- 11 Haziran 2023
- 127
- 61
- 28
- Konu Sahibi Anneadayi12
-
Dünü bugünü yarını değerlendirin pik görünüyor yumurtlama dün olmuş bugün çatlamış bugünü ve yarını kesin degerlendirEki Görüntüle 3290613 bu ovilasyon testinde hangi gün değerlendirmek gerekiyordu kızlar doğru mu yaptım acaba bilgisi olan yazabilir mi ?
Yumurtan çatlamış canım daha önce değerlendirdin miEki Görüntüle 3290613 bu ovilasyon testinde hangi gün değerlendirmek gerekiyordu kızlar doğru mu yaptım acaba bilgisi olan yazabilir mi ?
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinDünü bugünü yarını değerlendirin pik görünüyor yumurtlama dün olmuş bugün çatlamış bugünü ve yarını kesin degerlendir
Yok fotoğraftaki günle başladım . Tekrar çift çizgi çıkma olasılığı var mı ?Yumurtan çatlamış canım daha önce değerlendirdin mi
3 günü degerlendirmeniz gerekirdi yani 21,22,23Eki Görüntüle 3290613 bu ovilasyon testinde hangi gün değerlendirmek gerekiyordu kızlar doğru mu yaptım acaba bilgisi olan yazabilir mi ?
Çok az bi ihtimale 2 kere oluyor ama çoğu zaman 1 neden değerlendirmedin ki eşin mi yoktuYok fotoğraftaki günle başladım . Tekrar çift çizgi çıkma olasılığı var mı ?
21 hariç değerlendirdim diğer günleri3 günü degerlendirmeniz gerekirdi yani 21,22,23
Değerlendirdim ben sadece ihmtimal olarak tekrar çift çizgi oluyor mu onu sormak istedimÇok az bi ihtimale 2 kere oluyor ama çoğu zaman 1 neden değerlendirmedin ki eşin mi yoktu
Herkeste olmuyor canım nadiren olsa 2 kere oluyor bende olmuyor meselaDeğerlendirdim ben sadece ihmtimal olarak tekrar çift çizgi oluyor mu onu sormak istedim
Anladım denemeye devamHerkeste olmuyor canım nadiren olsa 2 kere oluyor bende olmuyor mesela
Olmaması lazım sizde belirgin koyulaşma ve silikleşme. Dün çatlamış 1 gün arayla birkaç gün ilişki yapın umarım güzel sonuçlar alırsınız.Değerlendirdim ben sadece ihmtimal olarak tekrar çift çizgi oluyor mu onu sormak istedim
Olmaması lazım sizde belirgin koyulaşma ve silikleşme. Dün çatlamış 1 gün arayla birkaç gün ilişki yapın umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Olmaması lazım sizde belirgin koyulaşma ve silikleşme. Dün çatlamış 1 gün arayla birkaç gün ilişki yapın umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Herkeste olmuyor canım nadiren olsa 2 kere oluyor bende olmuyor mesela
3 günü degerlendirmeniz gerekirdi yani 21,22,23
Kızlar bugünü de yaptım böyle çıktı ?Dünü bugünü yarını değerlendirin pik görünüyor yumurtlama dün olmuş bugün çatlamış bugünü ve yarını kesin degerlendir
22'sindeki test bozuk gibi geldi. Dün ve bugün yumurtlama var bir iki güne çatlama olur.Kızlar bugünü de yaptım böyle çıktı ?
Yumurtlama var canım deva m et çatlamayaı görene kadarKızlar bugünü de yaptım böyle çıktı ?
Yumurtlama var canım deva m et çatlamayaı görene kadar
Yumurtlama olduğunda nasıl anlayacağım ?22'sindeki test bozuk gibi geldi. Dün ve bugün yumurtlama var bir iki güne çatlama olur.
Canım 2 çizgi çok koyu olduğunda yumurta büyümüş demek çatladığını da tekrar silikleştiğiYumurtlama olduğunda nasıl anlayacağım ?
Tamam teşekkür ederimCanım 2 çizgi çok koyu olduğunda yumurta büyümüş demek çatladığını da tekrar silikleştiği
Zaman anlıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?