İnşallah hamilesindir canımBu sefer öyle değildir inş. Yanlız bu sefer vücudumun heryerinde agri var. Kalçalarım bacaklarım göğüslerim falan. Acaba ben mi cok düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim. Stres yaptım
Bu sefer öyle değildir inş. Yanlız bu sefer vücudumun heryerinde agri var. Kalçalarım bacaklarım göğüslerim falan. Acaba ben mi cok düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim. Stres yapthamErken gebelik testi ile yanılan çok kişi oldu burada, sanırım en güvenilir kaset testler. Kahverengi akıntı belki reglin gelecektir
İnşallah. Siz hamile misiniz pekiİnşallah hamilesindir canım
Yok değilim sanırım, 9 yaşında bir oğlum var. Kardeş düşünüyoruz bakalım ne zaman gelecekBu sefer öyle değildir inş. Yanlız bu sefer vücudumun heryerinde agri var. Kalçalarım bacaklarım göğüslerim falan. Acaba ben mi cok düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim. Stres yaptham
İnşallah. Siz hamile misiniz peki
Allah bağışlasın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Yok değilim sanırım, 9 yaşında bir oğlum var. Kardeş düşünüyoruz bakalım ne zaman gelecek
Sizin adetiniz bittikten 1,2 gun sonra ovulasyon testine baslamaniz gerek. 21. Gun baslarak bisey elde edemezsiniz. Ben mesela 30 gunde bir adet olurum 17. Gun yumurtlamam olur ama geceen ay 14. Gun yumurtlamam oldu bu sekilde esneyebilir. Her ay yumurta catlamiyor evet yumurtlama gunlerinizde iki uc tane havuc yiyin catlamasina yardimci. Olgun yumurta oluscak catlayacak ve gelen spermde Kaliteli olacak bu 3 ortam saglanmis olacak. Nasip yani. Belirtilerinize gelince adet gununuz gelmeden yada 1 gun gecmeden hic bi belirti yasamazsiniz bundan emin olun. Hepsi piskolojik beyninizin bir yorumuBu sefer öyle değildir inş. Yanlız bu sefer vücudumun heryerinde agri var. Kalçalarım bacaklarım göğüslerim falan. Acaba ben mi cok düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim. Stres yaptham
İnşallah. Siz hamile misiniz peki
Aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bir sonrakinde öyle deneyeceğim. Havucu duymamıştım. Onuda denerim.Sizin adetiniz bittikten 1,2 gun sonra ovulasyon testine baslamaniz gerek. 21. Gun baslarak bisey elde edemezsiniz. Ben mesela 30 gunde bir adet olurum 17. Gun yumurtlamam olur ama geceen ay 14. Gun yumurtlamam oldu bu sekilde esneyebilir. Her ay yumurta catlamiyor evet yumurtlama gunlerinizde iki uc tane havuc yiyin catlamasina yardimci. Olgun yumurta oluscak catlayacak ve gelen spermde Kaliteli olacak bu 3 ortam saglanmis olacak. Nasip yani. Belirtilerinize gelince adet gununuz gelmeden yada 1 gun gecmeden hic bi belirti yasamazsiniz bundan emin olun. Hepsi piskolojik beyninizin bir yorumu
Var canım tabi, sperm 72 saate kadar canlı kaldırmış kadın vücudundaKızlar birşey sormak istiyorum,ben bu ay daha yeni kullanmaya başladım testi,ve 2çizgi tam aynı renk olduğu gün ilişkiye girmemişiz ama bir gün öncesi ve koyu çizginin 3.günü girmişiz. Şimdi yemi yeni anlıyorum testin nasıl yapıldığını ama sizce hamile kalma ihtimali var mı 1gğn öncesinden ya da çatlamanın 3.gününde girilen ilişkinin
O 2 koyu çizgiden sonra ilk siliklesmesi yumurta çatlatmasi demekmis onu da değerlendirinKızlar birşey sormak istiyorum,ben bu ay daha yeni kullanmaya başladım testi,ve 2çizgi tam aynı renk olduğu gün ilişkiye girmemişiz ama bir gün öncesi ve koyu çizginin 3.günü girmişiz. Şimdi yemi yeni anlıyorum testin nasıl yapıldığını ama sizce hamile kalma ihtimali var mı 1gğn öncesinden ya da çatlamanın 3.gününde girilen ilişkinin
Açıkçası bende ilk kez kullandım bu testleri. Zamansız alınca pek işe yaramadı. Artık adet bitimi itibariyle düzenli bir şekilde testi denicem. Ovülasyon testleriyle hamilelik yakalayan baya insan varmış burda paylaşılan yazıları okuyunca. Adetim her ay 1gün önce veya 1 gün sonra gelir. Aslında düzenli ama yumurtlama günü ne zaman kestiremiyorum.kullandıgım bi aplikasyon var ona göre bakarsak 12.gün yumurtlama. Testi düzenli denersek sanırım gününü yakalıcam. Bol şans size de.O 2 koyu çizgiden sonra ilk siliklesmesi yumurta çatlatmasi demekmis onu da değerlendirin
Evet size katılıyorum, Instagramda bir bayanı takip ediyorum ovulasyon testleri ile çok kişi ilk ayda hamile kalmış regl günümde bende sipariş vereceğimAçıkçası bende ilk kez kullandım bu testleri. Zamansız alınca pek işe yaramadı. Artık adet bitimi itibariyle düzenli bir şekilde testi denicem. Ovülasyon testleriyle hamilelik yakalayan baya insan varmış burda paylaşılan yazıları okuyunca. Adetim her ay 1gün önce veya 1 gün sonra gelir. Aslında düzenli ama yumurtlama günü ne zaman kestiremiyorum.kullandıgım bi aplikasyon var ona göre bakarsak 12.gün yumurtlama. Testi düzenli denersek sanırım gününü yakalıcam. Bol şans size de.
