Ovülasyon testi kullananlar yardımcı olabilir mi ?

sinsirella

Bulutlar diyorum bu dünyaya fazla güzeller ..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
184
134
53
35
Kızlar bugün 13. Günüm teste koyu çift çizgiyi şu an itibari ile yakaladım . Herhangi bir yanlış yapmak istemiyorum .şimdi ne yapmam lazım . Bugün ilişkiye girmelimiyiz? Kullananlar bi yardımcı olursa sevinirim.

Kızlar yaptığım test bu şekilde değerlendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 957
Kızlar yaptığım test bu şekilde değerlendirirseniz sevinirim
Veson sen bunlardan anliyorsun,yardimci olur musun?
Yarın da aynı şartlarda (su alımı wc saat) yapınca silikleşmeye başlarsa 13. De çatlamış demektir 13. Test pozitif duruyor bugün çalışma olsun ben aslında hiç ovulasyon testi yapmadım ben daha çok ateş takibinizden anlarım ama arkadaşın testleri çok net 13. Gün pozitif yarın da ovulasyon olacak gibi

13 de çatlamış demektir yazmışım 14 de demek istedim

bundan sonra arkadsi etiketlerim )
sizin konuda testler atesler konusulunca eee bende bi tek seni taniyorum,seni etiketledim bu yuzden ://
Cnm Anladığım kadarı ile her konuda yardımcı olurum istediğin zaman etiketleyebilirsin sen ne yapıyorsun nasılsın bat me zaman cnm

Cnm Anladığım kadarı ile her konuda yardımcı olurum istediğin zaman etiketleyebilirsin sen ne yapıyorsun nasılsın bat me zaman cnm
ben bekleyip duruyorum
ben bat bilmiyorum ( son zamanlarda degisti 21-25-28 gunde bir oluyor ama 28.gunu hiic gecmiyor
ama goguslerim 2-3gundur cok aciyor.zaten hep acir bu yuzden adet olurum diyorum

bide benim ayri bi stresim daha var eger bu ay amile kalsaydim eylulun basinda dogum olacakti.eger hamile kalmazaan bir kac at ara vericem galiva cunku;oglum seneye ilk okula baslayacak off cok stres yapiyorum yaaa
annem kiziyor yeterki bebek olsun bakariz falan diyor ama:// Rabbim hayirlisini versin insallah
sen ne yapiyorsun? devam mi ara vericen mi bir sure

Cnm hesap kitap yapma sakın korunma da Rabbim en güzel zamanda gönderecektir sadece hesap yapma oluruna bırak ben kürtaj olalı 17 gün oldu 2 ay korunma 2. Regl da da hsg bakalım Herşeyin Hayırlısı inşallah Rabbim yüzümüze Güler cnm

aminn
bende dedigin gibi yapicam gun falan saymiycam
dusuk yaptim kurtaj oldum iki ay ara verdim sonra iki ay olmadi,kontrole gittim kist olusmus iki adette onu bekledim kendiliginden kayboldu bu ilk korunmasiz ayim
kendimden gectimde oglum hemen hergun kardesim iyilessin gelsin artik diyo yarin doktora gidelim dr.kardesin gelmiscdesin diyo
hatta 10gun once falan yatarken agladi niye benim kardesim hasta oldu herkesin kardesi var benimki hasta oldu diye agladi (( offf
ama Rabbim kismet ederde bidaha hamile kalirsam uzun bir sure ogluma soylemiycem

Uzmanlar zâten doğuma yakın söylenmesi gerektiğini söylüyor.rabbim kuzunun da yüzünü güldürsün cnm ikinci KARDEŞ niyeti ile isteniyor.2. Için uğraşanlar hep aynı konudan muzdarip neyseki benimki tam kavrayacak yaşta değil ama yakında aynı sorulara ben de maruz kalacağım diye korkuyorum güzel bir haber alırsan muhakkak etiketle cnm biz hep aynı şeyleri yaşıyororuz

bende sizinle aynı durumdayım..bugün testim çift çizgi oldu..ama çoğu yerde bugün değil yarın ilişkiye girin yazıyordu..kaçırcam yumurtlamayı diye de korkuyorum:S

bende sizinle aynı durumdayım..bugün testim çift çizgi oldu..ama çoğu yerde bugün değil yarın ilişkiye girin yazıyordu..kaçırcam yumurtlamayı diye de korkuyorum:S
Can'ım vallla ben girdim ilişkşye kaçırmak istemiyorum . Çift çizgi olduğunda 24-36 saat içinde yumurtlıcakmşz . Sperm 3 gün içerde yaşıyormuş o yuzden bende atlamıyım dedim . Bnce sende bugünü değerlendir ?bat ne Zaman canm senin ?

bat 26-27 aralık canım seninki? bizim 3-4 gündür hiç ilişki olmadı..eşimin sperm kalitesi iyi olmayabilir..(onun için şuan yaparsak 2-3 gün yaşayacağını düşünmüyorum) yarın sabah yapabiliriz belki..hakkımızda hayırlısı..

Uzun süre ilişki olmazsa sperm kalitesi düşer boş gün sayısı 4 günü geçmemeli

işte artık sabah yapmayı düşünüyoruz..bu işte plan da çok işe yaramıyor demek:S hayırlısı

Neler düşünüyoruZ :) haklısın Can'ım. En ince ayrıntıların hesabını yapıyorum. Benim de bat 27 aralık . Aynı anda hamileliğimizi kutlarız inş

Neler düşünüyoruZ :) haklısın Can'ım. En ince ayrıntıların hesabını yapıyorum. Benim de bat 27 aralık . Aynı anda hamileliğimizi kutlarız inş
inşallah canım..ama çok hesap kitap yapıyorum ya olmıcak gibi geliyor..kaç aydır istiyorsunuz? hazirandan beri istiyoruz da..gerçekten istekli ve düzenli bir şekilde 2 aydır çalışma yapıyoruz:) inşallah bu ay güzümüz gülerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…