Ovulasyon testi kullananlar lutfen bi bakar misiniz

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.501
20.721
398
34
Bi kac ay laboquick marka ovulasyon testi kullanmistim. Onda net ve dogru sonuclar aldim. Tabi biz tutturamadik o ayri mesele. Bu ay miratech marka almistim. 17. Günden itibaren testleri yapmaya basladim. Hep iki cizgi birbirine yakindi. Anlam veremedim. Dedim ya 17 den öncesinde yumurtladim ya da gec yumurtlayacagim. Test yapmaktan vazgecmistim 23. Gun birakmistim test yapmayi. 24. Gun aksam Şeffaf uzun bi akinti gelince suphelendim. Ovu testi yaptim. Aninda iki cizgi koyu belirdi. Ya ama ben bukadar gec yumurtlamazdim :/ anlam veremedim. Neyse 24 gecesi degerlendirdik. 25 sabahina test yaptim yine iki cizgi ayni koyuluktaydi. 25 aksam test yaptim yine iki cizgi bildigimiz koyu pozitifti. 25in gecesi yani dun gece de degerlendirdik. Bugun 26. Gün. Sabah kalan son testi yaptim. Yine iki cizgi koyu. Yine pozitif. 3 gün pozitif yakalamak ne anlama geliyor. Yumurta catlayamamis mi demek oluyo yoksa bu kullandigim marka test mi guvenilir degil. Anlayan varsa lutfen yardimci olabilir mi?

Mıratech iyi bir marka Can'ım ben onunla gebe kaldım. Resim yükler misin?

Sen bir kere daha değerlendir canım haha :) olacak Bu ay insallah.

17. Günden önce ilişki oldu mu Can'ım. Belki hamilesindir hamile oluncaya test pozitif oluyor Muş ya.

Eklentiler

• 15683575_392499744417996_1560860143_n.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 3.339
  • 15722452_392166607784643_1004239650_n.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 3.341
17. Günden önce ilişki oldu mu Can'ım. Belki hamilesindir hamile oluncaya test pozitif oluyor Muş ya.
canım bu ay valla verimli bi ay oldu. artık sonucunu RABBime bırakıyorum. evet 17 den önce ilişki oldu

Yok ama o kdr erkenden onun dediği gibi renge gelmez kendimden biliyorum anca adet geciktikten 2-3 sonra ovulasyon testleri öyle hamilelik testi gibi koyu koyu iki çizgiye dönüyo.

Bak bunlar benimki sonlara doğru hafif renk açılır gibi bide ben sancılandım çatladığını hissettim

Eklentiler

• IMG_3010.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 3.741
Bak bunlar benimki sonlara doğru hafif renk açılır gibi bide ben sancılandım çatladığını hissettim
13 ten sonra test yaptın mı hiç canım. 3 gün üst üste pozitif ne demek ya valla şaşırdım kaldım

Yok ama o kdr erkenden onun dediği gibi renge gelmez kendimden biliyorum anca adet geciktikten 2-3 sonra ovulasyon testleri öyle hamilelik testi gibi koyu koyu iki çizgiye dönüyo.
3 gün insan yumurtlamaz ki ama

3 gün insan yumurtlamaz ki ama
Hayır hamileysen ve 2-3 gün adetin geç kaldıysa anca o zmn ovulasın testleri koyu renk alıyor sanki yumurtan çatladığında olan renk gibi. Bi nevi hamilelik testi gibi kullanabilirsin onu evde yoksa hatta.

ayni sorun bendede var canm hatta konuda actim kac jez yumurtlyrm ben diye ayin 11 ila 15 yumurtlama donemimde test yapmadan belirtileri anladim seffaf akinti kasik agrilarm ozellikle sag yunurta biz onu degerlendirik ve simdi iki gundr ovu testleri pozitif veriyo erken gebelik testi yaptim oda yok denecek kadr pozitif cildrnak uzerwyim regl 28 aralik buarada

yahu normalde 33 günde en fazla adet olan bi insanım e bu duruma göre 24. gün yumurtlama olduysa 38 günde adet olmuş olacağım :/ bu ay soğan kürü uyguladım onun bi etkisi olabilir mi ki kafam çok karısık. normalde bat 31 aralıktı. ama bu gidişle 6 ocak gibi görünüyor.

benimde 4 ocak olcak herhalde gec yumurtladysam en iyisi regl gecerse kan testi yaptırmak baska care yok bende sut buhari yapmistm bilemedim simdi etkisi olurmu bu tür kürlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…