Benim dün reglm geldi. Her rgl geldiğinde morelman düşüyorum.Evet size katılıyorum, Instagramda bir bayanı takip ediyorum ovulasyon testleri ile çok kişi ilk ayda hamile kalmış regl günümde bende sipariş vereceğim
İnşallah en yakın zamanda mucizen gerçek olurBenim dün reglm geldi. Her rgl geldiğinde morelman düşüyorum.yarın doktora gideceğim. Ne durumdayım neden olmuyor biz mi gününü bilemiyoruz. Açıkcası cok anladıgım konular değil. İlk defa hamilelik düşünüyorum. Daha önce doktora gittiğimde yumurta rezervin düşük demişti. Tüp bebek önermişti. Ama yaşım gereği 1yıl daha deneyin olmazsa tüp bebek. Ama ben doğal yolları zorlıcam gibi.
İnşaallah.İnşallah en yakın zamanda mucizen gerçek olur
Allahım nasıl mutlu oldum ,bende ne bileyim daha yeni başladığım için kaldı gene 1 ay sonraya diye üzülmüştümO 2 koyu çizgiden sonra ilk siliklesmesi yumurta çatlatmasi demekmis onu da değerlendirin
Bende ona şaşırıyorum ,doktora gittiğimde birAçıkçası bende ilk kez kullandım bu testleri. Zamansız alınca pek işe yaramadı. Artık adet bitimi itibariyle düzenli bir şekilde testi denicem. Ovülasyon testleriyle hamilelik yakalayan baya insan varmış burda paylaşılan yazıları okuyunca. Adetim her ay 1gün önce veya 1 gün sonra gelir. Aslında düzenli ama yumurtlama günü ne zaman kestiremiyorum.kullandıgım bi aplikasyon var ona göre bakarsak 12.gün yumurtlama. Testi düzenli denersek sanırım gününü yakalıcam. Bol şans size de.
Hani bu testler güvenilir olmasa bu kadar insan neden kullandı. Nasıl güzel sonuçlar yakaladı. Banada söylemedi doktor. Bugün gittim aşılama başlayacagız dedi. Yumurta rezervim düşük oldg. İçin az da olsa yumurtam var kaliteyi nasıl artırabilirim kür falan var mı acaba bilen arkadaşlarBende ona şaşırıyorum ,doktora gittiğimde bir
Diğer ki adetinin başlangıcından itibaren 14-15 gün geriye say demişti ,ama ovülasyon testleri başka söylüyor ,neden acaba doktor bu testlerden bahsetmedi ,sonuçta daha kesin sonuç veriyor gibi duruyor telefon uygulamalarına göre
YouTube adnan Saraçoğlu yumurta rezervi yada yumurta kalitesi diye aratır mısın canım inşallah şifa olur sana kürlerHani bu testler güvenilir olmasa bu kadar insan neden kullandı. Nasıl güzel sonuçlar yakaladı. Banada söylemedi doktor. Bugün gittim aşılama başlayacagız dedi. Yumurta rezervim düşük oldg. İçin az da olsa yumurtam var kaliteyi nasıl artırabilirim kür falan var mı acaba bilen arkadaşlar
İnşallah canım teşekkür ederim.YouTube adnan Saraçoğlu yumurta rezervi yada yumurta kalitesi diye aratır mısın canım inşallah şifa olur sana kürler
Hangi bayan acaba isim yazabilir misinizEvet size katılıyorum, Instagramda bir bayanı takip ediyorum ovulasyon testleri ile çok kişi ilk ayda hamile kalmış regl günümde bende sipariş vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?