeğe nadir döner diyorlar artık dediğin gibi yapayım bende sen nasılsın bebis büyüdü herşey yolunda mi agrin sizin yoktur inşaallah

YA ne hissediosam o çıkıo aslında. Ben de öyle şeyler duymuştum hatta kız die ezikleyen bile oldu ..uyuzlar .. ama ben hep hissettim oğlum olacağını . Evet canim büyüdük biz . ya sorma 7. Aydan sonra midesi bulanirmi insanın evet. bi de nefeesimm daralio falann. Bı de sabırsiz lik var ki sorma ben de . Hemen tatile girmek hemen bebişim gelsin istiorum 30 dan sonrasi heralde baya zor gelecek bana.beklemek açısında.n.

Su herşeye bir yorumu olan insanları toplayıp bir araya kitlemek istiyorum. Kız birkere kadının bereketiymis hadisler var. Neyse sen insanlara kulaklarını TİKA.
Ay evet sen başından beri oğlum.olacak diyordun Allah duani kabul etti sukur ki :) inanırım canım bebek o haftalarda büyüyor ya yeri daraliyor midene baskı yapıyor olabilir halk dilinde saçı çıkıyordu annesi :) az kalmış sen nelere sabretmedin bizlere sabrrtmryi anlattın az kalmış sen sakin olmaya çalış yeter. Buarada kaçıncı haftada izne cikican?

ne beyınsız ınsanlar varya kız erkek farkedermı ezıkleyenler kendılerı asıl ezıkler ya nasıl sınır oldum

kızlar 6 aydır olmayan adet belırtım bu ay başladı ne hıkmetse
en belırgın belırtım goğus agrısı dokunamazdım banyo bıle ıskence gelırdı adet oncesı
sımdı oyle sıddetlı değıl bırkaç gun once ozellıkle ucu sızlıyordu sımdı bıraz daha kenarlara yayıldı acaba normalemı dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…