- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
evet aynen oyle ama ilk denemenmis ya tutar inşallahtşk ederim canım bekleyip göreceğiz o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen oyle ama ilk denemenmis ya tutar inşallahtşk ederim canım bekleyip göreceğiz o zaman :)
11. gun yumurta catlamis gibi iliskide olmasi benfe iyiVorones yorumlarmisin onceden yuklemistim kimse yorumlamadi 12.gun disarda oldugum icin ovulasyon yapamadim bugun 15.gun hic bir belirti yok...
Canim gayet güzel. Bende ov. Testi yaptgm ilk ay oldu. Nasip kismet dua et :)bilemiyorum ki valla ilk denememizdi ilk deneme de olur mu ki hemen . her iki ilişkide de 1 saat ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım ama sanki olmaz gibi geliyo
Benim testim sabah kopkoyu ayni aksam sipsilik çıktı normal yaniinş. canım hayırlısı olsun ama ovulasyon 10. günde koyuyken 2 gün sonra birden silikleşmesi normal bişey mi
10. Gun yum çatlama için mesaj vermis . 11 de çatladım ben demiş . Çalışma olduysa kesin başarılı olacaksın gibiVorones yorumlarmisin onceden yuklemistim kimse yorumlamadi 12.gun disarda oldugum icin ovulasyon yapamadim bugun 15.gun hic bir belirti yok...
10. Gun yum çatlama için mesaj vermis . 11 de çatladım ben demiş . Çalışma olduysa kesin başarılı olacaksın gibi
11. gun yumurta catlamis gibi iliskide olmasi benfe iyi
Misafirlikte iki güne bir .. masallahhhhh kizzzKızlar selam, simdi de elazığ dayız düğün için geldik, misafirlikteyiz, bu ay son çalışmamız olacak ve yine tesadüf ki ayin 8 i çatlama günü gorunuyor, yalniz önceki aylarda, reglden yumurtlama gününe kadar kupkuru olan ben, yumurtlama günumden, 4-5 gün önce yumurtladim sanırım , 2-3 ağustosta yumurtlama akintim oldu,2 gün surdu yoğun şekilde geldi, 4. Un de yine göğüs agrim oldu. Sanırım erken yumirtladim ben o günleri de değerlendirdim, 2 günde bir ilişkiye devam etmeye çalışacağım, bu ay test almadim ben. Tahmini gidiyor, çalışmalarımız :) istediğimiz zaman oluyor yani, ay sonunda belli olur zaten , eğer olmaz ise, korunmaya başlayacağım, marta kadar
Hisss önemli canım yaaa. Ben de diorum ne zaman hamile hissetcem o zaman olacak die. Ben gené hissetmiyorum.Tesekkur ederim yorumun icin ust ust iki gunde oldu ama kendimi hamile hissetmiyorum...
kiz daha dur accik sabret hemen niye olumsuz yaklasiyorsunTesekkur ederim yorumun icin ust ust iki gunde oldu ama kendimi hamile hissetmiyorum...
iki umutsuz bulmussunuz yine birbiriniziHisss önemli canım yaaa. Ben de diorum ne zaman hamile hissetcem o zaman olacak die. Ben gené hissetmiyorum.
kiz daha dur accik sabret hemen niye olumsuz yaklasiyorsun
Misafirlikte iki güne bir .. masallahhhhh kizzz
himm sen deneyimlisinCnm benim iki kez hamile kaldim biri ne yazikki kurtajla son buldu oglumu dogurmak nasip oldu her iki gebeligimde de hemen hissetmistim oyuzden umitsizim bakalim kismet ogretmen oldugumdan bu ay kalsam iyiydi ama artık aralikta denemeye devam ederiz sagolasin destegin icin..
himm sen deneyimlisinama olsunn b3lki bu hissettirmeden gelir
canim adetin gectijten sonra testi yap istersen umarım hamilesindirSelam arkadaşlar nasılsınız? Bugün yada yarın benim adet günümdü. 4 gün öncesinden başlayan sarı ve açık pembe alontılar sonrasında kahveye bıraktı ve hergün damla damla geliyor:/ adete dair bir belirtim de yok... Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Ayın 23ündd iki koyu çizgi olmuştu, 24ündd yumurta çatladıysa eğer sizce testin negatif çıkmadı normalmi? Birde ilk defa hayatımda bu kadar fazla şekelenme yasayıp adet olmadım. Normalde leke olur, ertesi gün aset olurdum:/