- 31 Mayıs 2022
- 94
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi bebisimolsun2
-
Silik cizgi hep oluyor T Cizgisi ve C cizgisi ayni koyulukta hatta daha koyu olunca yumurtlamis oluyorsunuz diye biliyorumIyı aksamlar ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor
Anldm ilk defa yaptım bi bilgim yok baya okudum ama galiba bir iki güne tamamn iki cizgide koyulascakmıs o zmn yunurtlama oluyormus sonra tekrar silipe donunce çatlamıs oluyırmus galiba değerlendiremej gerekiyormus o günü ve sonrası iki günü inş yanlıs öğrenmemişimdirSilik cizgi hep oluyor T Cizgisi ve C cizgisi ayni koyulukta hatta daha koyu olunca yumurtlamis oluyorsunuz diye biliyorum
Oyy senin rumuzunu simdi farkettim Rabbim insaAllah sana bana isteyen herkese evlat kokusu tattırsın duygulandim görünceAnldm ilk defa yaptım bi bilgim yok baya okudum ama galiba bir iki güne tamamn iki cizgide koyulascakmıs o zmn yunurtlama oluyormus sonra tekrar silipe donunce çatlamıs oluyırmus galiba değerlendiremej gerekiyormus o günü ve sonrası iki günü inş yanlıs öğrenmemişimdir
Onlardan da bakıyorum ama ne kadar guven olur die düşündüm bugün ovulasyon testi aldım işte inş bi sonuca varıırm bu testlerleOyy senin rumuzunu simdi farkettim Rabbim insaAllah sana bana isteyen herkese evlat kokusu tattırsın duygulandim görünceben flo diye uygulama kullaniyorum bi cok arkadasim kullaniyo adet gunlerini yazinca yumurtlama gunlerini falan soyluyo bi bak ondanda istersen
Adetinin kacinci gunu bugunOnlardan da bakıyorum ama ne kadar guven olur die düşündüm bugün ovulasyon testi aldım işte inş bi sonuca varıırm bu testlerle
Ben 34 günde bir adet oluyırum arastırmama gore adetide sayıp 15. Günde testi yapmaya baslamk gerekiyormus bende o şekilde yaptım adetim biteli 10 fün oldu 5 günde adetim 15 günAdetinin kacinci gunu bugun
Sen floya bi bak dedigim gibi o bi hesaplasin yumurtlama gununu ben en koyu cizgimi floda yumurtlama gununuz gebelik sansiniz yuksek dediginde gormustumBen 34 günde bir adet oluyırum arastırmama gore adetide sayıp 15. Günde testi yapmaya baslamk gerekiyormus bende o şekilde yaptım adetim biteli 10 fün oldu 5 günde adetim 15 gün
Anladım var o uygulama bnde 3 gün sınrasını yunurtlama günü gosteriyr ovulasyın testide boyle cıktı işte demekki bi iki güne koyu olucakSen floya bi bak dedigim gibi o bi hesaplasin yumurtlama gununu ben en koyu cizgimi floda yumurtlama gununuz gebelik sansiniz yuksek dediginde gormustum
Ay insaAllah sen yinede bu günleride degerlendir insaAllah guzel sonuclar alirsin guzel saglikli beslenAnladım var o uygulama bnde 3 gün sınrasını yunurtlama günü gosteriyr ovulasyın testide boyle cıktı işte demekki bi iki güne koyu olucak
Cok tesekkür ederim inş isteyen herkese nasip etsin RabbimAy insaAllah sen yinede bu günleride degerlendir insaAllah guzel sonuclar alirsin guzel saglikli beslen
Aminn insaAllah umutla bekliyoruz bakalim insaAllah sende tez zamanda hamileyim yazarsin burayaCok tesekkür ederim inş isteyen herkese nasip etsin RabbimSağlıklı beslenıyorum zaten balık etli bi kızım yememe içmeme daha cok dikkat ediyorum bu sürecte
Amin inşşşAminn insaAllah umutla bekliyoruz bakalim insaAllah sende tez zamanda hamileyim yazarsin buraya
Adet tarihine kaç gün var?Benim de ovulasyon testi ile ilgili bir sorum var. Yaklaşık 4 gündür pozitif çıkıyor hemde baya kırmızı böyle bir durum olabilir mi? Polikistik vs kist durumum yok. Fotoğrafta ekliyorum bakarsanız çok sevinirim. En üstte ki yeni bugün yaptım yani 3 eylül altında ki 2 eylül onun altında ki 1 eylül en altta ki 31 ağustos
17 gün var döngüm 33 günAdet tarihine kaç gün var?
Normalde 4 gün üst üste pik görünce şüphelenebiliyorlar. Acaba gebelik olabilir mi üstüne görme gibi diye düşündüm ya da yumurtan çatlamıyor henüz canım. Yaptın mı hiç gebelik testi17 gün var döngüm 33 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?