Ovulasyon testi ilk

Normalde 4 gün üst üste pik görünce şüphelenebiliyorlar. Acaba gebelik olabilir mi üstüne görme gibi diye düşündüm ya da yumurtan çatlamıyor henüz canım. Yaptın mı hiç gebelik testi
Bende forumda okudum bahsettiğiniz durumu gebe olma ihtimalim var mı acaba diye gebelik testi yaptım hem de 3 tane ama yok gebe de değilim neyim var anlamıyorum bir türlü ne zaman yumurtladım onu da anlamadım ya da yumurtladım mı hiçbir fikrim yok

Teste göre yumurtluyorsunuz ama çatlama olmuyor havuç duymuştum bide çatlaması için deneyin isterseniz

Kızlar ovulasyon testlerim git gide açılmaya başladı 4 eylülde silikleşmeye başladı sanırım çatladı Dua edin olur mu

Merhabalar tekrar dan. Pazar günü ovulasyon testinde pik gördüm değerlendirdik. Akşam tekrar test yaptım testim silikleşti Pazartesi yani dün tekrar pik oldu ve bu gün tekrar silikleşti böyle bi şey başına gelen var mı iki kere yumurtlama yaşamış olabilir miyim acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…