- Konu Sahibi bebisimolsun2
-
Bende forumda okudum bahsettiğiniz durumu gebe olma ihtimalim var mı acaba diye gebelik testi yaptım hem de 3 tane ama yok gebe de değilim neyim var anlamıyorum bir türlü ne zaman yumurtladım onu da anlamadım ya da yumurtladım mı hiçbir fikrim yokNormalde 4 gün üst üste pik görünce şüphelenebiliyorlar. Acaba gebelik olabilir mi üstüne görme gibi diye düşündüm ya da yumurtan çatlamıyor henüz canım. Yaptın mı hiç gebelik testi
Teste göre yumurtluyorsunuz ama çatlama olmuyor havuç duymuştum bide çatlaması için deneyin istersenizBende forumda okudum bahsettiğiniz durumu gebe olma ihtimalim var mı acaba diye gebelik testi yaptım hem de 3 tane ama yok gebe de değilim neyim var anlamıyorum bir türlü ne zaman yumurtladım onu da anlamadım ya da yumurtladım mı hiçbir fikrim yok
Banada öyle geliyor ya çatlamadı bir türlü Havuç yiyeyim mi yoksa kaynatmam falan vs gerekiyor muTeste göre yumurtluyorsunuz ama çatlama olmuyor havuç duymuştum bide çatlaması için deneyin isterseniz
Yemen gerekiyor diye biliyorum canımBanada öyle geliyor ya çatlamadı bir türlü Havuç yiyeyim mi yoksa kaynatmam falan vs gerekiyor mu
Yemen gerekiyor diye biliyorum canım
Bu arada sanırım havuç işe yaradı siz söylediğinizden beri yedimYemen gerekiyor diye biliyorum canım
Çok sevindim canım güzel haberi de alırsın inşallahBu arada sanırım havuç işe yaradı siz söylediğinizden beri yedimteşekkür ederim
İniallah canım benimÇok sevindim canım güzel haberi de alırsın inşallah