- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
İnşallah canım sabah aksam yapmaya başlayacağım yarından itibarenBugün yarın koyulaşır o zaman:)
Hadi hayırlısı canım:))İnşallah canım sabah aksam yapmaya başlayacağım yarından itibaren
Sağol canım inşallah allahım nasip ederHadi hayırlısı canım:))
Amin canim..Sağol canım inşallah allahım nasip eder
Tamamdir o halde canım tutacağı varsa grip falan dinlemezinşallah güzel haberi verirsin . Olmazsa dediğin gibi gelecek ay başlarsın takibe
merhabalar canım...ben 2. çocuk fikrinden uzaklaştım diyebilirim...başka sağlık sorunlarım çıktı malesef...merhaba herkese :) uzun süredir bugün girebildim foruma. umarın herkes iyidir. kardelen sonuçların çıktı mı? umarım sorun yoktur..
ben gecen ay hsg çektirdim şükür kanallarım açık çıktı. bu ay da klomen tedavisine başladık.bugün başladım ilacı almaya. 13. günümde de yumurtlama takibi için kontrole çağırdı doktor. hergün evde oğlumun kardeş muhabbeti var ve bende minik bebek çok özledim yaaaumarım bu ay güzel haberler veririm
Gecmis olsun canim hayirdir ne saglik sorunu tez zamanda halledersiniz inşallahmerhabalar canım...ben 2. çocuk fikrinden uzaklaştım diyebilirim...başka sağlık sorunlarım çıktı malesef...
Yok bugunki daha koyu geldi bana .adetin kaçıncı günü bugunKızlar dünde göndermiştim dün sanki daha koyuydu yatarihsiz olan dünkü
İlk gününden itibaren 13. günüYok bugunki daha koyu geldi bana .adetin kaçıncı günü bugun
Kac günde bi adet oluyorsun 25 ten fazla ise yarin daha koyu olup çatlama olabilir. Gerçi bugünleri de boş geciomusun bilmiom ?İlk gününden itibaren 13. günü
30 günde bir canım ama bu ay 3 gün gecikmiştim şuan bi gün var bi gün yok devam ediyoruz. Gece tekrar yapıyım daha koyu çıkarsa bu akşamda olur diye düşündümKac günde bi adet oluyorsun 25 ten fazla ise yarin daha koyu olup çatlama olabilir. Gerçi bugünleri de boş geciomusun bilmiom ?
Canimm merhabaSelam kızlar nasılsınız herşey yolunda mi hamisler. İnşaallah bi topikteki herkes tez vakitte hamile kalır ben inanıyorum uğuruna :) buarada bizde 12 haftaligiz bitmek üzere dun Dr gittik ikili tarama testi için kontrole gittiğim Dr değildi tarama için mecburi gittiğim bir yer oldu. Neyse cinsiyet için sordum o da şuan küçük belli olmaz dedi sonra da bacak arası boş gibi geldi bana emin olmamakla birlikte kız dedi. Ben şimdi buna gore mi hareket edeyim bilemedim kafam karıştı.vorones senin Dr da galiba öyle demişti. Sen sonra kaçıncı haftada netlestirdin erkek olduğunu? Ona gore isim dusunucem hazırlık yapıcam ama kararsız kaldim
Gece Cok da düzgün sonuç cikmio canım o halde senin 16 17 gibj çatlar bence simdi çalışma olmasa da olur. Yarından sonra koyuluk artar bence30 günde bir canım ama bu ay 3 gün gecikmiştim şuan bi gün var bi gün yok devam ediyoruz. Gece tekrar yapıyım daha koyu çıkarsa bu akşamda olur diye düşündüm
Ultrason sonucu temiz sukur kanı verdik haftaya çıkacak inşaallah ondada birşey çıkmaz. Ne bilim herkes erkek kıza dönermiş sonra ama kız erkeğe nadir döner diyorlar artık dediğin gibi yapayım bende sen nasılsın bebis büyüdü herşey yolunda mi agrin sizin yoktur inşaallahCanimm merhabane güzel bebis de büyümüş oh temizdir tüm sonuçlar. Evet bana da 12 de kız gibi dedi. 16 da kız dedi 20 de oglusum olduğunu öğrendik 20 den önce hazırlık yapma bence . Kız erkek ismi hazır dà dursun ben öyle yapmıştım
YA ne hissediosam o çıkıo aslında. Ben de öyle şeyler duymuştum hatta kız die ezikleyen bile oldu ..uyuzlar .. ama ben hep hissettim oğlum olacağını . Evet canim büyüdük biz .Ultrason sonucu temiz sukur kanı verdik haftaya çıkacak inşaallah ondada birşey çıkmaz. Ne bilim herkes erkek kıza dönermiş sonra ama kız erkeğe nadir döner diyorlar artık dediğin gibi yapayım bende sen nasılsın bebis büyüdü herşey yolunda mi agrin sizin yoktur inşaallah
Su herşeye bir yorumu olan insanları toplayıp bir araya kitlemek istiyorum. Kız birkere kadının bereketiymis hadisler var. Neyse sen insanlara kulaklarını TİKA.YA ne hissediosam o çıkıo aslında. Ben de öyle şeyler duymuştum hatta kız die ezikleyen bile oldu ..uyuzlar .. ama ben hep hissettim oğlum olacağını . Evet canim büyüdük biz .ya sorma 7. Aydan sonra midesi bulanirmi insanın evet. bi de nefeesimm daralio falann. Bı de sabırsiz lik var ki sorma ben de . Hemen tatile girmek hemen bebişim gelsin istiorum 30 dan sonrasi heralde baya zor gelecek bana.beklemek açısında.n.
ne beyınsız ınsanlar varya kız erkek farkedermı ezıkleyenler kendılerı asıl ezıkler ya nasıl sınır oldumYA ne hissediosam o çıkıo aslında. Ben de öyle şeyler duymuştum hatta kız die ezikleyen bile oldu ..uyuzlar .. ama ben hep hissettim oğlum olacağını . Evet canim büyüdük biz .ya sorma 7. Aydan sonra midesi bulanirmi insanın evet. bi de nefeesimm daralio falann. Bı de sabırsiz lik var ki sorma ben de . Hemen tatile girmek hemen bebişim gelsin istiorum 30 dan sonrasi heralde baya zor gelecek bana.beklemek açısında.n.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?