- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tamam canım yapıcam bakalımcanim adetin gectijten sonra testi yap istersen umarım hamilesindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yapıcam bakalımcanim adetin gectijten sonra testi yap istersen umarım hamilesindir
Sen de öğretmen sin demek . Branş ne canım . Benim felsefe. Umarım hep beraber hamis olurs. Ben adetim gelsin. Bi . Tüp bebek merkezine gidicem. Tüp bebek için değil de hani çaplı araştırma için. Umarım temiz sonuçlar vé olumlu haberler alırımCnm benim iki kez hamile kaldim biri ne yazikki kurtajla son buldu oglumu dogurmak nasip oldu her iki gebeligimde de hemen hissetmistim oyuzden umitsizim bakalim kismet ogretmen oldugumdan bu ay kalsam iyiydi ama artık aralikta denemeye devam ederiz sagolasin destegin icin..
Kuzummmm sekiz ay oldu her ay bekle bekle . Umut kalmıyor. Hele ki adetten önceki akıntımı tanıyorum 1 hafta öncesinden anlıyorm hamis olmadığımı ondan yani ...iki umutsuz bulmussunuz yine birbirinizi![]()
kiyamam sana yaKuzummmm sekiz ay oldu her ay bekle bekle . Umut kalmıyor. Hele ki adetten önceki akıntımı tanıyorum 1 hafta öncesinden anlıyorm hamis olmadığımı ondan yani ...
butun kizlar toplandik sarkisini degistiriyorum...butun hocalar toplandik toplandik ...Sen de öğretmen sin demek . Branş ne canım . Benim felsefe. Umarım hep beraber hamis olurs. Ben adetim gelsin. Bi . Tüp bebek merkezine gidicem. Tüp bebek için değil de hani çaplı araştırma için. Umarım temiz sonuçlar vé olumlu haberler alırım
Sen de öğretmen sin demek . Branş ne canım . Benim felsefe. Umarım hep beraber hamis olurs. Ben adetim gelsin. Bi . Tüp bebek merkezine gidicem. Tüp bebek için değil de hani çaplı araştırma için. Umarım temiz sonuçlar vé olumlu haberler alırım
butun kizlar toplandik sarkisini degistiriyorum...butun hocalar toplandik toplandik ...![]()
Ben de iyice daraldım. Tatile gidip geldim gene ailemin yanına . Bebeksizlik hep yüzüme vuruluyor. Yeniden başka yere tatil planı düşünur oldum .. p.tesi hastaneye randevu aldım bakalım. .Cnm benim benim brans bilisim valla bu aydan sonra kasima kadar dusunmuyorum ama ozaman ben ve esimide butun testlere sokacam hep duyardim ikinci hamileligi zor kaldim felan derlerdi birde esim ailesinde ikinci cocugu olmayan cok var yani istiyorlar ama kalamiyot kadin bakalim hersey allahtan...
Ben de iyice daraldım. Tatile gidip geldim gene ailemin yanına . Bebeksizlik hep yüzüme vuruluyor. Yeniden başka yere tatil planı düşünur oldum .. p.tesi hastaneye randevu aldım bakalım. .
Iyi yapmissn cnim send duzgunce muayene ol simir yaptr enfksiyn warsa ilac kullan bebek olunca bu sefrde enfeksiyondan dusebilr klomen flan iste bend daha gtmdm kontrole kaldi oyle gelck adette gdp klomen istycmBen de iyice daraldım. Tatile gidip geldim gene ailemin yanına . Bebeksizlik hep yüzüme vuruluyor. Yeniden başka yere tatil planı düşünur oldum .. p.tesi hastaneye randevu aldım bakalım. .
Ben randevu almadım . Eşim için aldık. P.tesi. Ben de sorun olduğunu sanmıyorum ya.. adetim başladı . Tıkır islio mubarekIyi yapmissn cnim send duzgunce muayene ol simir yaptr enfksiyn warsa ilac kullan bebek olunca bu sefrde enfeksiyondan dusebilr klomen flan iste bend daha gtmdm kontrole kaldi oyle gelck adette gdp klomen istycm
Aynen aynen. İnsanın annesi bile yapio bunu . Bir de benim abimler de burda. Yengenin 4 aylık bebişi. O da hep benle yarışır. . Şimdi ben bir sıfır mağlup geziyorum. Mutsuzum yaaBöyle olduğunda insanı daha çok strese sokuyırlar farlında değiller...annemde geçen benden 2 yas küçük kuzenim var, onlarda bebek düşünüyorlarmış. Bana söylüyor. O kuzenimde herseyde benimle yarışmıştır. Annemde bunu bile bile söylüyor resmen deli oldum. Allah onlarada her isteyebede nasip etsin inş ama böyle strese sokmasınlar insanı![]()
Tatlım öyle düşünmeyelim ve umutsuz olmayalım. Allah bilşr zamanı ve en tatlı bebîşleri verir bizlere inş. Allah büyük dert vermesşn baska ya...sizin çalılmalar devam değilmi?Aynen aynen. İnsanın annesi bile yapio bunu . Bir de benim abimler de burda. Yengenin 4 aylık bebişi. O da hep benle yarışır. . Şimdi ben bir sıfır mağlup geziyorum. Mutsuzum yaa
Regl oldum işte . Ama çalışmalar oluo du ..en azından yum . Günlerini boş gecmemeye çalıştık . Aman ne bilim. Öğretmen in fazla tatili var dien haklı yani . Bitmedi gitti. . Bi de bizim abim ablamlar falan hep ogretmen. Aynı yerde yiz . Çocukları var herkesin ...Tatlım öyle düşünmeyelim ve umutsuz olmayalım. Allah bilşr zamanı ve en tatlı bebîşleri verir bizlere inş. Allah büyük dert vermesşn baska ya...sizin çalılmalar devam değilmi?
Bide bizim gibi üniv öğretim elemanlatının tatili var. Şimdi işte olsam okadar hızlı man geçerdiki, yapacaklarımıda yapıyorum ama yinede zaman geçmiyor...ama şanslısın güzel bir meslek benim babamda felsefe öğretmeni..ilerde çocuklarla bol bol vaktiniz olucsk öyle düşün... Bizimde olmadı buay günaşırı yapıcaz birde bakalım böyle tutar belki hakkımızda hayırlısı olsun...Regl oldum işte . Ama çalışmalar oluo du ..en azından yum . Günlerini boş gecmemeye çalıştık . Aman ne bilim. Öğretmen in fazla tatili var dien haklı yani . Bitmedi gitti. . Bi de bizim abim ablamlar falan hep ogretmen. Aynı yerde yiz . Çocukları var herkesin ...![]()
oyle görünüyor canım veya 4. gün çok su tüketipte lh seyreltmis olabilirsin ama oyle değilse 3. gün yumurtlama olmuşMerhaba kızlar ilk defa bu ay çizgilerim bu kadar silik çıkıyo Akıntıda normalde olurdu şimdi sadece ilişkiden sonra akıntımın başladığını fark ettim önceki aylara göre yumurtlama dönemimdeyim
Üzerlerine yazamadım yumurtlama oldu mu bilemiyorum ama sizce yumurtlama üçüncü fotoğraftan sonra mı olmuş yardım edebilir misiniz
oyle görünüyor canım veya 4. gün çok su tüketipte lh seyreltmis olabilirsin ama oyle değilse 3. gün yumurtlama olmuş